Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.7.20
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Petek, 31. julij 2020 ob 17:39

Odpri galerijo

In DeSUS zbira umazane točke, umazan kader in odstranja upokojence. Število okuženih je 19, ampak Orwell hoče še 84. Ne Huawei, Američani morajo izpeljati 5G genocid. Pred tem pa s policijsko obarvano lažjo COVID-19 narod vreči pod popolno kontrolo in suženjstvo. Medtem pa Nemci po naključju obiskujejo dva iz naše lažne elite!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 11. Aug 2020 at 17:50

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.20
30 let je že mimo, pa se ljudje še niso zbudili. Medtem pa vesoljčki veselo bivajo v Izraelu. Pri nas pa se nekateri hudičevo mučijo, da pridejo do 150kg. Katero 5G orožje je smrtonosnejše - Kitajsko ali Ameriško? Vsekakor ga skrivajo za COVID-19. Tudi množice mrtvih starih, ki so eliti zelo moteči! Medtem pa verniki navdušeni nad Papežem, ki ljubi na milijone njihovih otrok.

Mon, 10. Aug 2020 at 18:33

47 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.8.20
Imamo poleti več toče kot pozimi snega. Imamo laganja več kot vseh dobrot skupaj. Zato pa bomo imeli 5G blaginjo, ki jo preko Pompea reklamirajo zločinski milijarderji. Enako pri lažni Koroni, ki mora zamenjati normalni stanje z zločinskim enoumjem. Spomladi naši operaterji začnejo na polno s 5G genocidom. Medtem pa pivci po Krasu pijejo na tuj račun!

Sun, 9. Aug 2020 at 18:05

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.8.20
Zdravniki, ki govorijo resnico ne smejo obstajati na tem planetu. Lahko pa elitni zločinci, ki bodo še desetletja ustvarjali genocid in strah. Da se ne zgodi upor so vojske že na polno pripravljene. Ovce pa poslušno tudi na prostem s škodljivimi maskami na obrazu. So si farmacevti zagotovili zakonsko, da jih stranski učinki, torej smrti po cepljenju ne bodi nikoli bremenili!

Sat, 8. Aug 2020 at 18:23

76 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.8.20
NWO farmacija s Faucijem Fauci vodi že dolgo vse podtaknjene epidemije, a je javnosti ostal v kriminalnem spominu šele sedaj, ob vodenju Korona lažne epidemije. V tem času je dokazal, kar je počel že več kot 30 let, ko je on vodil predsednike na teh zločinskih področjih, saj so ga vsi ljubili in mu zločine dovoljevali. A zdaj služi milijarde, ker odločno....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Fri, 7. Aug 2020 at 18:34

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.7.20
Prihaja Pompeo, 5G katastrofa je zagotovljena. Ni okuženih? Bomo nadomestoili izgubo v naslednjih dneh. Kot so mnogi strehe in vozila z ustvarjenim  toča orožjem. Je možno, da starši ne bi več ubogali laži politikov? Naj si politiki sami čistijo orodje za človeške odpadke. In zaslužki z maskami so tudi za medije - ne smete brez njih, raje umrite!

Thu, 6. Aug 2020 at 17:28

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.7.20
Toča je ljubezen vojaške elite, letos se nad Slovenijo že dolgo zabavajo. Cepivo proti COVIDu bo okuženo, namenoma. Medtem pa že 30 let zabava poneumljanja ljudi. Malce onesnažene Soče ni nič hudega, pri nas je to reden pojav, le kopamo se ne v vseh onesnaženih rekah. Pa ne pozabite nositi mask, boste brez težav umrli. Kot je na tone živali na zaščitenem Galapagosu. Je pa razlika med naravno divjo živaljo in politikom, ta nikoli ne umre zaradi denarja.

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.7.20