Italija prodana veliki farmaciji
Božo žabjek
Svet

Ponedeljek, 29. junij 2020 ob 18:23

Odpri galerijo

Pismo, ki ga je dr. Antonietta M. Gatti pisala Robertu F. Kennedyju ni presenečenje, je pa vseeno veliko razkritje resničnega dogajanja, ki so ga podtaknili Italiji in kasneje celi EU:

"Ne vem koliko ste seznanjeni s stanjem v Italiji, zato naj vam na kratko napišem resnično stanje. Italija je bila prodana Velikim farmacevtom kot laboratorij, kjer se bodo lahko izživljali na ljudeh vseh starosti. Postali smo Gvinejski prašiči. Izživljanje je pripeljalo do obeznega cepljenja proti Covidu-19 in milijoni odmerkov so že kupljeni za 60 milijonov Italijanov, pa se ne ve niti za učinek cepiva, kaj šele stranske učinke. Hkrati naj bi se Italijani obvezno cepili še proti gripi in 10 drugim boleznim (le zakaj, hudiča?) In kot, da to ne bi bilo dovolj, bodo zdaj in so bile pravice iz Ustave nasilno kršene z nasilnim cepljenjem. Imamo podatke iz mnogih družin, ki so morale otroke cepiti, pa so bila cepiva ugotovljeno zelo škodljivo onesnažena, kar je pripeljalo do množice obolelih  in celo mrtvih otrok po cepljenju.

Pred nekaj meseci je skupina izobraženih Italijanov ustanovila skupino Movimento 3V, ki hoče resnične podatke in dokaze o cepivih. Jaz sicer nisem članica, ker sem strokovnjakinja na tem področju pa jim iz srca pomagam. Pa še tole - med zaprtjem Italije se je stanje na tem področju zelo umirilo, ni bilo obolelih in mrtvih, ker ni bilo cepljenj. Takoj po koncu karantene pa  že imamo, zaradi ponovljenega cepljenja, mrtvega otroka v Torinu ter od dvojčic eno mrtvo in drugo zelo poškodovano zaradi cepiva. Prosim vas, če lahko o tem obvestite svoje državljane, saj bodo na istem kot mi v Italiji!" (virChildren`s Health Defense)

Je treba kaj dodati, kaj razlagati ali pa se le zgroziti in končno reči ne Zločincem, ki vas želijo za svoje profite cepiti proti neobstoječemu COVID-19?

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 7. Jul 2020 at 18:10

43 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.6.20
COVID NWO potni list Ubogi izjemno plačani svetovni zločinec Bill Gates počasi prihaja do svojih sanj - potnega lista COVID. Če ga ne boste imeli tudi nazaj v službo ne boste mogli. Samo tako bo elita lahko "preprečila" virus iz Wuhana, ki dela vseskozi le zanje. Virus ne bo izginil dokler ne bodo vsi cepljeni in bo človeška ovčja čreda pod enim vodstvom...../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Mon, 6. Jul 2020 at 18:03

101 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.6.20
Italija prodana veliki farmaciji Pismo, ki ga je dr. Antonietta M. Gatti pisala Robertu F. Kennedyju ni presenečenje, je pa vseeno veliko razkritje resničnega dogajanja, ki so ga podtaknili Italiji in kasneje celi EU: "Ne vem koliko ste seznanjeni s stanjem v Italiji, zato naj vam na kratko napišem .....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Sun, 5. Jul 2020 at 17:54

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.6.20
Denar nikoli ni namenjen narodu, ampak samo ljudem, ki narod znajo zlorabljati. Le kaj naj delajo veterani na proslavi, bo še komu ušlo, da je bilo vse podtaknjeno? Kot bolezen, ki je namenjena izključno več milijardam najbogatejših. Katera že? In Amerika podtika ISIS borce Rusom, imajo pa malce težav pri menjavi za dolarje. Pa ne pozabite največjega podtikanja, ki so ga Rothschildi tako uspešno vrgli v Sarajevu pred več kot 100 leti! Od takrat gre svet le v razvoj zločinov. Vključno in predvsem cepljenju! 

Sun, 5. Jul 2020 at 16:59

387 ogledov

Ko uide COVID laž v javnost!
Veliko jih ve, kako je COVID-19 zgolj valilnica ogabnih in zlonamernih laži, ko pa pride laž nehote v javnost, bi se ta končno morala v celoti zbuditi. Pustimo ob strani, da ne obstaja en zanstveni dokaz za COVID-19 in se dotaknima bistva, da tudi za testiranje te lažne bolezni in virusa ne obstaja eno znanstveno potrdilo. Zato za prebujene ne more biti presenečenje Dom za ostarele v Vipavi, kjer naj bi bilo včeraj okuženih 6 zaposlenih in 9 ostarelih. Že v prvem valu ta dom ni bil izpostavljen, torej je zdaj priložnost, da jim država podtakne znanstvene laži. Ste zasledili javno izjavo direktorja tega Doma? Vsi okuženi po testih pred tem niso imeli nobenih simptomov!!! kar predstavlja veliko nevarnost. Torej so rezultati testov prirejeni po želji avtorjev te laži in drugi val je zato mogoč, ne sicer resničen, ampak laž se bo odlično prijela. Vam je jasno, da ni nič kazalo na Korono, so pa testi pozitivni? To kar tuji strokovnjaki že dolgo govorijo, tako o Koroni kot testiranjih, je zdaj izbruhnilo v javnost. Zdaj veste kako vas nategujejo in ustvarjajo paničen strah, saj poleti še nikoli ni bilo gripe, ampak cepljenje bo pa izjemno dobičkonosno! Na več področjih - pri farmacevtih, grobarjih, zdravnikih in elektronikih. Težava bo, ker bo namen cepiva zgolj čipiranje vseh, zdravljenje pa izpostavljeno naključju - morda bo zdravnik predpisal pravo zdravilo za pravo bolezen, ko pa je že dolgo jasno, da Korona ne obstaja, kajne Rockefeller? Me prav zanima kakšen bo odziv na nehote vrženo laž v javnost!

Sat, 4. Jul 2020 at 18:18

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.6.20
Je super če znaš bjutiful ingliš in se z everiuan lahko čet! Tako bodo otroci v bodoči znali vse, kakšen jezik in poslušnost na kolenih. Na RTV pa se še vedno pozna, da je ogromno ljudi na Koroni, kar 5 od 2200! A pomembneje, pa ne za medije, na prodaj je ogabno umetno gensko spremnjeno mleko za novorojenčke, namesto naravnega materinega mleka, samo ne smejo o tem. Je pa v farmaciji še toliko drugih laži, da ne morejo vse na dan, ena od milijon. Tudi na laganju Korone se uspešno prikazujejo in trosijo prevare kot sladkorček za kavico. Zato pa so nekateri že pred mnogimi leti vedeli vse o 5G in Koroni!

Fri, 3. Jul 2020 at 18:36

72 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.6.20
Kako prijetno je cepiti se na podlagi ogabnih laži, pa kako veliko jih tem lažem verjame! Zato pa je cepivo v Davosu že pred leti nastalo na papirju. Pri nas si pa nek informacijski pooblaščenec dovoli nasprotovati diktatorskemu nadzoru nad ljudstvom. Ampak o tem vsaj kakšna beseda, o prostestih proti zločinski Izraelski okupaciji Zahodnega brega pa nič! Ni čudno, da si je Prešeren ob verigah oddahnil.

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Italija prodana veliki farmaciji