Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sreda, 27. maj 2020 ob 18:25

Odpri galerijo

Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 4. Jul 2020 at 18:18

39 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.6.20
Je super če znaš bjutiful ingliš in se z everiuan lahko čet! Tako bodo otroci v bodoči znali vse, kakšen jezik in poslušnost na kolenih. Na RTV pa se še vedno pozna, da je ogromno ljudi na Koroni, kar 5 od 2200! A pomembneje, pa ne za medije, na prodaj je ogabno umetno gensko spremnjeno mleko za novorojenčke, namesto naravnega materinega mleka, samo ne smejo o tem. Je pa v farmaciji še toliko drugih laži, da ne morejo vse na dan, ena od milijon. Tudi na laganju Korone se uspešno prikazujejo in trosijo prevare kot sladkorček za kavico. Zato pa so nekateri že pred mnogimi leti vedeli vse o 5G in Koroni!

Fri, 3. Jul 2020 at 18:36

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.6.20
Kako prijetno je cepiti se na podlagi ogabnih laži, pa kako veliko jih tem lažem verjame! Zato pa je cepivo v Davosu že pred leti nastalo na papirju. Pri nas si pa nek informacijski pooblaščenec dovoli nasprotovati diktatorskemu nadzoru nad ljudstvom. Ampak o tem vsaj kakšna beseda, o prostestih proti zločinski Izraelski okupaciji Zahodnega brega pa nič! Ni čudno, da si je Prešeren ob verigah oddahnil.

Thu, 2. Jul 2020 at 18:28

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.6.20
Kako smo v veliki večini nasedli na uničenje naše domovine pred 30 leti. Slovenije, da ne bo pomote. Medtem pa Trump s svojo komično retoriko vzpostavlja vojno stanje tudi v EUropi. Da se pri nas v tej smeri kaj ne izkazi smo imeli mislece o 5G izobraževanju na delu že pred 50 leti. Potem je bilo treba le še Korono dodati, da vnese strah in vsi zločinski načrti so na uspešni poti!

Wed, 1. Jul 2020 at 17:50

120 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.6.20
Nekateri vedno ljubijo osovražene, za denar, seveda. Tudi Slovenija je nastala za denar, seveda peščice! Ker je Korona šele v blagem drugem vzponu je Izrael lahko bombardiral Sirijo. Medtem pa je kriza pri nas mnogo hujša in peščica spet rabi veliko denarja od mask. Tej peščici niti propad turizma zaradi Korona nagnusnega laganje ne stopi do živca. In med lažno Korono še maša za lažne lastnike!

Tue, 30. Jun 2020 at 21:03

934 ogledov

COVID NWO potni list
Ubogi izjemno plačani svetovni zločinec Bill Gates počasi prihaja do svojih sanj - potnega lista COVID. Če ga ne boste imeli tudi nazaj v službo ne boste mogli. Samo tako bo elita lahko "preprečila" virus iz Wuhana, ki dela vseskozi le zanje. Virus ne bo izginil dokler ne bodo vsi cepljeni in bo človeška ovčja čreda pod enim vodstvom. Ampak preberite kratek članek temeljito in dodajte temu slovensko vladno aplikacijo sledenja okuženim preko pametnih telefonov. To je ta potni list, ki bo celo označil osebo ali gre lahko v restavracijo ali v telovadnico. Če ne boste cepljeni, torej ne boste imeli čipa vam bo vstop povsod prepovedan in edino lakota vas lahko žalostno spravi k pameti. To je potni list najhujših svetovnih diktatorjev in 15 držav je to že podpisalo, med njimi Italija, Anglija, Francija, Portugalska, Švedska in Nizozemska. Ja, vstop v deželo NWO bo dovoljen samo s tem potnim listom, torej brez pameti in suženjsko obdelani. Seveda se Gates igra z besedami kot Trump, saj je že aprila napovedal ta potni list, ki prepoveduje vse tistim, ki ga ne bodo imeli. Zato Trump veselo, da cepljenje ne bo potrebno, saj bo potni list vzpostavil prostovoljno čredno osebno žrtvovanje. Sicer boste umrli, od lakote, od diktatorskega preprečevanja vsakega vašega giba, naj bo z roko ali čeljustmi, kaj šele z možgani. Ja, pametni telefon preko 5G je sanjsko orožje elite za vzpostavitev ogromne črede, verjetno 7 milijard po svetu, ki bo morala kupiti potni list ali plačati svoj pogreb!! Poskusite razmisliti o svoji usodi, katere tvorec že dolgo niste več vi! (virHumansareFree)

Tue, 30. Jun 2020 at 18:43

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.6.20
Ne poljubljajte se več, za to imate robote. ZDA pa imajo Demokrate in Republikance, oni rabijo državljansko vojno. Pri nas hočemo le gospodarsko vojno, da pripelje v propad. Djole pa dan prej proti COVID, naslednji dan navdušen. Hinavec. Prav tako je hinavcu Trumpu 5G rešitev za gospodarstvo. Nikoli ne bo več brezposelnih, bodo mrtvi. Medtem pa se Bayer smeji na sodišču in plačuje nekaj cekinčkov. In na ta dan je še hotel lagati, potem ga je postalo zelo strah!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20