Majniška prevara
Božo žabjek
Slovenija

Petek, 8. maj 2020 ob 22:10

Odpri galerijo

Že leta 1917 so ob soglasju Rothschildov kasnejši Kralji zahtevali združitev treh slovanskih narodov - Srbov, Hrvatov in Slovencev v eno državo. Uspeli so po čitanju takratne Majniške deklaracije, saj Kraljevine Zahodu nikoli niso bile moteče, vedno delajo vsi kralji in kraljice po enih navodilih. Potem je Rothschildova druga svetovna vojna pripeljala do neželjenega zloma Kraljeve posesti na Balkanu, zaradi česar so svetovni bankirji sicer  jokali, saj so prav na tem področju zanetili prvo svetovno vojno in posledično ogromno bogastvo. Ljudje po vojni niso živeli v blišču in umski bedi, niso pa bili lačni in sčasoma so si lahko marsikaj privoščili, lar potrebuje normalen človek. A z odhodom peščici osovražene osebe so se iztirjeni partijci dogovorili za nov scenarij, s katerim bodo obvladali vso Slovensko zemljo. Sklenili so dogovor o razdelitvi na skrajno desne in leve, s čimer bodo skregali ljudstvo. Dogovorjeno so uvedli zapor za Janeza in prevzem desne strani, nato pa takoj brali drugo Majniški deklaracjo, ki so jo podpisali vsi takratni desničarji in mnogi naivni nepolitično opredeljeni. Pavček jim je z medom polival po ušesih svobodno in samostojno Slovenijo, za kar sta Bruselj in NATO dala dovoljenje. Danes pa imamo dogovorjenega jetnika na oblasti in Kraljevina se ponavlja, le da tokrat še v zelo sovražnem vzdušju in ob diktatorskih načrtih. Slovenija od leta 1989 ni videla več prave svobode, kaj šele samostojnosti, danes pa smo zaporniki enoumja in velikih prevar z obeh strani. Vse kar nam je po vojni pripadalo, naše tovarne, naše delo, je šlo v roke naše in tuje peščice, danes pa še nadgrajen lažni epidemiološki načrt, da tudi tega več ne bo, dela in tujih tovarn. Majniška prevara, majniško naivna večina, ki danes v maju že množično joka! Ampak levo sovraštvo do desnih in žaljivo sovraštvo desnih do levih je za množice lepa prihodnost, ki nam prinaša delo, izobilje in popolno svobodo. Le pravih besed za opis teh naivno pričakovanih dobrot si ne znajo zapomniti in jim sovraštvo, lakota, uničenje ne gredo na jezik!

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 27. May 2020 at 20:58

55 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

46 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

73 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

117 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

106 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Majniška prevara