Rockefellerjevi zločini
Božo žabjek
Ena svetovna vlada

Ponedeljek, 4. maj 2020 ob 17:09

Odpri galerijo

Med mnogimi psihopati, ki se izživljajo s planetom Zemlja že več kot 100 let, je gotovo bil med prvimi John Rockefeller, najbolj znan po lažnem izumu Umetne farmacije, malce manj znan po ustvarjanju milijard iz nafte. Zločinec je bil prvi milijarder na svetu, trgovec z nafto, sužnjelastnik in izumitelj smrtonosnega farmacevtskega sistema. Danes se vam prav zaradi njegovih prevar ljudje množično smejijo, če jim govorite o naravnem zdravljenju, podobno kot se smejijo povezavi med Korona virusom, 5G in nategom pandemije. V začetku 20. stoletja je imel v lasti 90% naftne indutrije v zasužnjenih ZDA preko svoje korporacije Standard Oil, ki jo danes nadomeščajo Exxon, Chevron in še nekaj velikih roparskih korporacij. Poleg tega so njegovi suženjski znanstveniki leta 1907 izumili petrokemijo in naredili prve plastične izdelke iz nafte, ki jih danes vidite kot smeti po celem planetu. Pa ne čudite se, vsaj tisti, ki še imate svoje možgane, tudi farmacevtska zdravila vsebujejo veliko nafte. Ob tem skoraj istočasnem prevarantskem uspehu je položaj izkoristil in monopoliziral hkrati tako farmacijo kot naftne posle. Res je imel pri farmacevtski bančni prevari v začetku kar nekaj težav, saj so nekdanji Američani, ne samo zasužnjeni indijanci, verjeli v naravno medicino. Zato je že pred 100 leti širil laži, viruse in lažne bolezni za ustvarjanje strahu, potem pa ljudem  podtikal lažna zdravila, da so jih začeli jemati kot nekaj samoumevnega, pri tem  pa seveda niso vedeli zakaj čudne posledice. Ampak ovce so takrat nasedle, kot nasedajo danes na enake prevare, recimo prihajajoče cepivo zoper neobstoječi COVID-19. Tako je uspel demonizirati naravno zdravljenje, zdravnike, ki so ga uporabljali pa je celo zaprl za dolgo ali celo za vedno. Zato je uspel tudi v zelo kratkem času vpeljati na medicinske univerze, da je njegova laž edino zdravilo in študentje so lahko osvajali znanja le na lažeh in svoje zdravstvene storitve uporabljali z lažmi, torej brez koristi, kot danes. Pilula za bolezen je postala bolezen in danes je igla namenjena nastanku bolezni. Že takrat je Rockefeller dosegel, da so ZDA 15% bdp porabile za farmacijo, torej satanistično združbo. Zato se zamislite vsi, ki bi radi v bolnici pozdravili rakavo obolenje, ki ga danes v obilici prinaša 5G. Leta 1913 je Rockefeller, torej zgodovinski prevarant, ustanovil Ameriško skupnost rakavih bolnikov, ki danes ne poznajo edinega resnega zdravila za raka, torej konoplje in podobne naravne izdelke in gredo raje na smrtonosno sevanje. Le zakaj bi na Zemlji imeli pravo naravno zdravljenje, ko pa golazen Rockefeller in njegova združba potrebuje milijarde, pa ne drobiž kot Bill Gates, čeprav je uradno med 10 najbogatejšimi zemljani. A se mu NWO zločinci samo nasmehnejo ob peščici milijard proti njihovim trilijonom! Vam morda zasvetlika pred očmi Korona laž? Do podrobnosti nadgrajen nateg Rockefellerjevega farmacevtskega in genocidnega izuma Velike farmacije?  /virFRN/

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 27. May 2020 at 20:58

55 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

46 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

73 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

117 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

106 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Rockefellerjevi zločini