Zakaj korona virus v Italiji?
Božo žabjek
Slovenija

Torek, 10. marec 2020 ob 21:23

Odpri galerijo

Grozljivo je razkritje, ki pa je povsem skladno z do zdaj že razkritimi skrivnostmi tega dolgo načrtovanega izbruha. Je Angleški nekdanji vojaški oficir že povedal, da je načrt Wuhan iz sredine 70 - tih prejšnjega stoletja, saj so VB, ZDA in Sionisti načrtovali biološki terorizem zoper Kitajsko. Zdaj pa je na svetlo priskakljala še hujša potrjena informacija, zakaj v EU Italija vodi daleč pred vsemi. Ker je Milano med prvimi testiral 5G sistem in ga tudi vpeljal. Torej izpolnjeni so vsi pogoji, da virus COVID-19 vržejo prav tam, kajti Milano je finančno središče Lombardije, kar bi bilo nepomembno, če Lombardija ne bi bila dom Črne mafije, torej Črnega Papeža, Milano in Benetke pa v resnici upravljata preko te mafije finačna središča v Londonu in New Yorku. Torej je bilo nujno ustvariti izjemno depopulacijo in zagotoviti mirno in zelo malo naseljeno področje, kjer bodo v bodoče vodili finančne svetovne prevare za NWO. Da so malce uporabili navadnega Papeža nič zato! Seveda je sporočilo izjemno razločno - kjer bo 5G vojaško orožje testirano in uspešno vpeljano bo korona virus naredil svoj načrtovani zločin genocida, vedno za ozko zločinsko elito. Wuhan je imel enako predtestiran sistem 5G in, če pogledate kje so najhujši in najštevilčnejši primeri po svetu je vedno povezano z dobro vpeljanim 5G sistemom. Seveda naivneži še ne bodo verjeli, lahko pa rečemo samo - še sreča, da naši vladni izdajalci še niso nasilno uvedli popolnega 5G terorja, bo pa z vpeljavo, o čemer se tako ponosno tolčejo po gnilih prsih in prazni glavi telefonski operaterji, izbruhnil v kritičnih številkah čez noč. Zdaj je samo vprašanje ali bo narod verjel lažnivcem ali dojel resnico o 5G in korona virusu in skočil odločno na noge. Morda pa mu je življenje vseeno bližje kot ljubezen do smrtonosnega 5G? Pa čeprav mnogi nasedajo uradnim lažem o potrebni tehnologiji, sicer namenjeni hudi depopulaciji. (virSOTN)

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 19. Oct 2020 at 18:16

59 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.10.20
Ali boste sprejeli korono ali pa nasilno policijo? Hodi pa povsod ta lažna korona, po Beli hiši, celi diktatorski EU. So pa nekateri že pred 150 leti vedeli kaj bo svet doživel. Je pa NIJZ pri tem tako zelo aktiven, da že po telefonih pošilja grožnje s priklopom na njihovo vohunsko aplikacijo. Bankirji pa izjemno zadovoljni, saj njihov projekt deluje na polno.

Mon, 19. Oct 2020 at 09:52

133 ogledov

Kako koronsko naplahtati ljudstvo?
Ko bereš medijske zapise po vključitvi lažne epidemije za lažno korono je jasno, da je elita vložila ogromno finančnega truda, da jo pri laganju podprejo. Svetovni pošteni strokovnjaki vam lepo povedo, da korone ni, da je to izmišljena oblika neke bolezni za ustrahovanje ljudstva, a kaj, ko to naivno ljudstvo to sprejema in v strahu pred lažmi pljuva po vseh, ki razkrivajo resnico. Ta zlobna elita celo otroka porine v neko bolezen, ki je materi ne razkrijejo, ta pa joka, ker ga en mesec ne bo videla, hkrati pa pljuva po socialnih omrežjih in vseh, ki zares poznajo resnico. Potem se ji priključi še zdravstveno osebje, ki prav tako pljuva po nestrokovnjakih, ki se na medicino in umetno ustvarjanje virusnih laži spoznajo bolj kot oni. Res so obremenjeni, a delajo za pokvarjene gospodarje, ki morajo spraviti ljudi v kleti z verigami na rokah. Zato so morali tudi šole zapreti, da bo poneumljanje na res visoki ravni in bo cepljenje alumija za gripo in čipiranje za lažni COVID uspešno. Toliko je verodostojnih razkritih dokumentov najvišje sodrge človeštva, ki želi sužnje in mnogo manj ljudi, pa sedaj še kolikor toliko svobodni ljudje raje verjamejo v popolno suženjstvo. Kam je padel ta svet, kako zares goloboko, kjer celo najbolj razgledani že komaj vidijo izhod! Pljuvajte vsi, ki verjamete v laži s podtaknjeno lažno korono, po sebi in skušajte dojeti, da ste žrtev hudičeve manipulacije tistih, ki hočejo ves svet le zase.

Sun, 18. Oct 2020 at 17:34

98 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.10.20
Zanimivo, da pri nas zdravstveni strokovnjaki delajo to delo z matematično izobrazbo. Zdaj so lokali zaprti, vodijo pa vas slepe in čipirane osebe. Kot vi naredite napako nehote, pa jih te čipirane vedno naredijo namenoma. Zakaj velika večina še vedno ne ve kaj je to Agenda 21 in se čudijo lakoti? Kot se čudijo policijskemu nasilju, pa je ta sestavni del te Agende!

Sun, 18. Oct 2020 at 10:46

288 ogledov

5G denar vladar sveta
5G stolpi rastejo hitreje kot trava, pa nikjer zelene barve. Orožje stoletja ima takšno moč zaradi več razlogov, vsekakor pa je takoj za elitnim načrtom genocida politična pokvarjenost. Samo v zadnjem letu so v ZDA senatorji prejeli kar 101 milijon v žepe, da so podpisali gradnje novih in novih stolpov, kjerkoli so operaterji želeli uničiti naselja. Grozljivo je, da jih ti zločinci postavljajo na področjih, kjer je veliko otrok, naj bodo šolska okolja ali gosto naseljeni deli mest. Posledice načrtovanega genocida pa so že zelo vidne, saj starši množično javljajo, kako njihovi otroci zbolevajo, pa ne za lažno korono. Mnogi so celo naročili meritve v svojih domovih in dobili katastrofalne rezultate, zato je ustavitev 5G edino sredstvo, da bodo otroci ostali zdravi, saj 5G prav njih najbolj uničuje. Pa da ne bi kdo mislil kako je pri nas drugače. Spomnite se kako je med prvo lažno epidemijo zraslo na skrivaj ogromno stolpov, zločinski Telekom pa je zdaj tudi uradno postavil 5G omrežjke in težave so se že začele. Jih sicer imenujejo Korona a so elektromagnetni žarki, ki dosežejo glavobole izjemnih razsežnosti prava resnica. Zavedajte se, da je 5G namenjen iztrebljenju in ne sodobni tehnologiji za vaš boljši jutri!  /virActivistPost)

Sat, 17. Oct 2020 at 18:18

121 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.10.20
Maska je obvezna kot dogovorjeno zločinsko orožje. Ni presenečenje, da so si izmislili Ljubljano kot najbolj okuženo, kot ni, da je bila prodaja zdravilne konoplje v ZDA lani najhujši zločin. Pri nas pa mnogi še vedno ne verjamejo, da je 5G avtor duševnih bolezni in jim ni nič hudo, ker hrčke pobijajo za lažna testiranja. COVID je pač banka!

Fri, 16. Oct 2020 at 17:21

337 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.10.20
Imamo nove teste, ki jih ni treba obdelovati, takoj sami pokažejo naročeno število okuženih. Napoved govorca diktatorske vlade je bila pravilna, okužb mora biti vedno več, če hočemi res pravo diktaturo. Niste pa verjetno vedeli, da rabite COVID potni list za obisk tuje države, torej Blejskega Cerkvenega otoka. COVID mora odstraniti starejše, otroke in pošteni del zdravstvenega osebja!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Zakaj korona virus v Italiji?