Zakaj je bil korona virus podtaknjen
Božo žabjek
Ena svetovna vlada

Četrtek, 20. februar 2020 ob 21:02

Odpri galerijo

Najprej je treba vedeti, da je korona virus ali kot so ga plačani zločinci v WHO preimenovali v COVIS-19 izjemno kužna in nalezljiva bolezen. Bil je umetno ustvarjen v laboratoriju zločinskih znanstvenikov z namenom množičnih smrti po celem svetu. Virus je bil sprožen v Wuhanu isto leto kot promocija 5G, s katerim želijo poveličati genocid nad človeštvom. To biološko smrtonosno orožje so v tišini sprožili elitni lastniki sveta, ki želijo celoten planet zapeljati v NWO sistem. Genocid tisočletij bo izpeljan zanesljivo, čeprav ne v enem letu, bo pa ta elita naredila res vse, ker se je COVIS-19 izkazal za izjemno učinkovitega v njihovih načrtih. Zelo zanimiva in še kako resnična so logična razmišljanja na določenih dokazih, zakaj je bil COVIS-19 podtaknjen:

- podtaknjen je bil s strani vladarjev, NWO

- s tem bo Jeruzalem postal svetovni bančni sedež te elitne zločinske združbe

- zagotoviti hitro, učinkovito   in zelo široko razpredanje vojaškega orožja 5G

- elitno posiljevanje sveta z lažnim cepivom proti COVIS-19, seveda za milijarde

- z objavami o katastrofi odmikajo svet od spremljanja grozljive korupcije  in bančnega kriminala te elite

- ustvariti kritične depopulacijske razmere tako na Kitajskem kot po celem svetu, depopulacija 90%

- preko 5G ustvariti strah in popoln možganski nadzor nad 95% zemljanov

- razširiti in ojačati vojaško moč OZN v sodelovanju z WHO in farmacevtsko diktaturo

- prisiliti Kitajsko na Ameriške trgovinske zahteve

- pomagati Velikemu Izraelu uničiti Kitajsko, Rusijo in Indijo pri pomoči Iranu in gospodarski prevladi.

- pospešiti uvajanje ene svetovne valute, brezgotovinske, da bo NWO z lahkoto obvladal svet

- okužiti cel svet s korona virusom, da bodo v prihodnje lahko cel svet obvladovali s cepivi, 5G in chemtrailsi

- preizkusiti virus kot bodoče orožje za še večje pandemije po svetu in zelo učinkovite v zelo kratkem času.

Ljudje se še ne zavedajo, da je bil 9/11 zgolj laboratorijski poskus mnogo blažjih oblik, ki je sicer pripeljal načrtno do vojn v Afganistanu in Iraku, zdaj pa bodo brez bomb uničili velik del sveta. Zdaj imajo elitni teroristi grozljivo orožje, s katerim lahko dokončno, a medijsko lepo in počasi odstranijo neželjeni večinski del človeštva na zemlji, da zavladata enoumje in blagostanje nepojmljivih zločincev! Seveda pa ta elita ni pozabila na neumno pomoč, torej tistih, ki se ne zavedajo kakšni so načrti te zločinske elite in zato vse jemljejo kot človeški napredek, čeprav zgolj za njihov predčasni odhod! /virSOTN)

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 29. Sep 2020 at 17:44

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.9.20
Moj drugi ata, povabljen si na 30-to obletnico, da obudiva spomine na naš načrt začetka enoumja. Mi pa ne danes ne ob obletnici ne bomo nosili mask, saj ni potrebe. In Melbourne slavi zločinca na zidu. Ampak pomembneje je ali nas bo sploh ostalo en milijon! Medtem pa ekipa svetovnih zločincev ne ve več kam z zlatom!

Mon, 28. Sep 2020 at 19:02

44 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.9.20
Otroci se učijo kako zdrav je za njihov organizem CO2. Ljudje nimajo pojma o interpelacijah, pa tudi o čudnih oblakih bolj malo. NWO je vprašanje kratkega časa, to sta za javnost usklajevala Pahor in Macron. Da so primerno debeli skrbijo na Korona inštitutu. Tudi njih bi ob nepreklicnem odstopu ponovno zaposlili, kot na tisoče merilcev temperature!

Mon, 28. Sep 2020 at 16:13

62 ogledov

Pahor in Janša ljubita 5G COVID
Vsak dan so pred očmi javnosti hujša ozadja, ki jih elita sicer skriva, so pa grozljiva dejstva kaj želi ekipa globalne elite skupaj z WHO, Ameriško CDC in Gatesom narediti človeštvu z lažnim COVID. Ta je zgolj maska za 5G smrtonosno sevanje, čipiranje, totalitarizem, gensko spremenjenega človeka in na koncu načrtovani genocid. Francoski rezervni vojaški oficir je 50 dni brskal, da je prišel do dokumentov, ki vse to razkrivajo in nazorno povedo, da je COVID zares zgolj maska za mnogo hujše zločine elite. V dokumentu je nazorno opisano, da želijo popolnoma spremeniti človeška bitja s 5G napravami, potem, ko bodo vse človeštvo cepili in čipirali. Uničili jim/nam bodo tudi možgane in jih/nas s 5G in čipi pripravili na suženjsko ubogljivost za celo življenje, kar pa je v svojem 1984 obvestilu napisal že George Orwell, ki ga je naslovil Znastveni fantastični prevzem človeka. In kar je najhuje, mnogi ljudje so navdušeni nad 5G, saj v osamljenosti zaradi načrtovane karantene doma, lahko enostavno komunicirajo, 5G pa vdira z vso smrtonosno silo v njihove domove. In ta zločin imenovan ID2020 je zapisan leta 2016 , kje drugje kot v OZN, ki imajo tudi vse Agende v svojih rokah. In, ko bo cel svet cepljen in čipiran bo 5G zločinski sistem zaživel na polno in suženjski genocid bo stekel na polno.  Pri nas ne Pahor ne Janša o tem nič, celo hinavsko podpirata 5G sistem, ki že skoraj obvladuje celo Slovenijo, glavoboli so vse hujši in okuženi z lažnim COVID so žrtve 5G tehnologije. Res bo zadnji čas, da se o tem zamislimo in začnemo ukrepati, ali pa bomo umski bolni invalidi hodili po navodilih preko čipov!! /vir Everyday Concerned People/

Sun, 27. Sep 2020 at 17:11

79 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.9.20
Roglič in Pogačar proti politiki Škoda ene odvečne besede o tem, kakšna Slovenca sta zmagovalca Tour de France in kako daleč sta prenesla naše državno ime. Seveda ne prva športnika, ki jima je kaj takega uspelo, sta pa ponosna na svoje državljanstvo. Pa se je kdaj kdo vprašal kako to, da je Slovenija tako glasno in srčno podpirala njun uspeh?.......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Sat, 26. Sep 2020 at 17:51

74 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.9.20
Imamo spet normalno malce hladnejšo jesen. Zato pa je več okuženih in umrlih, vsi izven seznama. Medtem pa ZDA doživljajo prenovo, saj spet policaji tolčejo kogar hočejo. A kaj je to pomembno, ko imamo na TV in v medijih nasploh samo še Korona laži! In te Korona laži nosijo bogastva peščici tam zgoraj!

Fri, 25. Sep 2020 at 17:41

97 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.9.20
Ko imamo najvišjega domačega hlapca svetovne elite! Za pravice novinarjev, kar jih še je, se bo boril 30 letni prevarant. Angleži pa pripravljajo pravo cepivo, ki bo zares odstranilo množice. In prav Krvava Kraljevina nas je že postavila na rdeči seznam, smo pač pravi prevaranti. Kaj res ne moremo izšolati dovolj zdravstvenega osebja, ki bo vladi ugajalo?

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Zakaj je bil korona virus podtaknjen