Zakaj je bil korona virus podtaknjen
Božo žabjek
Ena svetovna vlada

Četrtek, 20. februar 2020 ob 21:02

Odpri galerijo

Najprej je treba vedeti, da je korona virus ali kot so ga plačani zločinci v WHO preimenovali v COVIS-19 izjemno kužna in nalezljiva bolezen. Bil je umetno ustvarjen v laboratoriju zločinskih znanstvenikov z namenom množičnih smrti po celem svetu. Virus je bil sprožen v Wuhanu isto leto kot promocija 5G, s katerim želijo poveličati genocid nad človeštvom. To biološko smrtonosno orožje so v tišini sprožili elitni lastniki sveta, ki želijo celoten planet zapeljati v NWO sistem. Genocid tisočletij bo izpeljan zanesljivo, čeprav ne v enem letu, bo pa ta elita naredila res vse, ker se je COVIS-19 izkazal za izjemno učinkovitega v njihovih načrtih. Zelo zanimiva in še kako resnična so logična razmišljanja na določenih dokazih, zakaj je bil COVIS-19 podtaknjen:

- podtaknjen je bil s strani vladarjev, NWO

- s tem bo Jeruzalem postal svetovni bančni sedež te elitne zločinske združbe

- zagotoviti hitro, učinkovito   in zelo široko razpredanje vojaškega orožja 5G

- elitno posiljevanje sveta z lažnim cepivom proti COVIS-19, seveda za milijarde

- z objavami o katastrofi odmikajo svet od spremljanja grozljive korupcije  in bančnega kriminala te elite

- ustvariti kritične depopulacijske razmere tako na Kitajskem kot po celem svetu, depopulacija 90%

- preko 5G ustvariti strah in popoln možganski nadzor nad 95% zemljanov

- razširiti in ojačati vojaško moč OZN v sodelovanju z WHO in farmacevtsko diktaturo

- prisiliti Kitajsko na Ameriške trgovinske zahteve

- pomagati Velikemu Izraelu uničiti Kitajsko, Rusijo in Indijo pri pomoči Iranu in gospodarski prevladi.

- pospešiti uvajanje ene svetovne valute, brezgotovinske, da bo NWO z lahkoto obvladal svet

- okužiti cel svet s korona virusom, da bodo v prihodnje lahko cel svet obvladovali s cepivi, 5G in chemtrailsi

- preizkusiti virus kot bodoče orožje za še večje pandemije po svetu in zelo učinkovite v zelo kratkem času.

Ljudje se še ne zavedajo, da je bil 9/11 zgolj laboratorijski poskus mnogo blažjih oblik, ki je sicer pripeljal načrtno do vojn v Afganistanu in Iraku, zdaj pa bodo brez bomb uničili velik del sveta. Zdaj imajo elitni teroristi grozljivo orožje, s katerim lahko dokončno, a medijsko lepo in počasi odstranijo neželjeni večinski del človeštva na zemlji, da zavladata enoumje in blagostanje nepojmljivih zločincev! Seveda pa ta elita ni pozabila na neumno pomoč, torej tistih, ki se ne zavedajo kakšni so načrti te zločinske elite in zato vse jemljejo kot človeški napredek, čeprav zgolj za njihov predčasni odhod! /virSOTN)

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 14. Aug 2020 at 18:24

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.8.20
Uradno moramo s cepljenjem odstraniti kakšnih 25% Slovencev. Najraje ostarele, v Avstraliji zato plačajo 25.000 $ za vsakega. Zato pa imajo v ZDA  inštitucije, ki jih financirajo cepilni farmacveti. Da pa  uspejo izpeljati nateg in dodati zdravila  je treba na vseh področjih širiti laži. Zanimiv negativni delež pa ima kultura. 

Thu, 13. Aug 2020 at 17:53

48 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.8.20
Preživeli smo holokavst pred 75 leti, zdaj se s podpisom zavezujemo za njegovo novo vzpostavitev. In naša vlada nas dodatno oskrbuje še s strah zdravilom ter novo smrtonosno dozo za lažni COVID-19. Vse na podlagi 5G, zato je Musk odločen pri genocidu pomagati po vseh svojih močeh. Seštevek igel in stolpov 5G pa bo prinesel načrt Agende 2030!

Thu, 13. Aug 2020 at 16:37

55 ogledov

Hlapci vedno ubogajo
Seveda se hlapci potrudijo, da je gospodar vedno sprejet v vsem blišču in s polno medijskih bedarij, a tokrat so iztočnice ukazovalnega obiska tako pomembne, da bodo morali klečati pred gospodarjem kar 6 ur. 5G je jedro zločina in obiska, kajti po cepljenju bo morala tudi Slovenija imeti po celi državi postavljen najsodobnejši Ameriški sistem popolnega nadzora preko čipov. Seveda je Pompeo navdušen in je že po prvem krogu zločinske Korona prevare preko Reekerja povedal, da je Slovenija tehnološko zelo napredovala, saj je med lažno pandemijsko karanteno zgradila ponoči ogromno stolpov 5G, zato danes nimamo prevelikih težav s đtevilom okuženih. A ni samo 5G pomemben za gospodarje, oni se lažno umikajo s svojo vojsko iz Nemčije in poleg Poljske in Baltskih držav bi množice morilcev radi preselili tudi k nam, saj so na Poček že zelo navajeni. Če smo z njimi z našimi nemoralnimi vojaki po svetu, celo v Libanonu, kjer nimamo res kaj iskati, potem bo ukaz o preselitvi dela vojske zelo verjetno zelo uspešen. Svet na sploh stremi k popolnemu sovraštvu, da pa tega dosežejo se morajo nekateri med sabo tesno povezati in usklajeno sprožati sovražna dejanja. Zato pa si je Pompeo vzel teh 6 ur časa, da se sreča in prenese ukaze nepomembni deželi, ki pa ima prelepo in vojaško pomembno lokacijo. Nam bodo v zameno zagotovili nekaj več gospodarskega sodelovanja, nekaj več proizvodnje glifosata, GSO hrane in več vojaških sodelovanj v NATO kriminalnih dejanjih po svetu, doma pa nam bodo pomagali zgraditi Fukushimo in Černobil! Očitno se moramo Epsteinu zahvaliti, da je Donald poročil Slovenko, kajti zdaj celo najdejo na zemljevidu ta košček planeta. A hlapci slovenske krvi izhajajo skoraj vsi iz 30 letne laži, da je demokratično izvoljena desnica prinesla svobodo narodu, ki zdaj v karanteni lahko samo še uboga vojaška navodila, pa celo več Ameriška kot Bruseljska. Ni kaj, Cankar je še pred smrtjo vedel, da bodo ZDA sužnja Rothschildov in bodo po ukazu izvajale zločine po svetu še več kot stoletje, Slovenski hlapci pa bodo na kolenih služili njim, se odzvali na vsak ukaz! Pa bi lahko bilo tudi obratno, ko bi ob obisku podpisali zavezujoči  sporazum o prepovedi 5G sistema in zaprtju vseh vojašnic povsod po svetu! Žal naivnost cveti in zemlja kot zapor za 95% zemljanov je pač edina rešitev za množice!

Wed, 12. Aug 2020 at 17:57

71 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.8.20
  Že teden dni pred prihodom Pompea so nam razkazovali tehnološko moč 5G. V Libanon je namesto šefa CIA skočil raje Macron. Pokojninski mojster pa je že 30 let pri koritu. In DeSUS komedija je namenjena Korona prikrivanju. Zanjo so vojske že pripravljene, da nihče ne uide igli. Zato danes še toliko bolj velja - farmacija pomeni smrt in oni za to nič ne odgovarjajo!

Tue, 11. Aug 2020 at 17:50

70 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.20
30 let je že mimo, pa se ljudje še niso zbudili. Medtem pa vesoljčki veselo bivajo v Izraelu. Pri nas pa se nekateri hudičevo mučijo, da pridejo do 150kg. Katero 5G orožje je smrtonosnejše - Kitajsko ali Ameriško? Vsekakor ga skrivajo za COVID-19. Tudi množice mrtvih starih, ki so eliti zelo moteči! Medtem pa verniki navdušeni nad Papežem, ki ljubi na milijone njihovih otrok.

Mon, 10. Aug 2020 at 18:33

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.8.20
Imamo poleti več toče kot pozimi snega. Imamo laganja več kot vseh dobrot skupaj. Zato pa bomo imeli 5G blaginjo, ki jo preko Pompea reklamirajo zločinski milijarderji. Enako pri lažni Koroni, ki mora zamenjati normalni stanje z zločinskim enoumjem. Spomladi naši operaterji začnejo na polno s 5G genocidom. Medtem pa pivci po Krasu pijejo na tuj račun!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Zakaj je bil korona virus podtaknjen