Zakaj je bil korona virus podtaknjen
Božo žabjek
Ena svetovna vlada

Četrtek, 20. februar 2020 ob 21:02

Odpri galerijo

Najprej je treba vedeti, da je korona virus ali kot so ga plačani zločinci v WHO preimenovali v COVIS-19 izjemno kužna in nalezljiva bolezen. Bil je umetno ustvarjen v laboratoriju zločinskih znanstvenikov z namenom množičnih smrti po celem svetu. Virus je bil sprožen v Wuhanu isto leto kot promocija 5G, s katerim želijo poveličati genocid nad človeštvom. To biološko smrtonosno orožje so v tišini sprožili elitni lastniki sveta, ki želijo celoten planet zapeljati v NWO sistem. Genocid tisočletij bo izpeljan zanesljivo, čeprav ne v enem letu, bo pa ta elita naredila res vse, ker se je COVIS-19 izkazal za izjemno učinkovitega v njihovih načrtih. Zelo zanimiva in še kako resnična so logična razmišljanja na določenih dokazih, zakaj je bil COVIS-19 podtaknjen:

- podtaknjen je bil s strani vladarjev, NWO

- s tem bo Jeruzalem postal svetovni bančni sedež te elitne zločinske združbe

- zagotoviti hitro, učinkovito   in zelo široko razpredanje vojaškega orožja 5G

- elitno posiljevanje sveta z lažnim cepivom proti COVIS-19, seveda za milijarde

- z objavami o katastrofi odmikajo svet od spremljanja grozljive korupcije  in bančnega kriminala te elite

- ustvariti kritične depopulacijske razmere tako na Kitajskem kot po celem svetu, depopulacija 90%

- preko 5G ustvariti strah in popoln možganski nadzor nad 95% zemljanov

- razširiti in ojačati vojaško moč OZN v sodelovanju z WHO in farmacevtsko diktaturo

- prisiliti Kitajsko na Ameriške trgovinske zahteve

- pomagati Velikemu Izraelu uničiti Kitajsko, Rusijo in Indijo pri pomoči Iranu in gospodarski prevladi.

- pospešiti uvajanje ene svetovne valute, brezgotovinske, da bo NWO z lahkoto obvladal svet

- okužiti cel svet s korona virusom, da bodo v prihodnje lahko cel svet obvladovali s cepivi, 5G in chemtrailsi

- preizkusiti virus kot bodoče orožje za še večje pandemije po svetu in zelo učinkovite v zelo kratkem času.

Ljudje se še ne zavedajo, da je bil 9/11 zgolj laboratorijski poskus mnogo blažjih oblik, ki je sicer pripeljal načrtno do vojn v Afganistanu in Iraku, zdaj pa bodo brez bomb uničili velik del sveta. Zdaj imajo elitni teroristi grozljivo orožje, s katerim lahko dokončno, a medijsko lepo in počasi odstranijo neželjeni večinski del človeštva na zemlji, da zavladata enoumje in blagostanje nepojmljivih zločincev! Seveda pa ta elita ni pozabila na neumno pomoč, torej tistih, ki se ne zavedajo kakšni so načrti te zločinske elite in zato vse jemljejo kot človeški napredek, čeprav zgolj za njihov predčasni odhod! /virSOTN)

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 31. Oct 2020 at 18:21

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.10.20
Policijska država živi na polno pa večina očitno še vedno ne verjame Orwellu! Tonin pa ponosen, ker Slovenija pomaga vsem NATO zločinom po svetu. Čudno, a vsi otroci še niso nalagani? Zamenjati bo treba človeško z robotskim bitjem in korone bo konec. Zaprite usta mrtvemu Mullisu, ki trdi, da njegov test nikoli ne more izmeriti okuženosti s COVID! Tudi Logar se ni meril, je samo povedal, da je okužen!

Fri, 30. Oct 2020 at 17:16

53 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.10.20
Veš Janez, meni je pomembno kako bo delovala EU po zaprtju EU! Pri tebi doma zaprtje že odlično deluje. Pred brezplačnim cepljenjem preverite ali je tudi pogreb po cepljenju brezplačen. Če mislite, da so cepiva škodljiva potem sovražite nas Žide. Mi pa bomo kupovali ta cepiva tudi od firme, ki ni za smrti po cepljenju nič odgovorna. Medtem pa policijska država že poje osmrtnico po celi Evropi!

Thu, 29. Oct 2020 at 17:43

74 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.10.20
Čemu je COVID zares namenjen? Uničevanje človeštva od samega začetka in nikakor ne epidemija. Zato  se je genialna zločinska elita odločila za COVID na svoj način, ki ga večina sploh ne dojema. Za njih je to biološko, več kot atomsko orožje. Virusi, ki v preteklosti nikoli niso bili kaj dosti smrtonosni, so zdaj združeni in podprti s 5G, kar je pripeljalo do policijskega...../za nadaljevanje pritisni naslov članka/

Wed, 28. Oct 2020 at 18:09

101 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.10.20
Domovi za stare, pobiralnica dolgoletnih zaslužkov in COVID odstranjevanje ostarelih. Medtem pa vojaške vaje za dostavo kemičnih zdravil za elitne namene. Zakaj potem začudenje, da je Musso spet na polnem obisku? Karantena pa uspeno uničuje gospodarstvo in dela norce in lačne iz ljudstva. Vse to vadi tudi Logar v Baltskih državah. Samo še cepljenje manjka in zmanjkalo bo tudi nas.

Tue, 27. Oct 2020 at 17:41

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.10.20
Kako koronsko naplahtati ljudstvo? Ko bereš medijske zapise po vključitvi lažne epidemije za lažno korono je jasno, da je elita vložila ogromno finančnega truda, da jo pri laganju podprejo. Svetovni pošteni strokovnjaki vam lepo povedo, da korone ni, da je to izmišljena oblika neke bolezni za ustrahovanje ljudstva, a kaj, ko to naivno ljudstvo to sprejema in v....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Mon, 26. Oct 2020 at 18:42

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.10.20
5G denar vladar sveta 5G stolpi rastejo hitreje kot trava, pa nikjer zelene barve. Orožje stoletja ima takšno moč zaradi več razlogov, vsekakor pa je takoj za elitnim načrtom genocida politična pokvarjenost. Samo v zadnjem letu so v ZDA senatorji prejeli kar 101 milijon v žepe, da so podpisali gradnje novih in novih stolpov, kjerkoli so operaterji......(za nadaljevanje klikni gornji naslov članka)

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Zakaj je bil korona virus podtaknjen