Protest proti 5G je za vaše življenje
Božo žabjek
Slovenija

Četrtek, 23. januar 2020 ob 10:23

Odpri galerijo

Vzemite si kakšno uro to soboto, 25. januarja in pridite med 15h in 17h na Ljubljanski Prešernov trg,  kajti vedeti resnico o zločinskem 5G je zelo pomembno. Tukaj vam ne bodo lagali strokovnjaki, ki so od korporacij plačani, pač pa tisti, ki se s tem precej ukvarjajo in vedo, kako smrtonosen sistem je to, namenjem vojaškim zločinom. Vsak človek je vreden dostojnega življenja brez rakavih obolenj ali uničenja možganov, da bi po Serpentinškovo užival kot robot iz Davosa. Nič vam ne bo ostalo po vpeljavi tega vojaškega sistema, ki bo v vsaki ulici in nenehnem stiku s farmacevti in vojaško policijo. Si tega res želite? Še vedno ne verjamete resnici in raje nasedate strokovno izdelanim lažem v medijih? Toplo priporočam srečanje to soboto, morda le ugotovite, da je vaše življenje vrednejše od 5G laži in hudih bolezni!

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 20. Sep 2020 at 17:57

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.9.20
Zakon o koncu zdravja? Seveda je novi predlog Gantarjeve združbe zelo omajal zdravstvo in zelo razburil narod, je pa zdravstvo že zdaj bilo na dnu. Tako zaradi lažnega COVID-19 kot ukaza prenosa javnega v zasebno zdravstvo. A 48.člen je še posebej dvignil temperaturo med zavednimi, kajti je le dokaz nastajanja policijske države, kjer se.....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Sun, 20. Sep 2020 at 16:40

0 ogledov

Roglič in Pogačar proti politiki
Škoda ene odvečne besede o tem, kakšna Slovenca sta zmagovalca Tour de France in kako daleč sta prenesla naše državno ime. Seveda ne prva športnika, ki jima je kaj takega uspelo, sta pa ponosna na svoje državljanstvo. Pa se je kdaj kdo vprašal kako to, da je Slovenija tako glasno in srčno podpirala njun uspeh? Nikjer besede o politiki, o sovraštvu med narodom, celo COVID je izginil. In zakaj tega ne prenesemo tudi v naše jutri, če želimo obstati? Zakaj se ne moremo zediniti  tudi na področju, ki je za nas vse izjemno pomembno, naše golo preživetje, ki ga elita uničuje z dvema navadnima kolesoma. Prvo je kolo sovraštva med levimi in desnimi, oboji so seveda prevara, drugo kolo je COVID, ki ga ni. Zakaj ne moremo enotno reči hočemo dostojni jutri, hočemo delo in zaslužek  za vsakogar in enako preživetje? Le zakaj ne gremo na ulico, da si stisnemo roke, zapojemo slovenske pesmi, se dogovorimo, da bomo odločno kot Pogačar in Roglič družno gnali pedala našega življenja po poteh, ki bodo za vse enake in enako dobre? Naša kolesarja sta garala za svoj uspeh, zakaj ne garamo tudi mi za naš skupen uspeh, ne za elito? Se znamo Slovenci česa naučiti iz dobrih dogodkov? Se bomo kdaj zavedali kako sposoben narod smo, hkrati pa ovce, ki so nasedle zgodovinski prevari? Zakaj skregani, če takšni ne moremo nič narediti. In zato so nas skregali, Pogačarja in Rogliča pa ne, ju prepustili zgolj njuni volji, znanju, moči in sposobnosti!  Sploh smo zgodovina v športu, saj danes tudi Savšek  in ekipa slavijo zlato EU medaljo v kajakaštvu!

Sat, 19. Sep 2020 at 18:15

43 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.9.20
In laži bodo zlati grb na koroni, resda veliko grbov, kajti ni vesti o tej lažni bolezni, ki ne bi javno bila laž! In prihod druge Korona epidemije bo vzela največ časa birokratom! Škoda je le, da se velika večina ne zaveda, da so po 9/11 elitni zločinci začeli izpeljevati Agende 21 in 2030. Čez lužo pa poleg človeka tudi volk nima več pravice živeti!

Fri, 18. Sep 2020 at 18:20

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.9.20
11/9 se je sesul zaradi požara, kot je Korona naraven pojav. Prav tako je zelo naravno in dobrodošlo testiranje laži in podtikanje najdene laži. In brez lepih slikarskih črt na nebu bi imela lažna korona manjšo moč. Pred 2000 leti pa je Kitajski filozof napovedal, da gredo možgani danes drugam brez uporabne vrednosti. Medtem pa naša vlada išče nov in nov denar za laganje.

Thu, 17. Sep 2020 at 18:20

66 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.20
2020 ali Leto strahu Strah ali boste preživeli je danes najpomembnejše vprašanje zaradi katerega je ljudstvo pripravljeno narediti vse, ubogati vse in nikoli nasprotovati politiki in kapitalu. Želite službo? Potem ubogajte, kajti v naši poristojnosti je, da vas vržemo na cesto, v najboljšem primeru pa vam znižamo plačo. Bojte se nas....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Wed, 16. Sep 2020 at 17:46

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.9.20
Globoka Slovenska država na polno Nikoli še naša domovina ni bila v tako globokem namernem breznu kot v tem mandatu izmišljene vlade. Vse se dogaja v skrbno načrtovanem obdobju lažnega virusa in pod taktirko globalne elite, katere suženj je vsa naša politika, ne samo sedanja vlada. Objavljeno je bilo, da bodo prihodnji mesec ZDA že nasilno cepile.......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Protest proti 5G je za vaše življenje