Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.1.20
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Ponedeljek, 20. januar 2020 ob 18:11

Odpri galerijo

Afrika kraljica bogastev in pameti

Seveda je Afrika močno zaničevana s strani belcev, služi jim samo kot okupatorsko področje za krajo naravnih bogastev in sužnjev že skozi zgodovino. Ampak Afrika ima skozi svoja plemena tudi ogromno zdrave pameti in trije pregovori so zlata vredni za vsakogar, ki bi želel živeti kot človek: ....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 25. Oct 2020 at 17:15

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.10.20
Policijska država že ima nepotrjeno hitre teste z vnaprej znanimi rezultati. Torej samo rineš v človeka in veš, da boš zmagal. Dva nosilca vseh teh nategov pa se dnevno zabavata, saj sta laž končala na fakultetah! Medtem ljudje zaprti in to vedno bolj, vse po načrtih. Zato pa je zdaj izjemna priložnost dokončno prekriti trg z GSO.

Sat, 24. Oct 2020 at 18:06

96 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.10.20
5G ali Telekom smrti! Musk je globoko skrit pred sateliti. In po 150 letih vse napovedi res držijo. Tudi zelo stare napovedi o mrtvi korona celici in hlapcih, ki bodo na to prevaro lagali dan in noč. Redki povedo, da so recimo okuženi večinoma le tisti, ki nosijo maske (in se testirajo). Medtem pa francoski lakaj uboga svoje gospodarje na polno!

Fri, 23. Oct 2020 at 18:08

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.10.20
Covid je namenjen tudi slovenskemu političnemu kriminalu. Zato so postale maske obvezne tudi zunaj, saj tako uničijo ljudi. Tega kriminalca pa ščitijo že od majhnih nog. Kot farmacevte za vse kriminalne naloge, ki jih dobijo od Globoke države, še posebej pa lažna cepiva. Predno pa se cepite zapiramo vse!

Thu, 22. Oct 2020 at 17:13

364 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.10.20
Drugi val COVIDa le igra številk Hudo se mi smilijo vsi, ki ne verjamejo, da je drugi val lažnega COVIDa le igra številk oziroma statistično ponarejanje in izživljanje, ki ga izvajajo za prevaro zadolženi in zainteresirani politiki. Ustaviti morajo tako gospodarstvo kot uničiti človekove pravice, kot je zelo dobro napisal Michael Chossudovsky. Kar najbolj...(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Wed, 21. Oct 2020 at 18:03

113 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.10.20
Brezplačen konec človeštva. 5G pa za ptice, da bodo vse pomrle. Moški ali ženska? Joj, kako je močna ta COVID zabitost na tem planetu? Konec koncev ni čudno, saj bodo zaradi lažne epidemije šolarji kar po internetu poneumljani. Medtem pa so novi Gatesovi testi tako hitri, da takoj pokažejo okuženost z lažjo!

Wed, 21. Oct 2020 at 17:01

212 ogledov

Čemu je COVID zares namenjen?
Uničevanje človeštva od samega začetka in nikakor ne epidemija. Zato  se je genialna zločinska elita odločila za COVID na svoj način, ki ga večina sploh ne dojema. Za njih je to biološko, več kot atomsko orožje. Virusi, ki v preteklosti nikoli niso bili kaj dosti smrtonosni, so zdaj združeni in podprti s 5G, kar je pripeljalo do policijskega zaprtja držav in medicinskega fašizma. Ta trenutek se je zločinska elita osredotočila zgolj na hitro umetno širjenje virusa preko lažnih testov, da dosežejo svoje tri cilje človeškega uničenja: - uničenje vsega svetovnega  gospodarstva, tudi hrane in ustvariti revščino, lakoto, ubogljivost in popolno odvisnost od Vlad. - ustvariti novo Orwellovo zdravstvo, ki bo vojaško odločno do vsakogar, ki njihovim lažem ne verjame in nasprotuje zločinskim načrtom. V te namene že gradijo nacistična taborišča, kjer bodo take osebe odstranjevali za vedno. - doseči v nakrajšem času policijsko cepljenje in s  tem ustvariti neplodnost in načrtovane smrtonosne bolezni iz teh cepiv. In ta skupna smrtonosnost je načrtovana za 90% cepljenih ljudstev. Dodajmo pa temu že znan načrt Billa Gatesa, da ob začetku Agende 2030 ostane le še pol milijarde elitnih zemljanov. In groza je, če boste cepljeni za vas vrnitve na človeško zemljo ni več, zato se ne smejte, ker elita že govori dolgo, da se oni nikoli ne bodo cepili, so pač med pol milijarde. Da pa pridejo do tega cilja, ki je že močno na poti, imajo vlade, kot je tudi naša, da ljudje ubogajo in dovolijo svoj lasten umor! (virNaturalNews)

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.1.20