Avstralija največji NWO geoinženiring projekt
Božo žabjek
Svet

Sobota, 4. januar 2020 ob 11:15

Odpri galerijo

Zelo velik otok tam spodaj, ob celo prebujajočih naseljencih je čudovita lokacija za izpeljavo  izjemnega zločinskega projekta Torch, ki ga poganjata geoinženiring in NWO. Mediji že skoraj celo drugo polovico leta 2019 naročeno pišejo o požarih, ki uničujejo kontinent in so po njihovo posledica globalnega segrevanja. Res je malo kje redno tako vroče kot v Avstraliji in kdo ve koliko ljudi bi preneslo 50°C, razen domorodcev. Seveda ste mnogi že brali razkrit podatek, kako je katastrofalni vročinski val nateg in nima čisto nič z globalnim segrevanjem, saj so časopisi že pred mnogimi leti pisali o najhujši vročini v Avtraliji leta 1896, pa še kdaj prej in kasneje. Ampak zdaj so bistvo požari, ki jih leta 1896 niso podtikali, zato so bili izjemno redki in nikoli  do zdaj po celotnem kontinentu. Tatkrat še niso poznali helikopterjev, ki bi razvažali in metali na zemljo goreče snovi, ni bilo laserskih žarkov, ki bi kot pred ne tako odmaknjenim časom zažigali zgolj avte in hiše, puščali pa nezgorena drevesa tudi v Kaliforniji. Ampak sedanji projekt najvišje svetovne elite ima povsem drug namen, ki pa je javnosti skoraj povsem skrit, razen razmišljajočim z lastno glavo. Projekt Globalno segrevanje ali nateg stoletja ima namen že zelo dolgo zelo temeljito počistiti planet vseh živih bitij. Avstralija je pač žrtveno laboratrijsko jagnje, ki mora s posnetimi grozotami prestrašiti cel svet, če ne bodo verjeli v globalno segrevanje in plačevali elitne zločinske načrte, prikazane kot skrb za vse ljudi, saj bo v nasprotnem primeru vse to prišlo tudi k njim, v obliki grozljivih požarov kot že v Južni Koreji ali s poplavami, kot so tudi prav zdaj v Indoneziji. Poleg tega pa je Avstralija prijetno odmaknjena od sveta, torej je izjemno primerna za varnostno zatočišče zločinske požrešne elite. Danes lahko z zločinskim orožjem, ki so ga naročili za svoje potrebe iz povsem naravnih pojavov ustvarijo vojna stanja in genocid bodo uspešno izpeljali. Treba je le dojeti kakšna je resnica in ne kaj ljudem lažejo kupljeni mediji in razprodani politiki. Ja, grozljivi so prizori zadnjih nekaj tednov v Avstraliji, a razen izjem je vse delo na požarih v človeških zločinskih rokah! Uboge živali, pol milijarde jih bo izginilo! (virSOTT)

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 23. Sep 2020 at 18:05

43 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.9.20
Medicinskih sester skoraj ni več, niso pa zbolele za lažjo! Medtem pa se igrica s številkami nadaljuje in mnogi mislijo, da je resnična. Je pa šminka resnična preden peščica nadene masko. Druga peščica pa pobere ves denar. Za vse to pa obstajajo prelepi pregovori in Orwellovo staro znanje!

Tue, 22. Sep 2020 at 18:14

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.9.20
In Črni papež vse zelo podpira. Mi pa - gremo v jutri ali v zadnjo jamo? In koliko bo v naslednjih dneh lažno okuženih? Merjenje temperature je postalo zabava, za koga le? Zabava pa ni, ker zares bolni ne pridejo do svojega zdravnika zaradi lažne Korone. Sicer pa tudi za druge bolezni obstaja manj kot 10% resničnih zdravil. Zato pa si naivci rišejo prelepe podplate, polne sonca in zadnjih dni!

Mon, 21. Sep 2020 at 17:51

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.9.20
  Govoriti resnico o Koroni je v Sloveniji sramota. Zato pa število lažno okuženih tako skokovito narašča. Kaj ne bi bilo bolje kot maske nositi lepilni trak? V Montrealu niti mask nočejo, bi Gantar ponorel. Navalnega so potegnili iz plinovoda, Merklova pa še vedno jezna, ker ni tam ostal. Pri nas pa kupujejo zdravstvo zasebniki, kot napovedano!

Sun, 20. Sep 2020 at 17:57

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.9.20
Zakon o koncu zdravja? Seveda je novi predlog Gantarjeve združbe zelo omajal zdravstvo in zelo razburil narod, je pa zdravstvo že zdaj bilo na dnu. Tako zaradi lažnega COVID-19 kot ukaza prenosa javnega v zasebno zdravstvo. A 48.člen je še posebej dvignil temperaturo med zavednimi, kajti je le dokaz nastajanja policijske države, kjer se.....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Sun, 20. Sep 2020 at 16:40

107 ogledov

Roglič in Pogačar proti politiki
Škoda ene odvečne besede o tem, kakšna Slovenca sta zmagovalca Tour de France in kako daleč sta prenesla naše državno ime. Seveda ne prva športnika, ki jima je kaj takega uspelo, sta pa ponosna na svoje državljanstvo. Pa se je kdaj kdo vprašal kako to, da je Slovenija tako glasno in srčno podpirala njun uspeh? Nikjer besede o politiki, o sovraštvu med narodom, celo COVID je izginil. In zakaj tega ne prenesemo tudi v naše jutri, če želimo obstati? Zakaj se ne moremo zediniti  tudi na področju, ki je za nas vse izjemno pomembno, naše golo preživetje, ki ga elita uničuje z dvema navadnima kolesoma. Prvo je kolo sovraštva med levimi in desnimi, oboji so seveda prevara, drugo kolo je COVID, ki ga ni. Zakaj ne moremo enotno reči hočemo dostojni jutri, hočemo delo in zaslužek  za vsakogar in enako preživetje? Le zakaj ne gremo na ulico, da si stisnemo roke, zapojemo slovenske pesmi, se dogovorimo, da bomo odločno kot Pogačar in Roglič družno gnali pedala našega življenja po poteh, ki bodo za vse enake in enako dobre? Naša kolesarja sta garala za svoj uspeh, zakaj ne garamo tudi mi za naš skupen uspeh, ne za elito? Se znamo Slovenci česa naučiti iz dobrih dogodkov? Se bomo kdaj zavedali kako sposoben narod smo, hkrati pa ovce, ki so nasedle zgodovinski prevari? Zakaj skregani, če takšni ne moremo nič narediti. In zato so nas skregali, Pogačarja in Rogliča pa ne, ju prepustili zgolj njuni volji, znanju, moči in sposobnosti!  Sploh smo zgodovina v športu, saj danes tudi Savšek  in ekipa slavijo zlato EU medaljo v kajakaštvu!

Sat, 19. Sep 2020 at 18:15

72 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.9.20
In laži bodo zlati grb na koroni, resda veliko grbov, kajti ni vesti o tej lažni bolezni, ki ne bi javno bila laž! In prihod druge Korona epidemije bo vzela največ časa birokratom! Škoda je le, da se velika večina ne zaveda, da so po 9/11 elitni zločinci začeli izpeljevati Agende 21 in 2030. Čez lužo pa poleg človeka tudi volk nima več pravice živeti!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Avstralija največji NWO geoinženiring projekt