Elitni politični kriminal v Sloveniji
Božo žabjek
Slovenija

Četrtek, 28. november 2019 ob 16:43

Odpri galerijo

Morda pa se končno narodu odprejo oči, dojamejo kakšna kriminalna združba se z njimi zlobno igra? Ubogi upokojenci od katerih na desettisoče jih ne dosega s pokojnino niti praga preživetja, so še posebej tarča teh zlobnežev, ki se skrivajo za ljudskimi voditelji in njihovimi zastopniki. Pokvarjenci v ZDUS s Sušnikom na čelu ali v DESUS, ki se tolče po prsih, ker imamo vsi upokojenci že 1000€ pokojnine, se borijo proti izredni uskladitvi pokojnin, ki naj bi bila v višini 6,5€ za vsakega, reveža in požeruha. Ko je najprej ZDUS odločno zahteval, da morajo biti bogati upokojenci nagrajeni z mnogo več kot lačni, torej nikakor ne vsi po 6,5€, je to zdaj po njihovem ukazu storil še Cerkveno moteni šef DS Kovščca. Vložil je danes pod krinko Državnega Sveta veto na sprejet zakon o tej povišici in tudi on hoče, da imajo vsi po 1%, kajti požeruhi iz politične zgodovine bodo s 30€ lahko vsaj na enkratno kosilo šli, lačnim pa bo 3€ povsem dovolj, da si kupijo za cel mesec WC papir. Ali dojemate kakšni pokvarjenci upravljajo inštitucije, ki so od ljudstva ustvarjene za pravično in enakopravno delovanje do vseh? Kovšca in Sušnik s svojima ekipama sta pokazala, da sodita na smetišče zgodovine, vendar ne brez posledic za njih. Krasti narod, ga siromašiti, pa v trenutku, ko se vsem obeta nekaj simboličnega, revnim še to preprečiti, sodi na Sodišče za najhujša kriminalna dejanja. Zakaj se upokojenci ne dvignemo in, če bo potrebo, tudi z glifosatom odstranimo ves politični plevel, ki nam že od leta 1991 jemje prigarano, tako pokojnine kot človeško dostojanstvo? Kaj ni res zadnji čas, kajti svetovna elita, katere poslušni hlapci so tudi naši politilni veljaki, ima že nekaj časa načrt za odstranitev predvsem upokojencev. Agenda 21 je le še 13 mesecev od lakote in pokopališča vseh upokojencev, ki se niso znali opredeliti za politične kriminalce!

 

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 9. Apr 2020 at 18:51

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.4.20
Bi tudi vas zanimalo vzeti 7 milijardno provizijo za cepivo za 7 milijard zemljanov? Bi za nekaj deset tisočakov mesečno raje vodili Rothschildovo podružnico OZN in vse kar bi morali delati je prenašati laži? Kaj pa okoljski aktivist, ki pri 16-tih letih že domuje povsod v najviških palačah, pa tudi vam ne bi bilo treba imeti grama možganov? 

Wed, 8. Apr 2020 at 18:03

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.4.20
  Zgodovinski dan Zemlje Danes je zgodovinski dan, ki si ga bo planet Zemlja zapomnila za dolga stoletja. Že od samega jutra potekajo neverjetni dogodki in spremembe medsebojnega človeškega obnašanja. Takoj po polnoči je Guterres, predsednik neodvisne OZN podpisal nepreklicen odlok, s katerim prepoveduje kakršnokoli nadaljevanje Agende 21...../za nadaljevanje klikni naslov članka/ Rockefeller jasnovidec Že leta 2010 je časopis Rockefellerjeve fundacije objavil članek mnogo inteligentnejši od Bill Gatesovih. Že takrat je predvidel svoj Scenarij za prihodnost tehnologije in mednarodnega razvoja sveta, medtem pa je Gates COVID-19 napovedal....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 7. Apr 2020 at 18:12

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.3.20
Kdo ve ali bo cepivo potešilo denarno požrešnost posameznikov, ki bi radi izmišljeno epidemijo pospravili v svoj žep? Bo policija kmalu dobila tudi dovoljenje za nasilno cepljenje? Kaj pa pri nas, že gradijo zapore za ozaveščene v laži COVID-10? Bodo nadzorne kamere povedale, saj že gorijo dan in noč, pa še ne v ognju!

Mon, 6. Apr 2020 at 21:40

129 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.3.20
Strah kot učinkovito orožje Strah je izjemno smrtonosno orožje, ki ga uporabljata elita in oblast, hkrati pa tudi mnogo hujša in smrtonosnejša bolezen od lažnega COVID-19. Res je oboje orožje in res je oboje smrtonosno, a korona virus je tu, da ljudstva zbolijo za strahom in umrejo, elita pa obogati in pridobi prazna ozemlja. Strah uničuje lastno......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sun, 5. Apr 2020 at 18:46

188 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.3.20
Korona virus je le orožje za vzpostavitev vojaške države pod eno roko in to dokazuje toliko dogodkov in toliko oseb. Seveda so med njimi tudi plačani veliki politiki, ki za bogastvo lažejo, a kaj, ko je namen sesutje gospodarstva, financ in lakota. Pa tudi Cerkev z lažmi o svoji revščini prispeva veliko k poneumljanju ljudi. Vse je že shranjeno, vse je pod nadzorom in svet lahko reši le takojšnji odziv navadnih ljudi. Žive naj vsi narodi v verigah med štirimi stenami, lačni in brez vsega!

Sat, 4. Apr 2020 at 18:33

229 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.3.20
Korona virus dokazano prinaša eno svetovno enoumje ali diktaturo elitne peščice. In za take zločine potrebuje elita primerne hlapčevske prevarante na svojih lažnih svetovnih organizacijah, kajti morajo obvladati leporečje za zločin. Medtem pa pri nas zaradi podtaknjenega virusa večina domov za stare deluje na daljavo, preko 5G, od hranjenja do čiščenja. Mnogim pa je lastna razprodaja iz leve v desno ali v vojaško stranko zgolj užitek, povsod bodo delali bedarije za denar in nadrejene. Zato pa gremo ljudje po poti dinozavrov!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Elitni politični kriminal v Sloveniji