Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.11.19
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Ponedeljek, 25. november 2019 ob 18:57

Odpri galerijo

V proračunu je dovolj denarja danes, tudi jutri ga bo, le ne smete pričakovati za namene koristi državljanom! To bo prihodnji teden povedal Jazbec ob 6 milijardni luknji v slovenskih bankah!

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 8. Apr 2020 at 18:03

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.4.20
  Zgodovinski dan Zemlje Danes je zgodovinski dan, ki si ga bo planet Zemlja zapomnila za dolga stoletja. Že od samega jutra potekajo neverjetni dogodki in spremembe medsebojnega človeškega obnašanja. Takoj po polnoči je Guterres, predsednik neodvisne OZN podpisal nepreklicen odlok, s katerim prepoveduje kakršnokoli nadaljevanje Agende 21...../za nadaljevanje klikni naslov članka/ Rockefeller jasnovidec Že leta 2010 je časopis Rockefellerjeve fundacije objavil članek mnogo inteligentnejši od Bill Gatesovih. Že takrat je predvidel svoj Scenarij za prihodnost tehnologije in mednarodnega razvoja sveta, medtem pa je Gates COVID-19 napovedal....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Tue, 7. Apr 2020 at 18:12

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.3.20
Kdo ve ali bo cepivo potešilo denarno požrešnost posameznikov, ki bi radi izmišljeno epidemijo pospravili v svoj žep? Bo policija kmalu dobila tudi dovoljenje za nasilno cepljenje? Kaj pa pri nas, že gradijo zapore za ozaveščene v laži COVID-10? Bodo nadzorne kamere povedale, saj že gorijo dan in noč, pa še ne v ognju!

Mon, 6. Apr 2020 at 21:40

129 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.3.20
Strah kot učinkovito orožje Strah je izjemno smrtonosno orožje, ki ga uporabljata elita in oblast, hkrati pa tudi mnogo hujša in smrtonosnejša bolezen od lažnega COVID-19. Res je oboje orožje in res je oboje smrtonosno, a korona virus je tu, da ljudstva zbolijo za strahom in umrejo, elita pa obogati in pridobi prazna ozemlja. Strah uničuje lastno......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sun, 5. Apr 2020 at 18:46

188 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.3.20
Korona virus je le orožje za vzpostavitev vojaške države pod eno roko in to dokazuje toliko dogodkov in toliko oseb. Seveda so med njimi tudi plačani veliki politiki, ki za bogastvo lažejo, a kaj, ko je namen sesutje gospodarstva, financ in lakota. Pa tudi Cerkev z lažmi o svoji revščini prispeva veliko k poneumljanju ljudi. Vse je že shranjeno, vse je pod nadzorom in svet lahko reši le takojšnji odziv navadnih ljudi. Žive naj vsi narodi v verigah med štirimi stenami, lačni in brez vsega!

Sat, 4. Apr 2020 at 18:33

229 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.3.20
Korona virus dokazano prinaša eno svetovno enoumje ali diktaturo elitne peščice. In za take zločine potrebuje elita primerne hlapčevske prevarante na svojih lažnih svetovnih organizacijah, kajti morajo obvladati leporečje za zločin. Medtem pa pri nas zaradi podtaknjenega virusa večina domov za stare deluje na daljavo, preko 5G, od hranjenja do čiščenja. Mnogim pa je lastna razprodaja iz leve v desno ali v vojaško stranko zgolj užitek, povsod bodo delali bedarije za denar in nadrejene. Zato pa gremo ljudje po poti dinozavrov!

Sat, 4. Apr 2020 at 17:53

572 ogledov

5G svetovni genocid želja peščice!
Vse je pripravljeno, da v ZDA, pa ne samo tam, nadgradijo smrtonosni rekord lažnega COVID-19, ob sicer precej praznih bolnišnicah. Vpeljali so celo 5G venilatorje, da bodo radioaktivna sevanja pri vzpostavi komunikacij z ostalimi 5G bolnišničnimi napravami, vbrizgale dovolj virusov za vzpostavitev okuženosti in načrtovanega števila smrti, ki mora do 15 aprila doseči 200.000 mrtvih. Zdaj jih je sicer dnevno 8000, ampak to v 14 dneh ne prinese 200.000, zato bo 5G v obilno pomoč, saj se vladajoča elita ob svojih gospodarjih niti pri napovedih ne sme zmotiti. Ta sistem je odločilen tudi v Italiji in v domovih za ostarele. Seveda pa nikogar ne moti, da je ta 5G smrtonosni sistem sicer namenjen bolnikom, a kaj, ko je tudi zdravstveno osebje prisotno pri ukrepih in operacijah, torej bo mrtvih zares dovolj. Pri tem je najbolj zastrašujoča resnica obvezno nošenje mask, saj 5G prav zaradi tega lahko usmerijo na zelo določeno točko človeka, na nos in virus je na varnem v vojaškem laboratoriju vsakega človeka. Mnogi že dolgo vemo, kako se je ta genocid načrtno pripravljal dolga leta in zdaj ga s 60GHz spretno izvršujejo, pri tem pa lažejo, da je za množične smrti kriv korona virus, oni pa nas rešujejo. Zato se zelo splača pogledati 15 minutni priloženi video, ki nazorno, čeprav je samo v angleščini, razkriva namen 5G sistema. Uničuje vodo, postavili ga bodo pred bolnice in šole, kajti tudi otroci morajo zadostiti dovolj veliko število depopulacije. Cvrenje na vsakem koraku, elita pa v deliriju in po potrebi v podzemnih mestih. Seveda je izjemno žalostno, da še vedno množice ne dojemajo in nočejo dojemati, da je 5G ustvarjen zgolj za ubijanje velikega števila množic, kar že brez sramu elita dela tudi na otrocih! Pri tem genocidu pa še laže, kako dela dobro za ljudi in njihovo reševanje.

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.11.19