Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.11.19
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sobota, 16. november 2019 ob 18:40

Odpri galerijo

5G pametno zdravstveno odstranjevanje starejših!

Ker se tudi v Sloveniji starejši množijo, pa ne več po naravni poti, preko števila, ki ga državna oligarhija dovoljuje in jim zato zmanjkuje denarja na pokojninskem in zdravstvenem področju, bodo tudi naši satanistični navdušenci začeli uporabljati 5G smrtonosni sistem kar pri reševanju starejših. Mediji so tako navdušeni, da se splača prebrati plačani članek s strani države in farmacevtov v Žurnalu.......(za nadaljevanje klikni naslov članka) 

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 9. Jul 2020 at 18:36

44 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.7.20
Ko pozno ponoči razbijaš v mestu si to lahko privoščiš le ob županovem soglasju. Svet pa medtem tiho o načrtovanem začetku ropanja Palestinske zemlje. So pomembnejše Korona laži in zaslužki. In prav ti zaslužki spravijo ministre ob jok, če pomotomna rečejo - nepreklicno odstopam. Enako prevarantsko kot navajanje okuženih vsak dan. Je pač posel stoletja, zato tudi Trump uradno dovoli farmacevtom izživljanje.

Thu, 9. Jul 2020 at 11:01

98 ogledov

Drugi val finančnega testiranja COVID-19 dobička je tu!
Kako preprosto je, ko imaš oblast in trg v svojih rokah. Naročiš teste za lažni COVID-19, ki niso bili še nikoli testirani, torej ne bodo nikoli pokazali ali je oseba okužena ali ne. Ker to plačujejo državljani preko izmišljenih davkov je treba kupiti čimveč testov in zelo razširiti testiranje. Ker torej testi ne bodo pokazali okužbe bodo izvajalci sami določili koliko je bilo vsak dan okuženih in po želji vpeljali diktaturo preko strahu. Da bo teh okuženih brez okužbe z lažnim  virusom vse več je lažni test zelo pomemben. Potem je treba dodati še nekaj svetovnih laži kot tisto o širjenju neobstoječega virusa preko zraka, za kar maske niso potrebne saj 5G vse po zraku vrine v človeka tudi skozi oči, virus pa itak ne potuje od človeka do človeja, saj ostaja zaprt v telesu, mrtev! Kot je prosta izbira lažnih strokovnjakov o številu okuženih, tako preko testov pridemo tudi do lažnega števila mrtvih, ki je te dni po svetu prav šolsko prirejeno. In razmišljajoči znajo sestaviti mnoge na videz oddaljene stvari v en velik nateg pripravljen v istih rokah - globalno segrevanje, COVID-19, testiranje virusa. Ob tako dobrih možnostih ustvarjanja finančnih prevar pa menda ne boste pričakovali resničnega odstopa ministra?

Wed, 8. Jul 2020 at 17:39

66 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.7.20
Imamo besedno zdravilo za besedni virus, kaj drugega sploh nočemo. Zapomnite si, da so 70 let tehtali kako s 5G uničiti planet. Potem pa pride izumitelj, ki zna z lažmi ustvariti dobiček. So pa tudi takšni, ki razkrijejo zlobno stran laži, torej Korone in cepljenja. Pri nas pa so strokovnjaki v politiki zgolj zaradi korupcije, kot v ZZZS, da denar ne bi koristno uporabljali.

Tue, 7. Jul 2020 at 18:10

76 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.6.20
COVID NWO potni list Ubogi izjemno plačani svetovni zločinec Bill Gates počasi prihaja do svojih sanj - potnega lista COVID. Če ga ne boste imeli tudi nazaj v službo ne boste mogli. Samo tako bo elita lahko "preprečila" virus iz Wuhana, ki dela vseskozi le zanje. Virus ne bo izginil dokler ne bodo vsi cepljeni in bo človeška ovčja čreda pod enim vodstvom...../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Mon, 6. Jul 2020 at 18:03

135 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.6.20
Italija prodana veliki farmaciji Pismo, ki ga je dr. Antonietta M. Gatti pisala Robertu F. Kennedyju ni presenečenje, je pa vseeno veliko razkritje resničnega dogajanja, ki so ga podtaknili Italiji in kasneje celi EU: "Ne vem koliko ste seznanjeni s stanjem v Italiji, zato naj vam na kratko napišem .....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Sun, 5. Jul 2020 at 17:54

95 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.6.20
Denar nikoli ni namenjen narodu, ampak samo ljudem, ki narod znajo zlorabljati. Le kaj naj delajo veterani na proslavi, bo še komu ušlo, da je bilo vse podtaknjeno? Kot bolezen, ki je namenjena izključno več milijardam najbogatejših. Katera že? In Amerika podtika ISIS borce Rusom, imajo pa malce težav pri menjavi za dolarje. Pa ne pozabite največjega podtikanja, ki so ga Rothschildi tako uspešno vrgli v Sarajevu pred več kot 100 leti! Od takrat gre svet le v razvoj zločinov. Vključno in predvsem cepljenju! 

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.11.19