Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.11.19
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sobota, 16. november 2019 ob 18:40

Odpri galerijo

5G pametno zdravstveno odstranjevanje starejših!

Ker se tudi v Sloveniji starejši množijo, pa ne več po naravni poti, preko števila, ki ga državna oligarhija dovoljuje in jim zato zmanjkuje denarja na pokojninskem in zdravstvenem področju, bodo tudi naši satanistični navdušenci začeli uporabljati 5G smrtonosni sistem kar pri reševanju starejših. Mediji so tako navdušeni, da se splača prebrati plačani članek s strani države in farmacevtov v Žurnalu.......(za nadaljevanje klikni naslov članka) 

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 2. Aug 2020 at 18:17

51 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.7.20
Danes je moderno boriti se proti neželjenim, ki so nas osvobodili 1945. Kot je moderno lagati o testih za korono in jih podtikati množicam. Ali pa kot Jrvava Kraljevina, ki še vedno noče vrniti Venezueli ukradenega zlata. Ko pa ljudem ukradeš svobodo, pomeni, da sim jim nasilno nadel maske. Zato se ne čudimo, da je svobode konec. So virusi tukaj, ne računalniški, ne bolezenski, ampak 5G nategovalni!

Sat, 1. Aug 2020 at 18:34

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.7.20
Obiskati svoje gospodarje je pa vendar tisočletja stara suženjska navada! Ni pa bilo do zdaj toliko ponarejenih osmrtnic, ki bi se končale zgolj na seznamu COVID-19. Malce se zamisliš, ko celo iz Angleške vlade priteče nezakonitost vohunjenja za ljudmi, ampak lastniki aplikacije bodo to sodno popravili, v vladi, seveda! In kako osovraženo je naravno zdravljenje danes, ko razsaja laž, bo povedal zaprti Ameriški vojak!

Sat, 1. Aug 2020 at 18:01

96 ogledov

NWO farmacija s Faucijem
Fauci vodi že dolgo vse podtaknjene epidemije, a je javnosti ostal v kriminalnem spominu šele sedaj, ob vodenju Korona lažne epidemije. V tem času je dokazal, kar je počel že več kot 30 let, ko je on vodil predsednike na teh zločinskih področjih, saj so ga vsi ljubili in mu zločine dovoljevali. A zdaj služi milijarde, ker odločno zagovarja neučinkovita zdravila, kot Remdesivir in prihajajoča lažna, a smrtonosna COVID-19 cepiva. Seveda je logično zakaj ima tako moč, večjo od Predsednika, saj mu Bankirji z Wall Streeta omogočajo neomejena NWO sredstva za zločinsko delo, ker je načrt Agenda 2030 prepomemben. O njegovem zločinskem delu zato lažejo tako WHO, WEF kot vse organizacije v sestavi ZDA zunanjega ministrstva. Je tipičen predstavnik Globoke države, nedotakljiv, hkrati pa soavtor vseh karantenskih ukrepov, zato tudi narod ne more javno proti njemu in ga poslati kamor že dolgo sodi - v dosmrtnega! Pomoč ima tudi v Umetni inteligenci, ki širi vse njegove zločinske laži kot rešitev za svet, saj je tehnika napredovala tako daleč, da ne dopušča svobode razmišljanja in govora. Torej je popolnoma zaščiten pred svojimi zločini. Njegovi Satanisti raje skrbijo za popoln razdor med ljudmi, da so oni in Fauci zaščiteni pri svojih zločinih, katerih zadnja pika na i bo smrtonosno cepivo njegovega zločinskega prijatelja Gatesa! Se bodo ljudstva prej zbudila?(virHumansareFree) 

Fri, 31. Jul 2020 at 17:39

101 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.7.20
In DeSUS zbira umazane točke, umazan kader in odstranja upokojence. Število okuženih je 19, ampak Orwell hoče še 84. Ne Huawei, Američani morajo izpeljati 5G genocid. Pred tem pa s policijsko obarvano lažjo COVID-19 narod vreči pod popolno kontrolo in suženjstvo. Medtem pa Nemci po naključju obiskujejo dva iz naše lažne elite!

Thu, 30. Jul 2020 at 18:40

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.7.20
Ko Ameriški lutkarski šef kaj odobri s podpisom, bo Gates takoj prislonil svojo denarnico. Kot bi jo pri tudi  nas šef NIJZ, če bi le lahko prišel mnogo bližje Gatesu. In ker vsi prevaranti vedo, da od Korone ni mrtvih, zato množično uvajajo 5G sistem. Maske in cepivo pa so mnogo bolj povezane, kot si mislimo!

Wed, 29. Jul 2020 at 18:10

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.7.20
Že dolgo vedo ozaveščeni kako sta 5G in Korona tesno povezana, zdaj pa je razkrito še, da 5G povzroča naselitev Korona celic v človeško kožo. Pa Janez, ne da pa ne da miru pri prevzemu RTV Slo. Medtem pa upokojenci že vedo, da njihova lažna stranka pelje načrt za njihov konec. Za ostale pa tudi preko vremenskih nenormalnih zločinov. So pa podobni zločini za nekatere prelepi, zato se je Modi priključil Modernim zločincem.

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.11.19