Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.11.19
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sobota, 16. november 2019 ob 18:40

Odpri galerijo

5G pametno zdravstveno odstranjevanje starejših!

Ker se tudi v Sloveniji starejši množijo, pa ne več po naravni poti, preko števila, ki ga državna oligarhija dovoljuje in jim zato zmanjkuje denarja na pokojninskem in zdravstvenem področju, bodo tudi naši satanistični navdušenci začeli uporabljati 5G smrtonosni sistem kar pri reševanju starejših. Mediji so tako navdušeni, da se splača prebrati plačani članek s strani države in farmacevtov v Žurnalu.......(za nadaljevanje klikni naslov članka) 

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 17. Sep 2020 at 18:20

45 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.20
2020 ali Leto strahu Strah ali boste preživeli je danes najpomembnejše vprašanje zaradi katerega je ljudstvo pripravljeno narediti vse, ubogati vse in nikoli nasprotovati politiki in kapitalu. Želite službo? Potem ubogajte, kajti v naši poristojnosti je, da vas vržemo na cesto, v najboljšem primeru pa vam znižamo plačo. Bojte se nas....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Wed, 16. Sep 2020 at 17:46

59 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.9.20
Globoka Slovenska država na polno Nikoli še naša domovina ni bila v tako globokem namernem breznu kot v tem mandatu izmišljene vlade. Vse se dogaja v skrbno načrtovanem obdobju lažnega virusa in pod taktirko globalne elite, katere suženj je vsa naša politika, ne samo sedanja vlada. Objavljeno je bilo, da bodo prihodnji mesec ZDA že nasilno cepile.......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Tue, 15. Sep 2020 at 17:49

65 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.9.20
Danes pomeni biti pismen sprejeti laž kot resnico. Pri nas pa imamo naše cepivo za miši in mesec december. So pa zato tudi Finci izgubili možhane, načrtno. Je treba oprati sodelovanje leta 2018, zato so poslanci okuženi. Ampak to ni nič narobe, saj nam 5G omogoča seks po telefonu tudi, ko smo bolni. -

Mon, 14. Sep 2020 at 18:00

113 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.9.20
Otroci - deformacija ali vrtec? Avstralski fašizem začel širiti okupatorske laži in izvajati nasilje celo nad priseljenci. Vam je po nošenju pomaranče inšpektor dal mir? Medtem pa sta Ivan in Kurz prodajala laži v Severni Triglavski steni, ki se ni mogla umakniti. S 150 otroci v karanteni bo vse kažje, za vlado,

Sun, 13. Sep 2020 at 19:17

179 ogledov

Zakon o koncu zdravja?
Seveda je novi predlog Gantarjeve združbe zelo omajal zdravstvo in zelo razburil narod, je pa zdravstvo že zdaj bilo na dnu. Tako zaradi lažnega COVID-19 kot ukaza prenosa javnega v zasebno zdravstvo. A 48.člen je še posebej dvignil temperaturo med zavednimi, kajti je le dokaz nastajanja policijske države, kjer se vi ne boste mogli braniti pred policijskim nasiljem, čeprav lažnega COVIDa ne boste imeli ali pa vam bo podtaknjen. Nastala je aplikacija, ki bo policajem pokazala kako blizu ste bili lažno okuženemu, potem še maske ne boste imeli doma, ko vas obiščejo in kazni so neizogibne. Od zasega vašega premoženja, zaprtjem vas in otrok, seveda ločeno. Da te stvari ne uidejo zaradi narodovega nasprotovanja so na hitro začeli množično povečano testirati z lažnimi testi za odličen strah, da bo zaseg omogočen in testiranje čaka le še na 2 milijona Slovencev na mesec. Kaj bo treba narediti, razen revolucije, da se politika reši trajnosti njihove bolezni, torej plačane neumnosti? Smo zanje res nič vredna bitja in oni ne priznajo niti Slovenca, razen, če ni skrajno njihovo desni! Korona je laž, zato se vsa dejanja povezana z njo lahko razlagajo zgolj s postavitvijo policijske države, kjer nihče drug, razen visokih politikov in njihovih gospodarjev, ne bo več imel ničesar na tem svetu! Novi predlog za zakon o nalezljivih izmišljenih boleznih je zgolj orožje in ne preprečevanje bolezni. Je kaj že resenega narejenega za boj proti avtizmu iz cepiv, demenci ali Alzheimerjevi bolezni? Razen lažnih zdravil. Ne in farmacevti tudi ne dovolijo! Pa še peščica!

Sun, 13. Sep 2020 at 17:45

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.9.20
Je opreme iz leta 2018 za testiranje COVIDa že davno zmanjkalo, še posebej v časih, ko je treba mnogo več lagati. Smo pred 30 leti zaščitili narod, da bo ja jedel GSO in se pogovarjal po 5G. Da pa ne bo petiraval, bodo narodu zarubili vse kar ima. Še prej pa ga bodo farmacevti odstranili, narod seveda!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.11.19