5G pametno zdravstveno odstranjevanje starejših!
Božo žabjek
Slovenija

Sobota, 9. november 2019 ob 21:15

Odpri galerijo

Ker se tudi v Sloveniji starejši množijo, pa ne več po naravni poti, preko števila, ki ga državna oligarhija  dovoljuje in jim zato zmanjkuje denarja na pokojninskem in zdravstvenem področju, bodo tudi naši satanistični navdušenci začeli uporabljati 5G smrtonosni sistem kar pri reševanju starejših. Mediji so tako navdušeni, da se splača prebrati plačani članek s strani države in farmacevtov v Žurnalu , kjer boste uživali starejši ob  laganju, kako lažje boste še dlje živeli. Vas bodo sevali z radioaktivnim 5G sistemom najprej po možganih, nato še po celem telesu, da se ne boste več izognili raku na koži in možganih. Zagotovljeno boste imeli proti rakavo oskrbo iz lastnih prihrankov in nato pospešeno odstranitev. Pošteni zdravniki in znanstveniki po svetu se vedno ostreje borijo proti temu zločinskemu sistemu, pri nas pa ga hvalijo že za uporabo v zdravstvu. Je res konec z nami, je denar v medijih že naredil genocidno katastrofo? Upam vsaj, da se tisti, ki bi bili poslani na 5G poseg temu odločno uprete, saj je narava vedno mnogo boljša rešitev za vas, samo medijem ne smete nasesti na plačanih lažeh. Pametno zravstvo? Brez pameti! Seveda vas bodo zdravili kar preko pametnih telefonov na daljavo, da zdravnikom več ne bo treba delati, roboti pa se bodo odločili za točen datum in uro vašega slovesa od sveta!

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 21. Sep 2020 at 17:51

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.9.20
  Govoriti resnico o Koroni je v Sloveniji sramota. Zato pa število lažno okuženih tako skokovito narašča. Kaj ne bi bilo bolje kot maske nositi lepilni trak? V Montrealu niti mask nočejo, bi Gantar ponorel. Navalnega so potegnili iz plinovoda, Merklova pa še vedno jezna, ker ni tam ostal. Pri nas pa kupujejo zdravstvo zasebniki, kot napovedano!

Sun, 20. Sep 2020 at 17:57

64 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.9.20
Zakon o koncu zdravja? Seveda je novi predlog Gantarjeve združbe zelo omajal zdravstvo in zelo razburil narod, je pa zdravstvo že zdaj bilo na dnu. Tako zaradi lažnega COVID-19 kot ukaza prenosa javnega v zasebno zdravstvo. A 48.člen je še posebej dvignil temperaturo med zavednimi, kajti je le dokaz nastajanja policijske države, kjer se.....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Sun, 20. Sep 2020 at 16:40

87 ogledov

Roglič in Pogačar proti politiki
Škoda ene odvečne besede o tem, kakšna Slovenca sta zmagovalca Tour de France in kako daleč sta prenesla naše državno ime. Seveda ne prva športnika, ki jima je kaj takega uspelo, sta pa ponosna na svoje državljanstvo. Pa se je kdaj kdo vprašal kako to, da je Slovenija tako glasno in srčno podpirala njun uspeh? Nikjer besede o politiki, o sovraštvu med narodom, celo COVID je izginil. In zakaj tega ne prenesemo tudi v naše jutri, če želimo obstati? Zakaj se ne moremo zediniti  tudi na področju, ki je za nas vse izjemno pomembno, naše golo preživetje, ki ga elita uničuje z dvema navadnima kolesoma. Prvo je kolo sovraštva med levimi in desnimi, oboji so seveda prevara, drugo kolo je COVID, ki ga ni. Zakaj ne moremo enotno reči hočemo dostojni jutri, hočemo delo in zaslužek  za vsakogar in enako preživetje? Le zakaj ne gremo na ulico, da si stisnemo roke, zapojemo slovenske pesmi, se dogovorimo, da bomo odločno kot Pogačar in Roglič družno gnali pedala našega življenja po poteh, ki bodo za vse enake in enako dobre? Naša kolesarja sta garala za svoj uspeh, zakaj ne garamo tudi mi za naš skupen uspeh, ne za elito? Se znamo Slovenci česa naučiti iz dobrih dogodkov? Se bomo kdaj zavedali kako sposoben narod smo, hkrati pa ovce, ki so nasedle zgodovinski prevari? Zakaj skregani, če takšni ne moremo nič narediti. In zato so nas skregali, Pogačarja in Rogliča pa ne, ju prepustili zgolj njuni volji, znanju, moči in sposobnosti!  Sploh smo zgodovina v športu, saj danes tudi Savšek  in ekipa slavijo zlato EU medaljo v kajakaštvu!

Sat, 19. Sep 2020 at 18:15

63 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.9.20
In laži bodo zlati grb na koroni, resda veliko grbov, kajti ni vesti o tej lažni bolezni, ki ne bi javno bila laž! In prihod druge Korona epidemije bo vzela največ časa birokratom! Škoda je le, da se velika večina ne zaveda, da so po 9/11 elitni zločinci začeli izpeljevati Agende 21 in 2030. Čez lužo pa poleg človeka tudi volk nima več pravice živeti!

Fri, 18. Sep 2020 at 18:20

65 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.9.20
11/9 se je sesul zaradi požara, kot je Korona naraven pojav. Prav tako je zelo naravno in dobrodošlo testiranje laži in podtikanje najdene laži. In brez lepih slikarskih črt na nebu bi imela lažna korona manjšo moč. Pred 2000 leti pa je Kitajski filozof napovedal, da gredo možgani danes drugam brez uporabne vrednosti. Medtem pa naša vlada išče nov in nov denar za laganje.

Thu, 17. Sep 2020 at 18:20

75 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.20
2020 ali Leto strahu Strah ali boste preživeli je danes najpomembnejše vprašanje zaradi katerega je ljudstvo pripravljeno narediti vse, ubogati vse in nikoli nasprotovati politiki in kapitalu. Želite službo? Potem ubogajte, kajti v naši poristojnosti je, da vas vržemo na cesto, v najboljšem primeru pa vam znižamo plačo. Bojte se nas....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

5G pametno zdravstveno odstranjevanje starejših!