Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sobota, 12. oktober 2019 ob 19:02

Odpri galerijo

Prostozidarski Satanizem in združba

Nerad se dotikam Satanizma in iztirjenosti določenega dela človeštva, a ko ti s tem postrežejo v sprejemljivi obliki celo naši mediji, je prav povedati še kakšno besedo več, da bi ljudje morda enkrat razumeli kaj je to elita in kako se izživlja nad nami. Sta dva slovenska medija objavila..../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 8. Dec 2021 at 17:08

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.11.21
Imeti praznik, ki ti ga uničijo, ker je današnja oblastniška zloba edina pomembna, je tragedija za vsako državo. Pandemije so zgolj različne oblike terorizma umetno ustvarjenega od elite. Kako preko medijev laže oblast, sploh se ne zaveda kako prozorna je. Mrtvi virus je ubijal, zdaj pride nov laboratorijski iz Afriškega laboratorija ustvarjen od elite. Kako nizko zakoraka oblast, ko celo predsednika potrjuje v stekleni škatli, da ljudi nalaže o virusu!

Tue, 7. Dec 2021 at 18:43

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.11.21
Veselje v Krškem, ker zdravja ne bo več! Belgija pa že ima dostavljeno naročeno blago, ki ga elita imenuje omicron. Tako pri njih kot pri nas je to zgolj orožje za širjenje strahu! Ljudje si med sabo tako redko pomagajo, politiki pač nikoli, razen svojim političnim potrebam. Nizozemska pa še ena od zločinsko vodenih držav, saj so skoraj vsi precepljeni pa imajo izjemen izbruh kovida!

Mon, 6. Dec 2021 at 18:12

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.11.21
Nikoli ne občuti bolečin tisti, ki odide, ampak tisti, ki ostanejo. Je pa fantek žogice poskušal pravilno metati že kot otrok. A veš kako prijetno je pod morjem klepetati o omicronu. Če pa želite tudi vi omikron potem se dajte čim prej cepiti. Je pa najina ljubezen iz leta v leto bolj strastna in priklenjena na slovenski denar!

Sun, 5. Dec 2021 at 16:53

113 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.11.21
Pregreta zemlja bo zdaj po naročilu WEF zamrznila še bančne račune. Laboratorijski omicron je prišel zaradi denarcev skozi smrtonosna cepiva in medijskega ustvarjanja strahu. Heil bo od februarja obvezno ubijal vse Avstrijce. Janez pa polaga cvetje na grobove izdajalcev in domobrancev!

Sat, 4. Dec 2021 at 17:53

94 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.11.21
Kdo drug kot hudič hoče ostalim državljanom smrt ali hudo bolezen? Medtem pa športniki padajo zaradi obveznega nasilnega cepljenja. In tretji odmerek je izjemno dober za elito, saj uničuje nič vredne ostale. Globalna vlada pa narekuje medijem kako je treba lagati! Resnica uhaja tudi v ZDA, tam je največ mrtvih, kjer je največ cepljenih!

Fri, 3. Dec 2021 at 17:29

88 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.11.21
Nekoč so živeli kolikor je narava hotela, danes o tem odloča smrtonosna farmacija. Testirati je treba čimveč ljudi, kajti le z lažmi bodo neovirano prišli do smrtonosnega cepljenja.Toliko dobrega za farmacijske zločine še nikoli nihče ni naredil kot farmacevtski minister. Ste pred odločitvijo - zaključiti žaganje veje in potem vse prepustiti cepivom? In kje je poštena razlaga, da je do 60 let starosti dvakrat več cepljenih med mrliči? In Fauci hoče od prihodnjega leta cepiti že dojenčke!!!

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19