Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sobota, 12. oktober 2019 ob 19:02

Odpri galerijo

Prostozidarski Satanizem in združba

Nerad se dotikam Satanizma in iztirjenosti določenega dela človeštva, a ko ti s tem postrežejo v sprejemljivi obliki celo naši mediji, je prav povedati še kakšno besedo več, da bi ljudje morda enkrat razumeli kaj je to elita in kako se izživlja nad nami. Sta dva slovenska medija objavila..../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 5. Oct 2022 at 16:46

58 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.9.22
Ena redkih kač je tista dvoglava, kot bi vedela, da bo tudi slovenska vlada takšna. So v Ljubljani protestirali in zagovarjali nacistično Ukrajino. Da ti psihijatri povedo zakaj nimaš za hrano jim moraš vsak mesec plačati 200€. Biden je tik pred uvedbo digitalnega denarja, da bo lahko vsem vse pobral kar preko računalnika.

Tue, 4. Oct 2022 at 16:43

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.9.22
V Kanadi je gospa umrla 7 minut po cepljenju. Pri nas pa ljudje sploh ne dojemajo kako škodljive so maske. So na OZN razpravljali kako jim uspeva lakota. Celo Hrvatje so na protestu pozivali svoje lopove, da izginejo. Mi je nova vlada zelo pomagala, da se mi je plača dvignila celo na 697€. Direktor RTV Slo ni proti stavki, saj si bo vsak dan stavke vzel dnevno plačo od vsakega stavkajočega.

Mon, 3. Oct 2022 at 17:02

90 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.22
Nekoč novinarji nismo lagali, danes je čas preživetja za njih. Po malomarnosti v Celju umrla ena oseba, zločinsko zlonamerno pa veliko! Ker sladkanje vlada rabi, je dovolila posladkati nebo. NATO pa se je v zahvalo za slovenskki nakup njihovega morilskega orožja zahvali slikovito na nebu! Kalifornija pripravlja zakon, po katerem bodo lahko ugrabili in zlorabljali otroke.

Sun, 2. Oct 2022 at 17:07

121 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.09.22
Je v Sloveniji umrljivost največja, jih gre največ na teste in igle. Je svetovni mega zločinec na svojem otoku odprl laboratorij za spreminjanje spola opicam. Smo že tako daleč, da je javnemu zdravstvu začelo primanjkovati zdravil, zasebnemu nikakor ne. Še malo, pa bo v Holandiji govedino lahko samo še kraljica jedla.

Sat, 1. Oct 2022 at 16:31

120 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.9.22
Umetna inteligenca je enaka gožnja proti človeku kot lažni kovid! Zadolžili so se Američani za 46 milijard, da kot osebki lahko preživijo, a dolg je namenjen njihovemu uničenju. Tudi norci na naši vladi hočejo samo še robote in lažne izdelke. Izrael že proizvaja umetne dojenčke v laboratorijih!

Fri, 30. Sep 2022 at 16:46

125 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.9.22
Smo dežela laži, kjer je laž čudovito nagrajena. Ker cepljenje mora biti obvezno korupcije v zdravstvu ne bo. Nemške firme propadajo, kruh bodo nemci zdaj sami pekli. 11,5 milijarde so dali globalisti za 175.000 letal, ki špricajo nebo. Največ denarja bo šlo za zelene in zdravstvene natege!

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19