Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet
Božo žabjek
Svet

Sobota, 12. oktober 2019 ob 11:26

Odpri galerijo

Žal je Sirija ponovno zgolj vstop v dolgo skrivano resnico o velesilah. ki jo ti poveljniki zelo skrivajo pred svetovno javnostjo, za korist svojih svetovnih nadrejenih. Dolgoletna laganja o sodelovanju proti vojnim agresorjem ali teroristom so končno padla na svetu dostopen del medijev, vprašanje je le kako bodo ukrepali dogovorjeno zaljubljeni v eno ali drugo vojaško korporacijo, torej levo ali desno, ki sta skrbno dogovorjeni. Sirija je verjetno zaradi strahu teh  prevarantov na robu nove vojne in vedno bolj kaže le še na čudež, ki bi jo lahko rešil. So imeli v NWO organizaciji OZN v četrtek zasedanje za zaprtimi vrati, kjer so malce nakladali o zločinskem Turškem napadu na del Sirije. Skoraj vsi so nežno zahtevali, da se mora Turčija umakniti iz neodvisne Sirije, vendar pa sta šokirali, do zdaj lažno vsaka na svoji strani svetovnih in Sirskih dogodkov, najvišji služabnici NWO, ZDA in Rusija. Odločno sta skupaj skrbno dogovorjeno glasovali proti, saj Turčija opravlja zločine tudi za njuno korist in je Erdogan zadolžen za mnoge zločine, tako v Siriji, na Bližnjem Vzhodu kot prihajajoče katastrofe v EU preko migrantov. Obe državi trdno zagovarjata dobrodelno krvavo delo Erdogana in zato ni potrebe, da bi reševali množice, ki bežijo pred zločincem iz Turčije. Putinov sodelavec Dmitri Peskov, odgovoren za stike z javnostjo, je celo povdaril, da ima Erdogan pravico  zavarovati sebe (z okupacijo tuje dežele). Sta se oba prevaranta strinjala, da umakneta svoji vojski iz Turčije in tako hinavsko podpreta tako Erdogana, ISIS in nekako celo Kurde, saj je Assad vendarle nezakonito priključil ta del ozemlja Siriji, ki je bil pred NWO krajami zaradi nafte, sicer vedno Sirski. Seveda bodo naivneži po skoraj celem svetu še dolgo verjeli marsikateri laži, saj so laži prav zato vržene v javnost, ampak bilo bi dobro, da dojamejo resnico pred letom 2021 in še posebej 2025 in 2030, kajti gospodarji sveta, NWO, so že določili končne dogodke za krvav prevzem sveta. Zato pa vendar imajo nastavljene politike po velesilah, ki bodo vedno naredili kar jim je naročeno, saj imajo tudi vojaško moč. In Sirija je naravno prebogata, da bi narod sam upravljal svojo državo, ozemlje pa morajo prezeti bodoči Sionistični lastniki planeta Zemlja. Škoda, res škoda, ker svet spi in se zavija vsak v svojo politično smernico, levo ali desno, nikakor pa v tisto, katere edina osnova je resnica! (virStephenLendman)

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 5. Oct 2022 at 16:46

58 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.9.22
Ena redkih kač je tista dvoglava, kot bi vedela, da bo tudi slovenska vlada takšna. So v Ljubljani protestirali in zagovarjali nacistično Ukrajino. Da ti psihijatri povedo zakaj nimaš za hrano jim moraš vsak mesec plačati 200€. Biden je tik pred uvedbo digitalnega denarja, da bo lahko vsem vse pobral kar preko računalnika.

Tue, 4. Oct 2022 at 16:43

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.9.22
V Kanadi je gospa umrla 7 minut po cepljenju. Pri nas pa ljudje sploh ne dojemajo kako škodljive so maske. So na OZN razpravljali kako jim uspeva lakota. Celo Hrvatje so na protestu pozivali svoje lopove, da izginejo. Mi je nova vlada zelo pomagala, da se mi je plača dvignila celo na 697€. Direktor RTV Slo ni proti stavki, saj si bo vsak dan stavke vzel dnevno plačo od vsakega stavkajočega.

Mon, 3. Oct 2022 at 17:02

90 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.22
Nekoč novinarji nismo lagali, danes je čas preživetja za njih. Po malomarnosti v Celju umrla ena oseba, zločinsko zlonamerno pa veliko! Ker sladkanje vlada rabi, je dovolila posladkati nebo. NATO pa se je v zahvalo za slovenskki nakup njihovega morilskega orožja zahvali slikovito na nebu! Kalifornija pripravlja zakon, po katerem bodo lahko ugrabili in zlorabljali otroke.

Sun, 2. Oct 2022 at 17:07

121 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.09.22
Je v Sloveniji umrljivost največja, jih gre največ na teste in igle. Je svetovni mega zločinec na svojem otoku odprl laboratorij za spreminjanje spola opicam. Smo že tako daleč, da je javnemu zdravstvu začelo primanjkovati zdravil, zasebnemu nikakor ne. Še malo, pa bo v Holandiji govedino lahko samo še kraljica jedla.

Sat, 1. Oct 2022 at 16:31

120 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.9.22
Umetna inteligenca je enaka gožnja proti človeku kot lažni kovid! Zadolžili so se Američani za 46 milijard, da kot osebki lahko preživijo, a dolg je namenjen njihovemu uničenju. Tudi norci na naši vladi hočejo samo še robote in lažne izdelke. Izrael že proizvaja umetne dojenčke v laboratorijih!

Fri, 30. Sep 2022 at 16:46

125 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.9.22
Smo dežela laži, kjer je laž čudovito nagrajena. Ker cepljenje mora biti obvezno korupcije v zdravstvu ne bo. Nemške firme propadajo, kruh bodo nemci zdaj sami pekli. 11,5 milijarde so dali globalisti za 175.000 letal, ki špricajo nebo. Največ denarja bo šlo za zelene in zdravstvene natege!

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet