Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet
Božo žabjek
Svet

Sobota, 12. oktober 2019 ob 11:26

Odpri galerijo

Žal je Sirija ponovno zgolj vstop v dolgo skrivano resnico o velesilah. ki jo ti poveljniki zelo skrivajo pred svetovno javnostjo, za korist svojih svetovnih nadrejenih. Dolgoletna laganja o sodelovanju proti vojnim agresorjem ali teroristom so končno padla na svetu dostopen del medijev, vprašanje je le kako bodo ukrepali dogovorjeno zaljubljeni v eno ali drugo vojaško korporacijo, torej levo ali desno, ki sta skrbno dogovorjeni. Sirija je verjetno zaradi strahu teh  prevarantov na robu nove vojne in vedno bolj kaže le še na čudež, ki bi jo lahko rešil. So imeli v NWO organizaciji OZN v četrtek zasedanje za zaprtimi vrati, kjer so malce nakladali o zločinskem Turškem napadu na del Sirije. Skoraj vsi so nežno zahtevali, da se mora Turčija umakniti iz neodvisne Sirije, vendar pa sta šokirali, do zdaj lažno vsaka na svoji strani svetovnih in Sirskih dogodkov, najvišji služabnici NWO, ZDA in Rusija. Odločno sta skupaj skrbno dogovorjeno glasovali proti, saj Turčija opravlja zločine tudi za njuno korist in je Erdogan zadolžen za mnoge zločine, tako v Siriji, na Bližnjem Vzhodu kot prihajajoče katastrofe v EU preko migrantov. Obe državi trdno zagovarjata dobrodelno krvavo delo Erdogana in zato ni potrebe, da bi reševali množice, ki bežijo pred zločincem iz Turčije. Putinov sodelavec Dmitri Peskov, odgovoren za stike z javnostjo, je celo povdaril, da ima Erdogan pravico  zavarovati sebe (z okupacijo tuje dežele). Sta se oba prevaranta strinjala, da umakneta svoji vojski iz Turčije in tako hinavsko podpreta tako Erdogana, ISIS in nekako celo Kurde, saj je Assad vendarle nezakonito priključil ta del ozemlja Siriji, ki je bil pred NWO krajami zaradi nafte, sicer vedno Sirski. Seveda bodo naivneži po skoraj celem svetu še dolgo verjeli marsikateri laži, saj so laži prav zato vržene v javnost, ampak bilo bi dobro, da dojamejo resnico pred letom 2021 in še posebej 2025 in 2030, kajti gospodarji sveta, NWO, so že določili končne dogodke za krvav prevzem sveta. Zato pa vendar imajo nastavljene politike po velesilah, ki bodo vedno naredili kar jim je naročeno, saj imajo tudi vojaško moč. In Sirija je naravno prebogata, da bi narod sam upravljal svojo državo, ozemlje pa morajo prezeti bodoči Sionistični lastniki planeta Zemlja. Škoda, res škoda, ker svet spi in se zavija vsak v svojo politično smernico, levo ali desno, nikakor pa v tisto, katere edina osnova je resnica! (virStephenLendman)

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 8. Dec 2021 at 17:08

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.11.21
Imeti praznik, ki ti ga uničijo, ker je današnja oblastniška zloba edina pomembna, je tragedija za vsako državo. Pandemije so zgolj različne oblike terorizma umetno ustvarjenega od elite. Kako preko medijev laže oblast, sploh se ne zaveda kako prozorna je. Mrtvi virus je ubijal, zdaj pride nov laboratorijski iz Afriškega laboratorija ustvarjen od elite. Kako nizko zakoraka oblast, ko celo predsednika potrjuje v stekleni škatli, da ljudi nalaže o virusu!

Tue, 7. Dec 2021 at 18:43

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.11.21
Veselje v Krškem, ker zdravja ne bo več! Belgija pa že ima dostavljeno naročeno blago, ki ga elita imenuje omicron. Tako pri njih kot pri nas je to zgolj orožje za širjenje strahu! Ljudje si med sabo tako redko pomagajo, politiki pač nikoli, razen svojim političnim potrebam. Nizozemska pa še ena od zločinsko vodenih držav, saj so skoraj vsi precepljeni pa imajo izjemen izbruh kovida!

Mon, 6. Dec 2021 at 18:12

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.11.21
Nikoli ne občuti bolečin tisti, ki odide, ampak tisti, ki ostanejo. Je pa fantek žogice poskušal pravilno metati že kot otrok. A veš kako prijetno je pod morjem klepetati o omicronu. Če pa želite tudi vi omikron potem se dajte čim prej cepiti. Je pa najina ljubezen iz leta v leto bolj strastna in priklenjena na slovenski denar!

Sun, 5. Dec 2021 at 16:53

113 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.11.21
Pregreta zemlja bo zdaj po naročilu WEF zamrznila še bančne račune. Laboratorijski omicron je prišel zaradi denarcev skozi smrtonosna cepiva in medijskega ustvarjanja strahu. Heil bo od februarja obvezno ubijal vse Avstrijce. Janez pa polaga cvetje na grobove izdajalcev in domobrancev!

Sat, 4. Dec 2021 at 17:53

94 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.11.21
Kdo drug kot hudič hoče ostalim državljanom smrt ali hudo bolezen? Medtem pa športniki padajo zaradi obveznega nasilnega cepljenja. In tretji odmerek je izjemno dober za elito, saj uničuje nič vredne ostale. Globalna vlada pa narekuje medijem kako je treba lagati! Resnica uhaja tudi v ZDA, tam je največ mrtvih, kjer je največ cepljenih!

Fri, 3. Dec 2021 at 17:29

88 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.11.21
Nekoč so živeli kolikor je narava hotela, danes o tem odloča smrtonosna farmacija. Testirati je treba čimveč ljudi, kajti le z lažmi bodo neovirano prišli do smrtonosnega cepljenja.Toliko dobrega za farmacijske zločine še nikoli nihče ni naredil kot farmacevtski minister. Ste pred odločitvijo - zaključiti žaganje veje in potem vse prepustiti cepivom? In kje je poštena razlaga, da je do 60 let starosti dvakrat več cepljenih med mrliči? In Fauci hoče od prihodnjega leta cepiti že dojenčke!!!

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet