Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.10.19
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Torek, 8. oktober 2019 ob 18:22

Odpri galerijo

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 22. Oct 2020 at 17:13

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.10.20
Drugi val COVIDa le igra številk Hudo se mi smilijo vsi, ki ne verjamejo, da je drugi val lažnega COVIDa le igra številk oziroma statistično ponarejanje in izživljanje, ki ga izvajajo za prevaro zadolženi in zainteresirani politiki. Ustaviti morajo tako gospodarstvo kot uničiti človekove pravice, kot je zelo dobro napisal Michael Chossudovsky. Kar najbolj...(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Wed, 21. Oct 2020 at 18:03

47 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.10.20
Brezplačen konec človeštva. 5G pa za ptice, da bodo vse pomrle. Moški ali ženska? Joj, kako je močna ta COVID zabitost na tem planetu? Konec koncev ni čudno, saj bodo zaradi lažne epidemije šolarji kar po internetu poneumljani. Medtem pa so novi Gatesovi testi tako hitri, da takoj pokažejo okuženost z lažjo!

Wed, 21. Oct 2020 at 17:01

71 ogledov

Čemu je COVID zares namenjen?
Uničevanje človeštva od samega začetka in nikakor ne epidemija. Zato  se je genialna zločinska elita odločila za COVID na svoj način, ki ga večina sploh ne dojema. Za njih je to biološko, več kot atomsko orožje. Virusi, ki v preteklosti nikoli niso bili kaj dosti smrtonosni, so zdaj združeni in podprti s 5G, kar je pripeljalo do policijskega zaprtja držav in medicinskega fašizma. Ta trenutek se je zločinska elita osredotočila zgolj na hitro umetno širjenje virusa preko lažnih testov, da dosežejo svoje tri cilje človeškega uničenja: - uničenje vsega svetovnega  gospodarstva, tudi hrane in ustvariti revščino, lakoto, ubogljivost in popolno odvisnost od Vlad. - ustvariti novo Orwellovo zdravstvo, ki bo vojaško odločno do vsakogar, ki njihovim lažem ne verjame in nasprotuje zločinskim načrtom. V te namene že gradijo nacistična taborišča, kjer bodo take osebe odstranjevali za vedno. - doseči v nakrajšem času policijsko cepljenje in s  tem ustvariti neplodnost in načrtovane smrtonosne bolezni iz teh cepiv. In ta skupna smrtonosnost je načrtovana za 90% cepljenih ljudstev. Dodajmo pa temu že znan načrt Billa Gatesa, da ob začetku Agende 2030 ostane le še pol milijarde elitnih zemljanov. In groza je, če boste cepljeni za vas vrnitve na človeško zemljo ni več, zato se ne smejte, ker elita že govori dolgo, da se oni nikoli ne bodo cepili, so pač med pol milijarde. Da pa pridejo do tega cilja, ki je že močno na poti, imajo vlade, kot je tudi naša, da ljudje ubogajo in dovolijo svoj lasten umor! (virNaturalNews)

Tue, 20. Oct 2020 at 17:09

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.10.20
Otroška igrica na internetu za elito - Korona virus. Medtem pa Kanada drvi v koncentracijska taborišča, je Trudeau pač pravi človek za te zločine. Dogovorjeno pa po željah elite cena hrane drvi tja, kjer si jih 95% ne bo moglo privoščiti. Naši inštituti lažejo za vlado, Angleški pa za totalno enoumje!

Mon, 19. Oct 2020 at 18:16

96 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.10.20
Ali boste sprejeli korono ali pa nasilno policijo? Hodi pa povsod ta lažna korona, po Beli hiši, celi diktatorski EU. So pa nekateri že pred 150 leti vedeli kaj bo svet doživel. Je pa NIJZ pri tem tako zelo aktiven, da že po telefonih pošilja grožnje s priklopom na njihovo vohunsko aplikacijo. Bankirji pa izjemno zadovoljni, saj njihov projekt deluje na polno.

Mon, 19. Oct 2020 at 09:52

179 ogledov

Kako koronsko naplahtati ljudstvo?
Ko bereš medijske zapise po vključitvi lažne epidemije za lažno korono je jasno, da je elita vložila ogromno finančnega truda, da jo pri laganju podprejo. Svetovni pošteni strokovnjaki vam lepo povedo, da korone ni, da je to izmišljena oblika neke bolezni za ustrahovanje ljudstva, a kaj, ko to naivno ljudstvo to sprejema in v strahu pred lažmi pljuva po vseh, ki razkrivajo resnico. Ta zlobna elita celo otroka porine v neko bolezen, ki je materi ne razkrijejo, ta pa joka, ker ga en mesec ne bo videla, hkrati pa pljuva po socialnih omrežjih in vseh, ki zares poznajo resnico. Potem se ji priključi še zdravstveno osebje, ki prav tako pljuva po nestrokovnjakih, ki se na medicino in umetno ustvarjanje virusnih laži spoznajo bolj kot oni. Res so obremenjeni, a delajo za pokvarjene gospodarje, ki morajo spraviti ljudi v kleti z verigami na rokah. Zato so morali tudi šole zapreti, da bo poneumljanje na res visoki ravni in bo cepljenje alumija za gripo in čipiranje za lažni COVID uspešno. Toliko je verodostojnih razkritih dokumentov najvišje sodrge človeštva, ki želi sužnje in mnogo manj ljudi, pa sedaj še kolikor toliko svobodni ljudje raje verjamejo v popolno suženjstvo. Kam je padel ta svet, kako zares goloboko, kjer celo najbolj razgledani že komaj vidijo izhod! Pljuvajte vsi, ki verjamete v laži s podtaknjeno lažno korono, po sebi in skušajte dojeti, da ste žrtev hudičeve manipulacije tistih, ki hočejo ves svet le zase.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.10.19