Prostozidarski Satanizem in združba
Božo žabjek
Slovenija

Sobota, 5. oktober 2019 ob 18:21

Odpri galerijo

Nerad se dotikam Satanizma in iztirjenosti določenega dela človeštva, a ko ti s tem postrežejo v sprejemljivi obliki celo naši mediji, je prav povedati še kakšno besedo več, da bi ljudje morda enkrat razumeli kaj je to elita in kako se izživlja nad nami. Sta dva slovenska medija objavila članke na to temo, vezane na slovensko prostozidarstvo, ki ga sestavljajo ljudje z grabežljivostjo v svoji glavi in fanatično željo obvladovati denar in naivno ljudstvo, seveda vse zelo skivaj! So pač sestavni del stricev iz ozadja, njihovi pogovori pa zgolj kaj mora ljudstvo delati in kako jim prinašati denar in ubogati oblastniške zahteve! Če preberete boste videli tudi imena, med katerimi je sodnik, novinar, zdravnik, torej so dejavnosti, za katere so ljudje vedno mislili kako poštene v rokah satanistov. Seveda pa je vse to povezano s strici iz Globoke Države, ki jim ukazujejo domače skrivne sestanke, tako ozko Satanističnim prostozidarskim kot v širši sestavi s politiki, so pa vedno namenjeni eni temi - ena oblast, en žep! Krvavi obredi, pa jih vzemite kakorkoli! Ko se dobivajo v svoji Dragomerski palači bodo vedno spoštovali in ubogali svoje simbole, ki jih poznamo tudi kot NWO, zato pa je cela družina Rothschildov sestavni del Prostozidarjev in Rothschildi so vedno skrbeli za blagor vseh, kajne?

Pri tem pa ne izpustite podatka, da svet obvladuje 5 iztirjenih skupin, poleg Prostozidarjev (ustanovljeni v Londonu 1717, namen je stopnjevanje umskega nasilja, piramida oblasti, imajo 6 milijonov iztirjenih članov, George Washington, Winston Churchil in Benjmin Franklin pa so najznamenitejši člani, kot dokazani zločinci), so tu Skull and bones (ustanovljeni 1832, sedež na Univerzi Yale, znamenita člana John Kerry, Gerge Bush, namen zločinsko voditi svoje elitne člane in svet), Iluminati, ustanovljeni v Nemčiji leta 1776, ena glavnih dejavnosti preko filmov in glasbe poneumiti ljudstva, znani člani Obama, Jay Z, Beyonce, Madonna), Bohemian grove, ustanovljeni 1872 v Kaliforniji, Znani člani Bill Clinton, Ronald Reagan, Richard Nixon, njihov načrt elita naj izstopi iz človeštva, zato je bila prva atomska bomba njihov načrt, Manhattan načrt) Bilderbergi, ustanovljeni 1954 na Nizozemskem, ustanovitelj Nizozemska Kraljeva družina, znani člani Angela Merkel, Henry Kissinger, Bill Clinton, Tony Blair, Margaret Thacher, David Cameron, skupino upravljajo nacistično usmerjeni in načrt - Ena Svetovna Vlada, zato so njihova srečanja vedno za strogo zaprtimi vrati!). In take zružbe, takšni ljudje, z načrti za uničenje človeštva upravljajo z nami. Zakaj smo tiho in zakaj dovolimo iztirjeni družbi, da se izživlja z genocidi? Imate kakšno lepo besedo za Slovenske Prostozidarje? Ali pa za svetovne voditelje, ki so vsi člani ene ali druge združbe, čeprav se na zunaj nekateri prikazujejo celo kot rešitelji?

 

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 19. Sep 2020 at 18:15

43 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.9.20
In laži bodo zlati grb na koroni, resda veliko grbov, kajti ni vesti o tej lažni bolezni, ki ne bi javno bila laž! In prihod druge Korona epidemije bo vzela največ časa birokratom! Škoda je le, da se velika večina ne zaveda, da so po 9/11 elitni zločinci začeli izpeljevati Agende 21 in 2030. Čez lužo pa poleg človeka tudi volk nima več pravice živeti!

Fri, 18. Sep 2020 at 18:20

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.9.20
11/9 se je sesul zaradi požara, kot je Korona naraven pojav. Prav tako je zelo naravno in dobrodošlo testiranje laži in podtikanje najdene laži. In brez lepih slikarskih črt na nebu bi imela lažna korona manjšo moč. Pred 2000 leti pa je Kitajski filozof napovedal, da gredo možgani danes drugam brez uporabne vrednosti. Medtem pa naša vlada išče nov in nov denar za laganje.

Thu, 17. Sep 2020 at 18:20

66 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.20
2020 ali Leto strahu Strah ali boste preživeli je danes najpomembnejše vprašanje zaradi katerega je ljudstvo pripravljeno narediti vse, ubogati vse in nikoli nasprotovati politiki in kapitalu. Želite službo? Potem ubogajte, kajti v naši poristojnosti je, da vas vržemo na cesto, v najboljšem primeru pa vam znižamo plačo. Bojte se nas....(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Wed, 16. Sep 2020 at 17:46

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.9.20
Globoka Slovenska država na polno Nikoli še naša domovina ni bila v tako globokem namernem breznu kot v tem mandatu izmišljene vlade. Vse se dogaja v skrbno načrtovanem obdobju lažnega virusa in pod taktirko globalne elite, katere suženj je vsa naša politika, ne samo sedanja vlada. Objavljeno je bilo, da bodo prihodnji mesec ZDA že nasilno cepile.......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Tue, 15. Sep 2020 at 17:49

72 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.9.20
Danes pomeni biti pismen sprejeti laž kot resnico. Pri nas pa imamo naše cepivo za miši in mesec december. So pa zato tudi Finci izgubili možhane, načrtno. Je treba oprati sodelovanje leta 2018, zato so poslanci okuženi. Ampak to ni nič narobe, saj nam 5G omogoča seks po telefonu tudi, ko smo bolni. -

Mon, 14. Sep 2020 at 18:00

119 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.9.20
Otroci - deformacija ali vrtec? Avstralski fašizem začel širiti okupatorske laži in izvajati nasilje celo nad priseljenci. Vam je po nošenju pomaranče inšpektor dal mir? Medtem pa sta Ivan in Kurz prodajala laži v Severni Triglavski steni, ki se ni mogla umakniti. S 150 otroci v karanteni bo vse kažje, za vlado,

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Prostozidarski Satanizem in združba