Prostozidarski Satanizem in združba
Božo žabjek
Slovenija

Sobota, 5. oktober 2019 ob 18:21

Odpri galerijo

Nerad se dotikam Satanizma in iztirjenosti določenega dela človeštva, a ko ti s tem postrežejo v sprejemljivi obliki celo naši mediji, je prav povedati še kakšno besedo več, da bi ljudje morda enkrat razumeli kaj je to elita in kako se izživlja nad nami. Sta dva slovenska medija objavila članke na to temo, vezane na slovensko prostozidarstvo, ki ga sestavljajo ljudje z grabežljivostjo v svoji glavi in fanatično željo obvladovati denar in naivno ljudstvo, seveda vse zelo skivaj! So pač sestavni del stricev iz ozadja, njihovi pogovori pa zgolj kaj mora ljudstvo delati in kako jim prinašati denar in ubogati oblastniške zahteve! Če preberete boste videli tudi imena, med katerimi je sodnik, novinar, zdravnik, torej so dejavnosti, za katere so ljudje vedno mislili kako poštene v rokah satanistov. Seveda pa je vse to povezano s strici iz Globoke Države, ki jim ukazujejo domače skrivne sestanke, tako ozko Satanističnim prostozidarskim kot v širši sestavi s politiki, so pa vedno namenjeni eni temi - ena oblast, en žep! Krvavi obredi, pa jih vzemite kakorkoli! Ko se dobivajo v svoji Dragomerski palači bodo vedno spoštovali in ubogali svoje simbole, ki jih poznamo tudi kot NWO, zato pa je cela družina Rothschildov sestavni del Prostozidarjev in Rothschildi so vedno skrbeli za blagor vseh, kajne?

Pri tem pa ne izpustite podatka, da svet obvladuje 5 iztirjenih skupin, poleg Prostozidarjev (ustanovljeni v Londonu 1717, namen je stopnjevanje umskega nasilja, piramida oblasti, imajo 6 milijonov iztirjenih članov, George Washington, Winston Churchil in Benjmin Franklin pa so najznamenitejši člani, kot dokazani zločinci), so tu Skull and bones (ustanovljeni 1832, sedež na Univerzi Yale, znamenita člana John Kerry, Gerge Bush, namen zločinsko voditi svoje elitne člane in svet), Iluminati, ustanovljeni v Nemčiji leta 1776, ena glavnih dejavnosti preko filmov in glasbe poneumiti ljudstva, znani člani Obama, Jay Z, Beyonce, Madonna), Bohemian grove, ustanovljeni 1872 v Kaliforniji, Znani člani Bill Clinton, Ronald Reagan, Richard Nixon, njihov načrt elita naj izstopi iz človeštva, zato je bila prva atomska bomba njihov načrt, Manhattan načrt) Bilderbergi, ustanovljeni 1954 na Nizozemskem, ustanovitelj Nizozemska Kraljeva družina, znani člani Angela Merkel, Henry Kissinger, Bill Clinton, Tony Blair, Margaret Thacher, David Cameron, skupino upravljajo nacistično usmerjeni in načrt - Ena Svetovna Vlada, zato so njihova srečanja vedno za strogo zaprtimi vrati!). In take zružbe, takšni ljudje, z načrti za uničenje človeštva upravljajo z nami. Zakaj smo tiho in zakaj dovolimo iztirjeni družbi, da se izživlja z genocidi? Imate kakšno lepo besedo za Slovenske Prostozidarje? Ali pa za svetovne voditelje, ki so vsi člani ene ali druge združbe, čeprav se na zunaj nekateri prikazujejo celo kot rešitelji?

 

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 17. Jan 2022 at 17:31

45 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.1.22
Kako na TV ekranu natančno vidite, da necepljeni preganjajo poštene strokovnjake, kajne? Od danes bo na Janševi RTV samo še resnica in oddaje o zdravi hrani. Če ne bi bilo dobrosrčnih oblastnikov bi virusi že pomrznili zunaj. Samo glejte TV in pijte zdravo pijačo. Dragi Italijani, pozabil sem vas pred več kot 75 leti cepiti, zato bom to naredil zdaj!

Sun, 16. Jan 2022 at 18:55

66 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.1.22
Blagi prehlad v medije plačano vnaša prvi bančni zdravstvenik. Jaz pa sem tudi plačano navdušen nad depopulacijskim cepljenjem proti lažnemu virusu. Bomo znanstveniki vrednotili omikron cepiva, po preverjanju bančnega računa. Da sem predsednik Kanade sem moral že dolgo nazaj podpirati zlorabo otrok. WHO laž širijo vsi, ki so zadovoljni z višino plačila. Moje visoke šole že od leta 1992 učijo vladne prostituke o korona virusu!

Sat, 15. Jan 2022 at 16:44

80 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.1.22
Za vsakega lažno odkritega okuženega je namenjenih 3400€. Na Kitajskem pred OI zelo malo okuženih, zato zapirajo mesta na veliko. Nadal že ve skozi denarnico kdaj in koga je treba cepiti. Očitno je korona del prostitutskega sistema. In zdaj Cerkveni noivinarji po zaslugi Pahorja bivakirajo v RTV SLO. Neuvrščeni so celo premikali določene stvari, danes ne smejo biti nikjer prisotni!

Fri, 14. Jan 2022 at 16:30

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.1.22
Sva preverjala in ugotovila, da cepiva butec in butec nič ne pomagajo lažnemu virusu! V Kazahstanu pa vre zaradi nasilnega obveznega cepljenja. Nič vredni testi eliti vedno pokažejo kje je največ novih lažnih okuženih. A 10 milijonov jih je že smrtonosno cepljenih vsak dan? V Šempetru ležijo v bolnici kašljajoči, pa morajo mediji napisati, da sta med njimi le dva cepljena ostali pa so trajno bolezensko pocepljeni.

Thu, 13. Jan 2022 at 17:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.1.22
GSO prehrana bi morala biti čez lužo označena, a so že obvestili dobavitelje, da lahko odstranijo te oznake. Zaradi odličnega laganja o omikronu so plače lažnivcev že boljše. Švedski potni list pa je že čip pod kožo vstavljen. Cepiva za omikron v laboratorijih ne moremo prirediti prej kot v treh mesecih, do takrat bomo pa sedanja povsem neuporabna uporabljali. Umrete od števila dobrih cepiv!

Wed, 12. Jan 2022 at 17:27

113 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.1.22
Gremo z oblastjo na neustavni PC sistem? Šri Lanko po lažnem kovid že zajel tudi Great reset! Je slovenski diktator kar 6 mesecev ubogal ukaze v EU! Na Antarktiki izbruh korone, potem, ko so v bazi vsi zelo precepljeni. Nova Zelandija želi biti med vodilnimi norimi državami na svetu v tem času. 46 mutacij novega virusa v Franciji, sami Macron, Macron, Macron.

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Prostozidarski Satanizem in združba