Grozljivi učinki 5G na človeka
Božo žabjek
Svet

Petek, 14. junij 2019 ob 18:57

Odpri galerijo

Seveda mnogi že dolgo vemo, kako smrtonosno orožje je 5G in je zares namenjeno zgolj izjemni depopulaciji celega sveta. So vmes tudi izjeme, ki tega nočejo in jih poznamo, mesti Bruselj in Švicarski Vaud, kjer je 5G prepovedan. A to ne bo kaj dosti pomagalo, saj vemo da bo svet obkrožilo na tisoče satelitov, ki bodo brizgali elektromagnetno radiacijo. Je pa vsaj nekaj in, če bi se vsi tako odločili bi tudi sateliti morali izginiti. Ampak za dober razmislek pred zares odločnim prepotrebnim uporom zoper genocidno Židovsko orožje preberite 13 grozljivih učinkov 5G sevanja na človeka:

- z elektromegnetnim sevsanjem se 5G zažre v vaš največji telesni organ kožo in švicali boste dan in noč, kajti žarki bodo imeli moč spreminjanja vaše kožne strukture

- vpliv sevanja je zelo močan na pospešeno staranje, hkrati pa ima velik vpliv na rodnost, srčne bolezni in celo spreminjanje DNK, torej ima mavrična zastava lepo prihodnost

- sestavni del 5G orožja so tudi pametni števci, ki sicer ne delajo ves dan, se pa prižgejo tudi do 190.000 krat na dan in vsak nov  napad na vas je katastrofa za telo in možgane. Ti zločinski metri so prav zaradi prekinjanja sevanja celo nevarnejši od rednega 5G sevanja.

- zločinski proizvajalci tehnologije trdijo, da sega možna nevarnost največ 1 cm  v človekovo telo, kar je sicer laž, a so pametni telefoni zato preventivno reklamirani za otroke, da so učinki zločinov toliko uspešnejši.

- raziskave so pokazale da 5G nima nič skupnega s telekomunikacijskimi povezavami, je zgolj naključno uporabljen tudi za klepet in gledanje bedarij, saj je to orožje namenjeno za radarje dolgega dosega, torej orožje, ki so ga že uporabili pri 9/11 in ostalih ogromnih požarih. Je pač kot laserski žarek, ki takoj ubije dojenčka.

- 5G stolpov po svetu je trenuto največ ob gasilskih postajah in gasilci povedo, da je učinek hujši kot stalna zasvojenost na cigaretah. Lahko pa bi več povedale številne ptice, ki so recimo ob testih na Nizozemskem padale mrtve kot sežgane z letala.

- zanimivo je tudi, da te grozljive količine GHz uporabljajo v povsem enaki frekvenci tudi za množice, ko se zberejo na protestih in jih je treba razgnati, a na pogled brez krvi. Ta izgine šele čez nekaj dni.

- kot že rečeno so frekvence 5G namenjene spreminjanju DNK, logično zato tudi ustvarjanju rakavih celic. Ker seveda ni bilo nikoli opravljenih nobenih testov za to zločinsko orožje tudi ni točno določenih oblik raka, se pa ve , da jih frekvence ustvarijo. Vseeno kje, grozljivo je, da je rak posledica.

- seveda je struktura stolpov izjemno načrtno izdelana, saj bo v vsaki ulici, v vsakem bivalnem območju in frekvence bodo zasužnjile vaše telo in možgane v vsakem cm stanovanja, kjer bivate. Izogniti se ne bo dalo nikoli več, razen v primeru rušenja vseh stolpov.

- Najbolj izpostavljena 5G sevanju so najmanjša bitja, torej vsi insekti, ptice in otroci. Pa, če bi bili samo komarji bi rekli pač stranski učinek, a vemo, da je 5G namenjen tudi in predvsem čebelam.

- kot rečeno pa bo glavna grožnja prihajala prav iz 5G satelitov, saj bodo združili moč s HAARP sevanji, geoniženiringom, pa še GSO hrano in kontrola ljudstev bo 24 ur dnevno na najbolj zločinskem nivoju.

- še en izjemno grozljiv podatek - ko vas zadane 5G sevanje se sproži antensko sprejemanje v vašem telesu in del, ki je sprejel zločinsko frekvenco jo avtomatično oddaja še v globlje dele telesa. Torej tudi telo kot celota postane neobranljiva žrtev!

- in morda najbolj zanimivo, kako je to vse dogovorjeno in izpeljano na najvišjem zločinskem nivoju - velike zavarovalnice nočejo sprejeti nobenega zahtevka za zavarovanje pred 5G sevanjem, saj vedo kakšni zločinski so učinki in ti bi jim lahko odnesli vse naropane zavarovalnine in še kaj.

Le zakaj mislite, da  se je celo Poljski predsednik vlade odločil podpisati svetovno peticijo proti 5G? Morda pa mu je vseeno več do lastnega ljudstva kot našima komikoma? Ampak, pustite plačanca ta hip ob strani, borite se za lastno življenje! /virWakingTimes/

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 8. Dec 2019 at 17:57

48 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.12.19
KODA kako poneumiti in onesposobiti človeka Prižgati je treba javno TV, kjer so povabili dva plačana strokovnjaka, ki poznavalce smrtonosnega orožja 5G obsojata, da nimajo pojma in še nekoga, ki blago zakrije resnično plat poneumljanja. 5G je izjemno zdrava in koristna tehnologija, v njej ni čisto nič nevarnosti, celo frizer vam naredi več škode...../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sun, 8. Dec 2019 at 16:28

43 ogledov

Dan OZN elitnih 7 milijard
Elitna vele združba v palači OZN je že leta 2011, natančno 31.oktobra preštela preskok 7 milijard človeških bitij na zemlji. To je za planet tragedija, saj elitna združba zato nima dovolj popolnoma prostih ozemelj za svoje grofije, zato so ta dan, torej 31.oktober razglasili kot dan 7 milijard za cel svet. Seveda vse skladno z njihovo Agendo 21, torej 7 milijard človeških bitij je treba odstraniti in dovoliti bivanje največ pol milijardi njim potrebnih. Bi vas začudilo, če bi morali malce odločneje pomisliti in ugotovite, da ta dan sovpada z dnevom čarovnic ali po njihovo Halloween? Za elito je to skrb vzbujajoče stanje in bančniki od Sachsa do Gorbačova so prepričani, da bi svet ponovno zaživel šele s padcem na število kakšnih 100 milijonov. Ne rabimo več industrije, delovnih mest, hrane za milijarde, danes je AI tista, ki bo peščici omogočala brezkrbno požrešno življenje in bosta dve družini imeli v lasti recimo celo Slovenijo. Pri tem pa je najbolj grozljivo, da elita smatra teh 7 milijard viška kot glavni razlog onesnaženja planeta Zemlja, pa je edini zločinski onesnaževalec le ta peščica, ki trobi takšne idiotizme. Se boste prihodnje leto na dan 31. tega oktobra spomnili tega, ko boste kot nori skakali v obleki čarovnic?

Sat, 7. Dec 2019 at 18:23

55 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.11.19
DESUS sovražnik upokojencev DESUS sestavlja pet lutkovnih poslancev, ki jih vodi politični požeruh z namenom upokojence in stranko zlorabiti za svoje lastne namene poltičnega korporativnega uspeha. Tudi DESUS je namreč proti izrednemu povišanju pokojnin prihodnjega decembra v enakem znesku, miloščini 6,5€ za vsakega upokojenca....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sat, 7. Dec 2019 at 10:56

57 ogledov

Teorija o namerni zlorabi vremena na Planet TV
Bil sem že skoraj prepričan, da pogovora ne bo, a sem danes dobil sporočilo, da je nekdo razočaran nad tem, kar sem v imenu Društva Čisto modro nebo govoril na Planet TV, na Klepetu ob Kavi. Sem pobrskal in to je rezultat. Vsak ima svoje mnenje, en komentar neposredno na strani, kjer je objavljen video pa pove nasprotno, hudo resnico. Vabim k ogledu!

Fri, 6. Dec 2019 at 16:50

64 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.11.19
Večina ljudi ne ve, da več ne mislijo s svojo glavo Ker je to zelo pomembno orožje elite, kajti razmišljati morajo sužnji vedno korakati v smeri, ki eliti prinaša dobrote in poslušne garače. Ne smeš razmišljati in biti ogorčen, ker ti je državni vrh ukradel tvoje premoženje, pač pa dojeti, da si moral državi pomagati....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Thu, 5. Dec 2019 at 17:46

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.11.19
Elitni politični kriminal v Sloveniji Morda pa se končno narodu odprejo oči, dojamejo kakšna kriminalna združba se z njimi zlobno igra? Ubogi upokojenci od katerih na desettisoče jih ne dosega s pokojnino niti praga preživetja, so še posebej tarča teh zlobnežev, ki se skrivajo za ljudskimi voditelji in njihovimi zastopniki. Pokvarjenci v ZDUS s Sušnikom......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Radmila Čučak

2019-08-28 14:31:47


Ata SVANTE THUNBERG, ki je ILUMINAT je peljal hčerko GRETO THUNBERG, ki je ILUMINATKA v nastajanju, preko morja na jadrnici ROTSCHILD, s skiperjem PIERE CASIRAGHIJEM, ki je pravtako ILUMINAT, plemič iz Monaka. GRETA se je odpovedala letenju... me zanima kako bo letela nazaj čez 1 mesec, verjetno z električnim PIPISTRELOM - pristanek direkt v morje. Ata SVANTE THUNBERG je vnuk SVANTE ARRHENIUSA, ki je sin od mame KAROLINE KRISTINE ARRHENIUS. Torej je SVANTE ARRHENIUS pradedek GRETE THUNBERG. SVANTE ARRHENIUS je skupaj z ALFREDOM NOBELOM ustanovitelj inštituta KAROLINSKA (ime je dal po svoji mami), ki podeljuje nobelove nagrade. SVANTE ARRHENIUS in njegova žena sta oba dobitnika nobelove nagrade za kemijo, leta 1903. SVANTE ARRHENIUS je kot komisija za nobelove nagrade zavrnil delo ALBERTA EINSTEINA, ker ni bil dovolj dober, da dobi nagrado. SVANTE ARRHENIUS je zagovarjal planetarni model, da gre Zemlja na pragu 20 stoletja v ledeno dobo, kar je dokazoval z linearno vzročnostjo količine CO2 v zraku in temperaturo planeta. SVANTE ARRHENIUS je v znanstveni tezi trdil, da gre planet v novo LEDENO DOBO. Danes pa njegova vnučka trdi, da gre planet v globalno segrevanje Zato so jo predlagali za dobitnico nobelove nargrade. Torej, njeni sorodniki, vsi skupaj iluminati, so sami sebi predlagali svojo sorodnico, Greto, da dobi nagrado, medtem pa jo iluminati vozijo preko morja na ROTSCHILD jadrnici - ki se danes imenuje MALIZIA II, (v italijanskem jeziku pomeni HUDOBIJA) v NY na podnebno konferenco. Tako na kratko o tej zadevi, kaj in kako "oni" jadrajo... VIR: FACE BOOK CIMN

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Grozljivi učinki 5G na človeka