Tehnološke korporacije skrbijo za neumna ljudstva
Božo žabjek
Svet

Petek, 31. maj 2019 ob 20:01

Odpri galerijo

Danes je glavni napredek tehnologije porivati ljudstvo v ogabno stanje neumnosti in nedojemanja, saj bo svet le tako šel korak po korak v smeri, ki jo načrtuje peščica. Naj bo to brskanje po internetu, kjer vam velikani dovolijo ogled zgolj novic, ki nimajo stika z resnico ali pa vas tako navdušijo z lažmi, da boste še nekaj dni umsko nedosegljivi. Za tako novodobno orožje imajo široko izbiro, od pametnih telefonov do socialnih omrežij s hudo cenzuro in dovoljenjem objave vsake neumnosti. Dodati so morali le še 5G, da je učinek zanesljiv tudi fizično in ne samo po psihopatski liniji, kajti sem in tja se najde kdo, ki je že spregledal resnično dogajanje po svetu. Silikonska dolina je med in mleko za to uničevanje ljudstev, a so tudi drugi tehnološki giganti zelo blizu ali pa celo dogovorjeno izenačeni v načrtih. Umski zapor je glavni gradbeni objekt, ki ga vsako leto nadgradijo za nekaj nadstropij, ljudje pa skakljajo po oblačkih, kjer ni stopnic in naivno verjamejo, da se vzepnjajo, so pa že v luknji. Temu orožju dodajte še medije, ki se prav zdaj podučujejo o novih novinarjih v katerih ne bo ne krvi ne prekrvavljenih možganov, le pritisk na tipko in napisali bodo sto člankov na isto iztočnico, bolj ali manj lažno, glede na naročilo. Vse pa v nekaj minutah in ljudstva bodo drvela na internetno nebo, kjer bodo lepote padale v vsej teži ogabnih laži. Boste pač še bolj verjeli smrtonosnemu cepljenju, škropljenju neba in polj, GSO prijetni hrani, ljudem naravnani politiki, globalnemu segrevanju in zgodovini. Res so pred nami prelepi časi, le zavedali se jih več ne bomo, saj bodo drobne znanstvene ploščice v naših glavah opravljale tudi možgansko delo namesto nas, za vedno!

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 1. Jun 2020 at 18:37

48 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.5.20
Smo se veselo zbirali na ulicah, peli, plesali, se prijateljsko pogovarjali. Zdaj to namesto nas delata diktatura in Korona. Pa takrat nikoli nismo špomislili na Avstroogrsko mejo, razen v povezavi z nasiljem nad Slovenci. Tudi skrbi ni bilo za obszoj Jugoslavije, ker NATO v EU še ni obstajal. Potem so z nami naredili kot danes Sionisti s Palestino, nam pinujajo le hrošče za preživetje.

Sun, 31. May 2020 at 18:49

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.5.20
Sploh ni več pomembno, kdo je avtor zločinskega orožja 5G, pomembno je, kdo so hlapci tega avtorja pri nas, ki na veliko dopuščajo postavitev smrtonosnega sistema. Na vislice z njimi, ali pa greste tja vi vsi. Ista pot je tudi za avtorja Korone, ki je vsak dan odločnejši za genocid stoletij. Res so tudi protesti, kot v Nemčiji, ampak ni prave odločnosti, kajti 5G je treba zažgati, Ivan je zelo postranski EU hlapec tukaj. Ni dovolj samo omejiti zločin.

Sat, 30. May 2020 at 18:08

97 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

92 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

88 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

206 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Tehnološke korporacije skrbijo za neumna ljudstva