Nasilje po ukazu zdravnikov in farmacevtov
Božo žabjek
Svet

Nedelja, 31. marec 2019 ob 21:43

Odpri galerijo

To so danes ZDA, najhujša policijska nasilna država na svetu, ki svoje nasilje nad lastnim narodom poučuje tudi izven ukradene Severne Amerike. Stvari so že davno ušle izpod nadzora, elita s korporacijami že dolgo dela kar se ji zahoče, glavni porodukt nasilja pa je njihov dobiček. Naj gre za cepljenje, lažni  sovražni govor, upor proti državnemu  nasilju ali zgolj preprečevanje depopulacije. Dva primera v ZDA v zadnjih nekaj dneh sta več kot nazorna, kaj tudi nas čaka, potem, ko so naši prevarantski poslanci izglasovali zakon o nasilnem vdoru v stanovanje pod izgovorom kazenske kršitve zakona. In zakaj dva primera ob stotinah drugih enakih kršita zakon? Ker je v ZDA teroristična farmacija izglasovala obvezno nasilno cepljenje. Zato je v Arizoni, potem, ko je  družina treh otrok odklonila nadaljnje strupeno cepljenje, zdravnik preprosto poklical SWAT ali policijo za izvajanje nasilja po naše in prigrmeli so, vdrli skozi vrata in otrok ni več. V drugem primeru pa je mati poklicala zdravnika zgolj za nasvet, ker je imel otrok vročino, pa ji je ukazal, da mora takoj k njemu. Ker je ni bilo, je tudi on poklical nasilno policijo in tudi ta otrok je ugrabljen. Pa čeprav je medtem vročina že izginila, ker si je mati drznila vzeti naravno zdravilo, brez posledic za otroka a  z velikimi za farmacijo. Pa še strinjala se je, da bo prišla v bolnišnico, če ne bi bilo bolje. In  farmacevtsko strupeno nasilje je pač le eden od izgovorov za storjeno kazensko dejanje, saj kršite  uzakonjen zločin. Škoda le, ker se množice tudi pri nas tega ne zavedajo in bo Ameriška diktatura vedno bolj domača državna obrt brez proti ukrepov.

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 27. Sep 2020 at 17:11

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.9.20
Roglič in Pogačar proti politiki Škoda ene odvečne besede o tem, kakšna Slovenca sta zmagovalca Tour de France in kako daleč sta prenesla naše državno ime. Seveda ne prva športnika, ki jima je kaj takega uspelo, sta pa ponosna na svoje državljanstvo. Pa se je kdaj kdo vprašal kako to, da je Slovenija tako glasno in srčno podpirala njun uspeh?.......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Sat, 26. Sep 2020 at 17:51

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.9.20
Imamo spet normalno malce hladnejšo jesen. Zato pa je več okuženih in umrlih, vsi izven seznama. Medtem pa ZDA doživljajo prenovo, saj spet policaji tolčejo kogar hočejo. A kaj je to pomembno, ko imamo na TV in v medijih nasploh samo še Korona laži! In te Korona laži nosijo bogastva peščici tam zgoraj!

Fri, 25. Sep 2020 at 17:41

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.9.20
Ko imamo najvišjega domačega hlapca svetovne elite! Za pravice novinarjev, kar jih še je, se bo boril 30 letni prevarant. Angleži pa pripravljajo pravo cepivo, ki bo zares odstranilo množice. In prav Krvava Kraljevina nas je že postavila na rdeči seznam, smo pač pravi prevaranti. Kaj res ne moremo izšolati dovolj zdravstvenega osebja, ki bo vladi ugajalo?

Thu, 24. Sep 2020 at 17:51

96 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.9.20
Nadaljujmo boj proti genocidu, ki nam ga elita pripravlja s 5G!! Tudi to soboto se pridružimo. Na večerjo bomo šli, ko bo vse urejeno po ljudsko. Medtem pa Barbados dela odločno, da okupatorsko Krvavo Kraljevino vrže z otoka. Kot so v Venezueli Ameriško letalo z drogo. Medtem pa gre delo domov, ceste so že polne, saj so Butale prazne in nasedajo na maske in cepiva.

Wed, 23. Sep 2020 at 18:05

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.9.20
Medicinskih sester skoraj ni več, niso pa zbolele za lažjo! Medtem pa se igrica s številkami nadaljuje in mnogi mislijo, da je resnična. Je pa šminka resnična preden peščica nadene masko. Druga peščica pa pobere ves denar. Za vse to pa obstajajo prelepi pregovori in Orwellovo staro znanje!

Tue, 22. Sep 2020 at 18:14

117 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.9.20
In Črni papež vse zelo podpira. Mi pa - gremo v jutri ali v zadnjo jamo? In koliko bo v naslednjih dneh lažno okuženih? Merjenje temperature je postalo zabava, za koga le? Zabava pa ni, ker zares bolni ne pridejo do svojega zdravnika zaradi lažne Korone. Sicer pa tudi za druge bolezni obstaja manj kot 10% resničnih zdravil. Zato pa si naivci rišejo prelepe podplate, polne sonca in zadnjih dni!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Nasilje po ukazu zdravnikov in farmacevtov