Izrael resna grožnja tudi EUropi
Božo žabjek
Svet

Nedelja, 30. september 2018 ob 18:02

Odpri galerijo

Kako se hinavski zločinec zadnje mesece bori, da bi svet prestrašil in pridobil izgovor za napad na Iran. Zadnji izgovor je bila atomska bomba, ki pa naj bi jo, po znanstveni raziskavi Iran ne bi bil sposoben narediti prej kot v 10 letih, a tega lažnivec Netanjahu ne bo povedal. Vseeno, Netanjahu jih že ima 400 in z lahkoto bi jih nekaj vrgel na Teheran, saj mu srce bije samo za vojne in zločine. Zanimivo bi bilo samo obiskati sedeže  vojsk v Franciji, Nemčiji ali Krvavi Kraljevini, ki Izrael zalagajo tudi s tem zločinskim orožjem, kajti raziskava je dokazala, da cela Europa nima toliko atomskih bomb, kot jih ima Izrael, zato je že dolgo jasno, da se Netanjahu na EUropo požvižga, saj jo bo ob prvi priložnosti napadel brez možnosti resnega upora s strani prodanih EU izdajalcev. Treba je vedeti še en podatek, ki zaslepi svetovne ovce - Izrael ima tudi kruto biološko orožje in hkrati edini atomski zločinec, ki sploh ni zaveden v OZN kot država z atomskim orožjem, torej lahko skriva vse bombe in vse biološko orožje. Dodajte pa še en podatek, da Pentagon preko Kongresa zalaga Izrael s tem orožjem in denarjem za širjenje arsenala, hkrati pa tudi navedene tri EUropske vojne izdajalke. Zalagajo nekoga, ki mu tudi do kolena ne sežejo. Brkačeva hčerka Merklova je predala kar nekaj letalonosilk s tem orožjem, sicer ne zastonj, a zato ne bo nobenega možnega odgovora. Tudi biološkega zločinskega orožja ima Netanjahu v tem trenutku izjemno veliko in je le vprašanje, kdaj se mu bo dokončno utrgalo in bo sprožil mednarodni konflikt nepojmljivih razsežnosti. Medtem pa obtožujejo Iran, ki sploh še nima bombe, da Izrael dobi krvavo podporo Zahodnega sveta za že omenjen konflikt. Podmornice z atomskimi bombami so v polni pripravljenosti in Sionisti ne dovolijo pregledovati tega zločinskega orožja, kajti njihov rodovnik sega k Židom, ne glede ali na Volgo ali v Izrael. In v tem trenutku je nekaj upanja le še v Rusiji, ki ima več orožja in ozaveščeni upamo, da ne bodo spremenili svojega nazora, čeprav so odnosi z Izraelom zelo na robu, na robu sprejemljivega. Kako lepi časi so pred nami, saj imamo številne zabavno butaste oddaje, ki jih raje gledamo kot pa se ozaveščamo o resničnem svetovnem stanju, ki je daleč pod človeškim nivojem dostojnosti! /vir GlobalResearch/

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Izrael resna grožnja tudi EUropi