Zločini Izraela nad Palestino neovirano naprej
Božo žabjek
Svet

Nedelja, 30. september 2018 ob 11:41

Odpri galerijo

Že nekaj mesecev Izraelski zločinci vsak petek ubijejo vsaj enega Palestinca, pa svet sploh ne ukrepa. Njihovi najhujši vojni zločini presegajo vse mednarodne zakone, pa celo naši hlapci nikoli nič ne rečejo, celo poveličujejo njihova dejanja posredno preko ZDA. Zdaj gre Izrael že skoraj na najvišjo točko zločina, najhujšo obliko primerljivo s koncentracijskimi taborišči, ki so jih itak sami vodili preko svojega Hitlerja, da so poleg nekaj svojih nasprotnikov pobili množice, predvsem Slovanov. Prebivalcem Palestinskega mesta Khan Al-Ahmar so poslali uradni ukaz, da morajo do jutri, torej 1.oktobra porušiti svoje hiše in šolo, ker pridejo Hitlerjevi potomci graditi na ukradeno zemljo svoja nova naselja, za izključno najbolj čisto svetovno krvavo raso Žide, zločinsko krvavo že več kot 100 let. Ni ga večjega vojnega zločina, kajti Izrael ima glede na lastnike sveta, ki so tudi Židje, pravico klati, ubijati, rušiti, bombardirati in hinavsko prijateljevati s komerkoli. Če bodo vsi ubogi domačini dovolili zločin, bodo jutri začeli rušiti vse. če bodo vzkliknili - to je naša zemlja, bo posel nekaj dni zadržan, bodo pa Izraelci poklali vse domačine, da v bodoče na tem področju ne bo več upora. V vsakem primeru pa je morilska gradbena firma JSB, ki več kot pričakovana prihaja iz rok Kraljeve Angleške Kraljevine in blagoslovom vseh Angleških izdajalcev, že v polni pripravljenosti na terenu, da bo porušila osnovne domove vsem tamkaj živečim Palestincem. Kot ta JSB ruši skoraj vse Palestinske domove. In naši prodani politiki in mediji temu sploh ne posvečajo pozornosti, kajti zanje so zločinci iz Izraela svetovna dobrota, ki ne ubijejo čisto vsakogar, ker kakšnega tudi spregledajo. In ljudje po svetu bi že morali odločno reči - vrnite Žide nazaj od kjer so prišli, naj tam ob Volgi živijo od kmetijstva in naj se med seboj koljejo po želji, a brez delitve na levo in desno stran Volge, kot v zgodovini, ko so eni morali v koncentracijska taborišča, drugi pa so naredili Roparsko svetovno banko in Izrael. Zelo sram nas je lahko tudi za naše politične plačance!! (virAndrewCheetham)

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Zločini Izraela nad Palestino neovirano naprej