Ustvarijo ti dolg, dolguješ Zvezni banki in konec je države!
Božo žabjek
Svet

Četrtek, 27. september 2018 ob 16:48

Odpri galerijo

Le malo ljudi se zaveda kakšni zločini nad človeštvom prihajajo prav iz Zvezne banke, ki jo vodijo Rothschildi že od leta 1913. Z denarjem zasužnjiš svet, ki si ne bo nikoli več opomogel, razen ob spontani vseljudski vstaji do konca, ki pa je ni na obzorju. ZDA bodo recimo samo za obresti najkasneje v letu 2023 plačevale več na leto kot znaša proračun za njihov najbolj dobičkonosni posel, ne vladni ampak korporacijski, torej vojaški proračun. Plačevali bodo več kot 900 milijard letno, skupni dolg pa je že 21.000 milijard, čeprav Trump laže kot pes in zagotavlja v OZN, da njihovo gospodarstvo cveti. V smehu so seveda vsi državniki videli te obresti in dokončen propad ZDA. Že samo obresti ne bodo mogli plačevati, kar je celo svetu nepredstavljivo in konec je neizbežen, zato pa je Globoka država s Fed na čelu vedela, koga mora izbrati. Seveda je po skoraj celem svetu enako. Te dni so uspeli zadolžiti Argentino preko LaGaredove kot še nikoli do sedaj in tudi Argenitna je končala. Je potem še kakšno nejasno vprašanje zakaj mora Serpentinšek takoj odpotovati na obisk v Bruselj? Kako boste plačali obresti, saj dolga ne morete več? Kdaj bo vse naše, Bruseljsko in NATO-vo, bo edino vprašanje! In Bruselj preko Washingtona DC tiska na papir vrednost, ki ne obstaja, svet pa to plačuje in lakota bo uničila ves navaden svet. Prav zato je Fed te dni spet dvignil obrestno mero, ker so dolgovi dovolj poskočili in bodo zdaj od obresti živeli kot bi lahko cel svet brez ene lačne države in enega lačnega v vseh državah. Ja, bankirji so zločinci, naši pa sužnji te kriminalne združbe, zato so tako navdušeni nad ZDA in Izraelom, legli vsega svetovnega zla, tako vojaškega kot finančnega.

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Ustvarijo ti dolg, dolguješ Zvezni banki in konec je države!