Pahor ponižno na OZN
Božo žabjek
Slovenija

Sreda, 26. september 2018 ob 12:38

Odpri galerijo

Ko je bral napisan članek, avtorji so verjetno kar iz OZN, je Pahorju skoraj tekla rečica solz, saj je bral tako lepe laži, da je moral jokati. On se zavzema za širjenje  ene svetovne vlade, ki bo vzdrževala njen red in njeno pravo, zagovarja množice migrantov, ki jih moramo lepo sprejeti. Navdušen je tudi nad načrti, ki so jih za Guterresa napisali Rothschildi za katere tudi on srčno dela. Mednarodni red je pomemben za enake pravice ljudstev, kajti z robotizacijo in nasilno Umetno inteligenco prihaja enakost ljudi, saj se bodo morali vsi obnašati povsem enako, če želijo živeti. Zato je tako zelo ponosen na uspešno uveljavljanje zločinske Agende 2030, ki bo vzela ljudem res čisto vse pravice. Pariški podnebni sporazum, ki ga naša lutka tudi izjemno podpira, bo prinesel bogastvo vsem, ki so uradno lahko del elite in bodo lahko sanjsko živeli. Način kako segrevajo planet in posledice pa so vidne prav na njegovi odtujeni glavi. Kot zelo srčno podpira ZDA zločine, podpira tudi mednarodni red, ki ga ZDA zločinska izvajajo na celem planetu, kajti le tako bo tudi on ostal brez vsega, saj je povsem nesposoben. Odločno je tudi podprl mednarodno sodišče za vojne zločine in upa, da bodo Asad in Rouhani kmalu v Haagu, kjer pravice in resnice ne poznajo. Podpira pa Boltona, kajti nedopustno je miroljubno deželo, ki kolje po svetu, da vzpostavi svoj mir, obtoževati legalnih pobojev v Afganistanu. Naši 19% bolje plačani vojaki so tudi bili tam, jih bo Haag preganjal? Zavedal se je naš komik, da bo za branje tega dostavljenega pisma dobil še naprej podporo pri volitvah, dokler bo uradno psihično sposoben to opravljati, neuradno pa je že davno konec. Ko je stopil stran od mikrofona je zagotovo dejal - kaj sem pa to bral?

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Pahor ponižno na OZN