Posedijev zdrav glifosat za vaš krožnik
Božo žabjek
Slovenija

Nedelja, 23. september 2018 ob 19:57

Odpri galerijo

Stoletja so ljudje pridelovali hrano za svoje potrebe na povsem naraven način. Šele prihod Monsanta je načrtovano ogrozil človeštvo, kasneje pa so še Sionisti dodali svoj ogromen delež preko svojega Bayerja. Glifosat je zaživel na polno in ljudje so začeli množično zbolevati za rakom. Seveda ni nobena skrivnost celo za plačane medijske velikane, da so zaradi glifosata v ZDA Monsantovci že izgubili mnogo milijonov na podlagi tožb, dokazanih z rakavimi obolenji. To pa žal ni motilo Junckerja in njegovih prodanih duš, da so za velike denarje kljub smrtonosnosti podaljšali uporabo glifosata za še 5 let. Morda bo v tem času pomrlo dovolj EUropejcev in bo dokončanje načrta o popolni depopulaciji stare celine vendarle uspela? Pri nas imamo tudi svojo izjemno številčno ekipo za prodajo tako laži kot glifosata. Tega prodajajo preko Hoč, laži pa preko Uprave za varno hrano, ki je nalepljena v Kmetijskem prodanem ministrstvu. Na čelu uprave je oseba, ki je dolgo iskala karierne priložnosti preko sindikalista, povsem ubogljivega do države, zato se je Posedi zavihtel na stolček, kjer lahko brez posledic povsem zavajajo narod. Zato je logično, da so v Upravi že povedali, da je glifosat človeku zelo prijazno škropivo in je vse ostalo manipulacija, da bi škodovali njihovim poštenim in naravi naravnanim kemičnim korporacijam. Prav zaradi utemeljevanja svojih laži so na polja poslali inšpektorje, ki so s pametnimi telefoni iskali sledi glifosata in jih sploh niso našli, zato je za Posedija potrjeno, da smo tudi pri poljščinah z velikih kmetij mi povsem varni, saj uporabljajo le zdrav glifosat. Če jim ga zmanjka gredo pa do železničarjev ali vzdrževalcev avtocest. Mogoče malce nenavadno je le, da se morajo na jabolko za prehrano spraviti s popolno proti strupno opremo, čeprav na koncu ugotovijo, da je šlo le za stotake, ki so skoraj enake barve kot jabolka. V Sloveniji ne boste našli strupene hrane, razen pri  kmetih, ki prejemajo veliko državnih pomoči za nakup glifosata. Ampak k njim Posedijeva ekipa ne bo šla, razen pomotoma s pametnim telefonom. Saj mu tudi vi verjamete, kajne?

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Posedijev zdrav glifosat za vaš krožnik