Cerar potrdil Cerarja za ministra
Božo žabjek
Slovenija

Sreda, 19. september 2018 ob 17:48

Odpri galerijo

Seveda smo izjemno poštena in zakonita država, kjer zgolj peščica odloča kaj je kaznivo dejanje in kaj zakonita goljufija. To bo tej peščici z veseljem pritrdilo tudi Ustavno sodišče, ki celo v primeru, da sprejme nekaj nedovoljenega in nedopustnega  kasneje izjavi, da ni pristojno za popravljanje lastnik namernih napak. Ampak sodišča so pač neodvisna, povsem neodvisna od ljudstva, ki jih sicer plačuje, jim pa ne ukazuje. In prav tako je s politiki na najvišjih položajih. Dobro si poglejte glasovanje 13. septembra za Serpentinškovo ministrsko ekipo. Cerar kot poslanec je glasoval ZA Cerarja kot zunanjega ministra, pa čeprav tudi njegov glas ni bil dovolj za legitimno potrditev spletkarske ministrske ekipe.  Pomembno je, da je prejemal plačo kot stari predsednik vlade, hkrati s poslanskimi dodatki in zdaj še z ministrsko plačo. Kot veste, so zbrali 45 glasov, kar ni dovolj, saj bi po zakonodaji morali obvezno 46, a so zelo hinavsko spremenili kvorum in samo za to glasovanje je bilo upoštevanih 88 od 90 poslancev. Dva so za vsak slučaj izločili. In zato Cerar že lahko dela kot nelegalni zunanji minister, kajti šele v tretjem glasovanju bi lahko s toliko glasovi dobili to isto prevarantsko ekipo. Seveda je on pravnik in bo znal ob pravočasnem opozorilu najti razlago za vsako goljufijo. Zato pa o magistru Židanu ne govorijo več, ker njegov magisterij ni bil nikoli narejen, pa se o tem ne sme govoriti. Torej lažni predsednik DZ mora ostati, ker so stranke tako dogovorile v svojo in ne ljudsko korist. Res pa se moramo vprašati ali ni morda naredil magisterij za uničenje Nemščakovskih sklovenskih prašičev, pa tudi o tem ne smejo več govoriti, ker je bil takšen višji ukaz? Torej v vašo naivno vednost - imamo nelegitimno vlado, ki jo bo Ustavno sodišče za svoje preživetje kadarkoli podprlo. Goljufije na najvišjem nivoju so vedno zakonite in dovoljene! Saj res, nista pa glasovala za svoje ministrsko mesto Erjavec in Bratuškova, tako kot je tudi poslanec  Medved za ministra Medveda. Kaj? Aja, onadva sploh izvoljena nista bila kot poslanca, jim ljudje ne zaupajo.

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Cerar potrdil Cerarja za ministra