Stoltenberg vrhovni terorist
Božo žabjek
Svet

Petek, 27. april 2018 ob 17:18

Odpri galerijo

So imeli v Bruslju srečanje zunanji Erjavci Teroristične organizacije NATO, ki so ploskali heroinskemu preprodajalcu Stoltenbergu za njegovo plodno enoumje o dvotirnem pristopu do Rusije. Najprej se je treba pogovarjati z nevarno Rusijo, ki ogroža Zahodno diktaturo, za hrbtom pa jo napasti. Si predstavljate zločin, ki ga je izpeljala Rusija, ko je vzela svoj Krim ob volji tamkajšnjega ljudstva ali pa graditev vojaških postojank na svoji meji, ki so zdaj tik ob NATO zločinskih postojankah? Pa Ruske podle igre v Salisburyu in Siriji, medtem pa NATO skrbi le za mir po svetu, napada Irak, ubija v Afganistanu, kjer skrbi predvsem za svoja polja heroina. Kako more sploh nekdo imeti strpen odnos do Rusije, ko pa je Stoltenberg, zanesljivo eden najpomembnejših pet terorističnih zločincev današnjega sveta, nazorno povedal o vseh grožnjah Rusije. Je zagovornik hinavstva, ki na besedah tlakuje pot do novih zločinov, vsi ostali NATO hinavci pa brez besede nasprotovanja z rokami v državne proračune njihovih držav in gemo v napad. Tudi hinavec Erjavec, ki se prilizuje Lavrovu, v resnici pa je to le urejanje njegovega preživetja za trenutek, ko NATO izgine zaradi Rusije, drugače pa bi Rusijo že davno napadel. Tudi njemu je grozljivo, da si je Rusija dovolila Salisbury in Sirijo in odgovor Zahoda je bil zanj preblag. Laganje, laganje in spet laganje je eno glavnih orožij NATO za krajo denarja državam, medtem pa terorist Stoltenberg že pripravlja novo misijo v Iraku, z bomniki, tanki in bojnimi vozili. Borili se bodo proti lastnim izšolanim in finančno podprtim teroristom ISIS države. Tore bodo lahko bombardirali in ubijali nedolžne v Iraku, ki so ujetniki njihovih plačanih zločincev. Da bo drobtinica, ki pomaga tem lažem pri vstopu v glave množic, uspela svojo misijo, dodajte še slovenske medije, ki srčno podpirajo te zločine in se nikoli ne opredelijo o NATO terorizmu kot o neki zločinski zadevi!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Stoltenberg vrhovni terorist