Voščilo za drugačno leto 2018
Božo žabjek
Slovenija

Sobota, 30. december 2017 ob 09:27

Odpri galerijo

Sreča ni imeti pametni telefon in spregledati vse prijatelje v živo. Pa je danes glavno gonilo za neko življensko pot, ki premnoge pelje tja, kjer nikoli niso želeli, dokler jim nesreča ni namenila te naprave. Lahko se smejčkajo, všečkajo, pišejo kratke numnosti in leto jim zdrvi mimo ne da bi opazili, kako nimajo več ničesar za življenje vzpodbudnega. Imajo sicer plačo, kot pač velika večina hlapcev, imajo televizijo in družabna omrežja, kjer pa jih zanimajo samo poneumljanja. Pa je tako pomembno, da odločno rečeš kako boš šel po svoji poti do srečnega in zadovoljnega življenja, da boš ustvaril širok krog prijateljev v živo in začrtal miselne poti, ki te bodo s pravimi prijatelji izvrgle iz današnjega poneumljenega sveta. Je leto 2018 možno za vašo in našo spremembo načina potrošniškega klovna? Smo sposobni dvigniti raven logičnega in podprtega razmišljanja, ki je daleč od tistega, kar gledamo, beremo in poslušamo iz ust lažno znanih oseb? Kaj ne bi bil čas, da se zavemo, kako nimamo res ničesar več, da so nam dobesedno vse pokradli, da z nami upravljajo gospodarji, ki jih sploh ne poznamo in se klanjamo klovnom, ki nas smešijo? Lahko bi bil naš cilj v letu 2018 začeti skupno delo in zavreči politične in religijske delitve, sistemske kraje našega, z našimi rokami ustvarjenega premoženja in ne peščice s  finančnimi in političnimi prevarami. Če bodo lepo živeli naši prijatelji, naši sosedje, bomo živeli tudi vsi ostali, ki želimo odgovorno in odločno delati, kajti narava ni nikoli ustvarjala ničesar samo za enega. Zato narava že dolgo joka, ko vidi revščino ob svojih podarjenih bogastvih in nikakor ne razume, da ista živalska vrsta dela po dveh tirih, ki vodita v povsem nasprotni smeri. Jutri je dan za potico in lepo,  a ne kraljevo kosilo, kajti pomembna je zdrava hrana prijetnega okusa v človeku zadostnih količinah in ne 20 krožnikov, s katerih zajameš nekaj žlic ostalo pa vržeš v smeti. Če pa že skuhaš preveč, povabi prijatelja in skupaj izpraznita krožnik, kajti dobrota se vedno vrne. Žal nikoli nič ne vrača naivnost, ko verjameš prevarantom, kot je to pri nas. Zato vstanite v Novo leto odločeni najti pravo pot, ki bo sprejemljiva za vas osebno, vašo družino in bo večini pomagala spremeniti izgubljeno razmišljanje. Vse, kar ni enako dobro za vse je sovražno in kaj imamo lepega od sovraštva v našem življenju? Leve in desne in cerkvene, da nam ni dobro. Naj se vaša nova pot čuti že ob koncu te zime, naj bo energija vsaj od leta 2018 naprej med nami na drugačni ravni, prijateljski, dobrodelni, ustvarjalni in odločni proti politično korporacijskemu kapitalu. Zdravje bo samodejno vstopilo v vaše telo!

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 24. Jan 2020 at 18:11

30 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.1.20
S čim se danes najbolj prijetno izživlja svetovna elita? Z vremenskimi zločini, s farmacevtskim 5G ali na sodiščih? Joj, pa ne izpustimo politike, naj bodo manekeni ali upokojenci, tudi oni uživajo v prevarah in zaplankanosti. Orožje in vojne so pa itak že dolgo prednostne zabave! Seveda je učinek odličen, saj množice verjamejo v vse te laži.

Thu, 23. Jan 2020 at 17:58

57 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.1.20
Slovenija se veseli Agende 21 Danes je vse po prelepih načrtih zločinske svetovne in EU elite, saj bi lahko rešili projekt Globalno segrevanje. Zato se je Johaness Hahn že pohvalil: "Če sem včeraj obljubil do leta 2030 260 milijard letno za reševanje Globalnega segrevanja, potem ponosno povem, da smo danes že začeli z reševanjem. Ker je Slovenska vlada......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Thu, 23. Jan 2020 at 17:20

126 ogledov

Smrtonosna 5G lutkovna predstava
Lutkarska vlada je določila 30. junij kot rok, da Slovenija dobi zločinski 5G sistem. Še posebej danes, ko so objavili mednarodne izide korupcije in se nismo nikamor premaknili, ostajamo na 35-tem mestu, so želje lutkarjev, da to popravimo in se močneje spustimo po lestvici, kajti oni potrebujejo, tudi na račun zločinov, nove kupčke bankovcev. Najeli so desetine lažnih čivkačev, ki preko AKOS (Agencija Koruptivnega Odobravanja Smrtonosnosti) izbira večji kupček za dodelitev smrtonosnega sistema sevanja. Ti širijo smrad, saj mora 5G dvigniti razvoj farmacevtskega delovanja, uvajanje robotskih nadomestkov za vladne in birokratske ekipe (Serpentinšek tudi o tem v Davosu). Zato bodo postavili zdravju koristne antene na vsako ulico, kajti nihče ne sme ostati nedotaknjen in zdrav. To je tudi za Medveda, ministra za javno upravo zelo pomembno, kajti ljudje ne smejo razmišljati o zdravju in bodo v ta namen kupili dobre raziskave, ki lažno dokazujejo, da sicer nič ni res, ampak 5G zdravju ne škoduje. 5G je zgolj vrhunska tehnologija, ki onesposobi vse ostalo, saj z uvajanjem v moderno tehnologijo dokončno izključi človeka, še tiste zadnje, ki vedo čemu je zločinsko orožje namenjeno. In to z mnogo nižjimi stroški, kot so si naše lutke celo predstavljale. Za malo denarja bo 5G v vsakem domu, ustanovi, tovarni, bolnici in nihče, res nihče več ne uide smrtonosnim posledicam. Zato pa imamo Serpentinškovo vlado, AKOS in ministre, ki so s čipi na položaj že prišli in želijo zdaj dokazati, kako uspešno bo za njih 5G vodenje!

Thu, 23. Jan 2020 at 10:23

70 ogledov

Protest proti 5G je za vaše življenje
Vzemite si kakšno uro to soboto, 25. januarja in pridite med 15h in 17h na Ljubljanski Prešernov trg,  kajti vedeti resnico o zločinskem 5G je zelo pomembno. Tukaj vam ne bodo lagali strokovnjaki, ki so od korporacij plačani, pač pa tisti, ki se s tem precej ukvarjajo in vedo, kako smrtonosen sistem je to, namenjem vojaškim zločinom. Vsak človek je vreden dostojnega življenja brez rakavih obolenj ali uničenja možganov, da bi po Serpentinškovo užival kot robot iz Davosa. Nič vam ne bo ostalo po vpeljavi tega vojaškega sistema, ki bo v vsaki ulici in nenehnem stiku s farmacevti in vojaško policijo. Si tega res želite? Še vedno ne verjamete resnici in raje nasedate strokovno izdelanim lažem v medijih? Toplo priporočam srečanje to soboto, morda le ugotovite, da je vaše življenje vrednejše od 5G laži in hudih bolezni!

Wed, 22. Jan 2020 at 18:30

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.1.20
Že zelo dolgo je znan izrek kdo lahko obvladuje neko deželo ali cel svet in mi nismo nobena izjema. Natrosimo laži, nasprotniki se dogovorijo in osebe v ozadju vlečejo nove grozljive poteze. Pripeljejo celo plačane migrante, da polovici zabinglja srce, hkrati pa ti jokajoči sploh ne pogledajo na zločine v Palestini, nad domorodnimi, ne priseljenimi. Ti izvajajo zločin. Če pa se skuša med politično elito vriniti nekdo, ki pozna resnico, nima na tem planetu kaj iskati! 

Tue, 21. Jan 2020 at 18:20

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.20
Macron Afriški Napoleon Obstaja huda prirejena nevarnost še večjih spopadov s teroristi v Afriki, ki jih trenirata Zahod in ZDA, oborožujejo pa ZDA in Zahod. Afrika še dolgo ne sme oditi na svojo pot, kajti njeni rezervoarji naravnih bogastev so še vedno zelo polni. Zato je Macron za medijske lažnivce sklical sestanek s skupino Sahel, združbo petih francoskih kolonij...../ za nadaljevanje klikni naslov članka/ Pogovor o tem, kaj 5G je v resnici! Bilo je prijetno presenečenje že na shodu proti 5G, ko so me tolikokrat zasliševali pred kamerami, danes pa po prejeti povezavi najdaljšega pogovora o 5G v času shoda še toliko bolj. Še prijetnejše je zdaj, ker je bil objavljen na youtube in to skoraj nepopravljen...../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Voščilo za drugačno leto 2018