Grozljiva plačana reklamna oddaja o chemtrailsih
Božo žabjek
Slovenija

Ponedeljek, 23. oktober 2017 ob 22:18

Odpri galerijo

Bilo je veliko presenečenje, da so sploh vzpostavili stik z mano za prispevek na temo chemtrailsov. To je pač državni tabu, o katerem lahko govorijo samo vremenarski prevaranti, pa se je izkazalo danes, da lahko zavaja javnost tudi vojska, letalski sektor  in zdravstvo.  Ko upaš, da bodo vsaj resnico govorili in ne razpredali o teorijah zarote, doživiš hladen, a pričakovan tuš. Na priloženem posnetku Grožnja z neba ali teorija zarote/Za ogled posnetka kliknite na sliko spodaj s tem naslovom/  Gregorčič ni znal povedati nič drugega kot o naravnih letalskih izpustih, ki jih imajo letala v sodih, kajti iz motorjev ne uhaja skoraj nič. Pa saj bi službo izgubil, če bi hotel povedati kaj resnega! Potem doživiš zdravstveni šok, saj oni po letalskih preletih, kjer so zgolj naravni izpusti, še niso zasledili diabetesa na bolnikih. Pa letalski strokovnjaki, ki to še zdaleč niso, z vrvjo obešeni za številko 1400 letal na dan, zaradi česar je zanje zrak onesnažen. Res je slabši tudi zaradi normalnih preletov, a zaplankani plačani lažnivci bi lahko vsaj dve stvari dojeli - ob povsem enakih vremenskih pogojih, vlažnosti in temperaturi imamo povsem različne dneve onesnaženja ob enakem številu zločinskih letal in, kako je možno, da motor prdne in prekine, pa spet ponovi, pa to celo v prispevku objavijo, a ne zgrmi na zemljo kot Malezijsko letalo Boeing 370?  Da ne govorimo o PM 10, ki za te plačane oglaševalce edino obstajajo, vseh ostalih meritev pa ne smejo niti opraviti, kaj šele objaviti. In krona je vojaški lažnivec, ki si ne zna predstavljati, da bi NATO lahko preprečil kakšen tovrstni zločin, ko pa vendar oni zelo veliko skrivoma škropijo in to ni za javnost. So pa krivi zasebni lastniki majhnih letal, ki včasih v naglivi ne upoštevajo pravil in pomotoma preletijo - kaj, Aviano, Bondsteel na Kosovem, Frankfurt ali kakšno drugo NATO polnilnico letal s strupi? In v celoti reklamnega prispevka za naravno načrtno zastrupljanje ljudstva objavijo še pol minute resnice teoretikov zarote. A so bili ostali pravi lažnivci obveščeni o vsebini teh zarot, da so se "Strokovno" pripravili na ogabne laži. Je NATO res plačal celoten prispevek? Da ljudje ne dojamejo, kako gre za njihovo namerno uničenje in hudi zdravstveni stanje, izumiranje gozdov in onesnaženje voda in hrane? A zakaj obstajajo mediji? Saj veste, če nič drugega za gledališke volilne predstave! Na koncu ogabne reklamne oddaje pa še nadgradijo laži - z reklamo v pravi obliki za smrtonosno cepljenje!

Grožnja z neba ali teorija zarote?

Kaj so bele sledi na nebu? Nekateri so prepričani, da gre za načrtno zastrupljanje ljudi. Strokovnjaki z različnih področij odgovarjajo, da za to ni nobenih dokazov. Ne glede na teorije zarote pa je dejstvo, da vsak dan Slovenijo preleti okoli 1400 vojaških in civilnih letal in helikopterjev, kar je že samo po sebi velik ekološki problem.

Grožnja z neba ali teorija zarote?

Kaj so bele sledi na nebu? Nekateri so prepričani, da gre za načrtno zastrupljanje ljudi. Strokovnjaki z različnih področij odgovarjajo, da za to ni nobenih dokazov. Ne glede na teorije zarote pa je dejstvo, da vsak dan Slovenijo preleti okoli 1400 vojaških in civilnih letal in helikopterjev, kar je že samo po sebi velik ekološki problem.

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 4. Dec 2021 at 17:53

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.11.21
Kdo drug kot hudič hoče ostalim državljanom smrt ali hudo bolezen? Medtem pa športniki padajo zaradi obveznega nasilnega cepljenja. In tretji odmerek je izjemno dober za elito, saj uničuje nič vredne ostale. Globalna vlada pa narekuje medijem kako je treba lagati! Resnica uhaja tudi v ZDA, tam je največ mrtvih, kjer je največ cepljenih!

Fri, 3. Dec 2021 at 17:29

48 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.11.21
Nekoč so živeli kolikor je narava hotela, danes o tem odloča smrtonosna farmacija. Testirati je treba čimveč ljudi, kajti le z lažmi bodo neovirano prišli do smrtonosnega cepljenja.Toliko dobrega za farmacijske zločine še nikoli nihče ni naredil kot farmacevtski minister. Ste pred odločitvijo - zaključiti žaganje veje in potem vse prepustiti cepivom? In kje je poštena razlaga, da je do 60 let starosti dvakrat več cepljenih med mrliči? In Fauci hoče od prihodnjega leta cepiti že dojenčke!!!

Thu, 2. Dec 2021 at 17:33

90 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.11.21
Kako pomembno je, da so klovnčki ob meni, ko javno širim zlobo. Če nimaš Rolls Roysea že doma je težko primerjati smrtonosna cepiva z njim. Če ne bi bilo protestnikov že davno ne bi bilo kovida, to vam osebno jamčim. Nikoli si nisem mislil, da bom svojo otroško izjemno neumnost tako uspešno prenesel tudi v politiko. Ne more biti Prekmurje izjema pri iztrebljanju, zato vas bomo cepili!

Wed, 1. Dec 2021 at 17:09

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.11.21
Vedno dela po ukazih pa so se vseeno spravili naj, sicer kar tako. Bo 40.000 smrtonosnih odmerkov dovolj za odlično sodelovanje vnaprej? Od laboratorijskih poskusov sterilizacije živali zdaj z istimi sredstvi še nad ljudi. Če ima naše podjetje izkušnje s chemtrailsi, potem je obvezno njihova stranka Easy Jet. EUropa pa se ob dvigu fašizma dviguje tudi med ljudstvom!

Tue, 30. Nov 2021 at 16:44

110 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.11.21
Četrta industrijska revolucija ali 5G smrt. Hrana je le še orožje, potečeno pa elita deli množicam že revnih. PCT vstopni nateg je najogabnejša zabava elite. Kdo ve, morda pa prodajajo teste ali pa kar kovid? Bedno plačani delavci za odkrbo starih bodo dobili za drobiž večjo plačo, plačali pa jo bodo za stari!

Mon, 29. Nov 2021 at 17:38

117 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.11.21
Kakšen hudič se razplamti, ko pri nas županja pove resnico! Ministrice pa veselo čakajo in preživijo interpelacije, čeprav bi v normalnem sistemu že zdavnaj padle. Biden na prestolu ni mrtev, lahko pa je mrtev original. Na vseh področjih človekovega življenja je 5G morilski! Avstrija že po legi ni primerna za smučanje, če pa pade v roke eliti potem pa sploh ne. 50 letnike in starejše je treba s cepljenjem čimprej odstraniti.

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Grozljiva plačana reklamna oddaja o chemtrailsih