Boste res dovolili, da vam država ukrade dom?
Božo žabjek

Sobota, 26. december 2015 ob 16:08

Odpri galerijo

Predlog za obdavčitev nepremičnin v javni obravnavi do pomladi - 24ur
Sprejeto podržavljanje leta 1990 je bilo šele začetek kriminalnega ropanja ljudstva. Potem, ko so mu pokradli od tovarn do vode je zdaj na vrsti še ena pomembna točka Novega svetovnega reda, ki je še niso uspeli dokončati. 9.točka pravi - močno se je treba prisesati na vsako zasebno lastništvo prebivalcev, na vsak možen način. Torej jim je treba vzeti še domove. Naivneži so kupili zemljišča, plačali davke in državi dovoljenja, zgradili so hiše z materiali polnimi davkov ali pa kupili stanovanje in državi odvedli vse po pijavkinih predpisih. A to ni bilo dovolj, zdaj jim je treba pripeti žičnato verigo okoli vratu, dvigniti nepremičninski davek do neba in jim dom, ko ne bodo mogli več plačevati, preprosto vzeti. 9. točka to zahteva in naši krvosesi so pač izjemno poslušni in ustrežljivi služabniki, upajoč, da bodo tudi oni nekoč udeleženi pri krvavih pojedinah satanistov. Kaj pa premnogi ljudje, ki imajo danes plačo za golo preživetje družine ali pa pokojnino s katero lahko kupijo vsak mesec le še hrano? Ker so ji normalno pokradli že leta 1990! Zgradili ali kupili ste si prostor ob kaminu na zemlji, ki je vaša solastnina, zdaj pa boste plačevali davek prevarantom, ki so si z zakonodajo nasilno vzeli vašo domovino, vašo zemljo, vašo infrastrukturo in vašo vodo? Boste tudi tokrat tiho in mirno pustili, da vas pokvarjenci pripeljejo čez rob možnega preživljanja? Med drugim bo ta denar namenjen bankam, da ne propadejo preden jih tujci prevzamejo!!!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Boste res dovolili, da vam država ukrade dom?