Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.7.15
Božo žabjek

Sobota, 1. avgust 2015 ob 19:55

Odpri galerijo

Fiskalno pravilo stopilo v veljavo, prvi usklajeni proračun leta 2017 - RTV Slo 
Tako, pa sta Mramor in Cerar dosegla, da z letom 2017 tudi uradno vstopamo v dobo dolge revščine. Da je nesposobnost vseh vlad pripeljala do prezadolžitve je že dolgo jasno, ker pač porabijo več kot imajo. A ne, ker bi bili zazrti v prihodnost dežele. So pač pogoltni in hočejo zgolj osebne projekte, s katerimi bodo odlično zaslužili. Od 2017 pa bodo pipe, ki so bile do zdaj še malenkostno odprte za narod, popolnoma zaprte. Kajti od proračuna, ko bodo porabili za svoje sovražno zadolževanje, bo ostala le še kakšna drobtina. Škoda, ker narodu ne uspe posrkati resnice o grozodejstvih naših vlad, o izjemnem fiskalnem grozodejstvu pa sploh!

 

Turška vojaška letala na severu Iraka obstreljujejo IS, pa tudi Kurde - Siol
Erdogan je pač v službi pri Obami in bo izpolnjeval vse dane naloge. Naj bo tihotapljenje mamil ali pobijanje nedolžnih. Sta pa dva norčka izjemno zaljubljena v njegovo delo! Vedno ga želita popolnoma kopirati!

 

Dekan Logožar, ki je prodal diplomo svoje študentke, in prorektor Oplotnik pozvana k odstopu - RTV Slo
V Mariboru je odstavitev mogoča, saj je celo ministrica Markeževa svoj magisterij izgubila. Če pa bi to bilo v Ljubljani, pri Svetliku, mu takega greha ne bi nikoli zamerili, kaj šele proti njemu ukrepali. Tukaj lahko celo doktorat prekopiraš, pa si zaščiten kot človeška ribica.

 
							
							 

Lažni Obama, na vseh področjih, je te dni predal velik del Arktike kar nizozemskemu kraljevemu Shellu, da bo lahko še naprej vrtal nafto in plin. Je bil celo zanj, korporacijsko lutko Shell premočan in se Obama ni odzval na proteste ljudi, ki so mu v obraz povedali, da laže, ko za medije govori o ukrepih proti klimatskim spremembam. Denar nad življenjem!

 

Seveda ameriški kongres ni manj podel od Obame samega. Te dni so z 275 proti 150 izglasovali zakon v korist Monsanta. Ne bo jim več treba označevati na hrani, da je gensko spremenjena, torej strupena. Ljudem so vzeli pravico do zdrave prehrane. Dodajte še TTiP in to prihaja tudi k nam. Evropski izdajalci in naših sedem poslancev v Bruslju so že potrdili, da bodo sprejeli ta in ostale fašistične korporacijske zakone, ki omogočajo peščici največjih še večje dobičke in upravljanje s svetom po svojih željah. Je ljudem premalo, če samo vedo, da bodo zaradi GMO hrane mnogo hitreje umrli, pa izdajalcem vseeno dovolijo fašizem? Zakaj Peterleta, Bogoviča, Zvera, Tomčevo, Šulinovo, Fajonovo in Vajgla še nismo zbrcali iz Slovenije, ki so jo izdali?

 

Konec junija sta se sešli vodstvi EU in NATA, ki sta ju vodila Stoltenberg in Juncker. Na dnevnem redu je bila ena sama točka. Vreme julija!
Najprej je Juncker ugotovil, da je EU parlament v pravi smeri izdajalske podpore TTiP, zato je treba naslednji mesec /julij/ narediti ogromno za njihove prijatelje in denarne podpornike iz Monsanta. Stoltenberg je takoj razkril plan, ki ga bodo izpeljale njihove radarske postaje z zavezniškimi letalskimi prevozniki. Najprej bomo iz Sahare pripeljali z elektromagnetnimi valovi vročino in jo nad večino Evrope zadrževali najmanj 20 dni. Večino poljedeljskih površin, ki še ne uporabljajo GSO, bomo tako izsušili, z občasnimi nevihtami preko lokalnih radarskih postaj ,ob chemtrailsih pa preprečili koristnost zalivanja. Potem bomo nekje pred žetvijo uprizorili neurja in nalive z močnim dodatkom kemije, zaradi zajetja zraka visoko nad nami bodo možne tudi toče, kar pa je samo dobrodošlo za nas. Po močni zmanjšanih žetvah boš imel, Juncker, odprta vrata za TTiP in Monsanto. Naš cilj bo izpolnjen. Drugo leto pa se bolj posvetimo farmacevtskim namenom, da bodo našo trezorji polni.
Pa da ne pozabim, tudi v naših notranjih restavracijah GMO hrana izrecno ni dovoljena, torej brez skrbi uživajte zdravo hrano. Nateg smo izpeljali skoraj brezhibno!


							
							
							 

Hrvaška Slovenijo obtožuje kršenja temeljnih načel arbitražnega postopka - 24 ur
Hrvatje so prisluškovali dvema našima amaterjema, ki sta se pogovarjala med sabo. Hrvatje so objavili v medijih, kaj sta se pogovarjala. Hrvatje so razkrili vsebino, ki je očitno slaba za njih, ne mi. Kdo je potem prasec? Pošteno sodišče bi že moralo ukrepati in Hrvate izločiti iz postopka, saj gre za očitno zlorabo sodnega postopka! Kaj hočemo, Hrvat bo vedno imel nož za hrbtom medtem, ko se ti bo smejal v obraz!

 

 

Galerija slik

Zadnje objave

Fri, 6. Dec 2019 at 16:50

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.11.19
Večina ljudi ne ve, da več ne mislijo s svojo glavo Ker je to zelo pomembno orožje elite, kajti razmišljati morajo sužnji vedno korakati v smeri, ki eliti prinaša dobrote in poslušne garače. Ne smeš razmišljati in biti ogorčen, ker ti je državni vrh ukradel tvoje premoženje, pač pa dojeti, da si moral državi pomagati....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Thu, 5. Dec 2019 at 17:46

35 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.11.19
Elitni politični kriminal v Sloveniji Morda pa se končno narodu odprejo oči, dojamejo kakšna kriminalna združba se z njimi zlobno igra? Ubogi upokojenci od katerih na desettisoče jih ne dosega s pokojnino niti praga preživetja, so še posebej tarča teh zlobnežev, ki se skrivajo za ljudskimi voditelji in njihovimi zastopniki. Pokvarjenci v ZDUS s Sušnikom......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Wed, 4. Dec 2019 at 19:05

72 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.11.19
Veste vodilni v upokojenskih društvih in stranki smo pač po naravi hinavci in požrešni, saj smo skozi to dejavnost prispeli na lepe pokojnine. Zato 6,5€ ne bomo dovolili vsem, kajti lakota mora biti tudi v 21.-tem stoletju, mi pa smo za zagotavljanje lakote tudi dobro plačani. In poleg te lakote dodajmo še GSO in  planet bo rešen, zaživel bo v Agendi 2030, torej brez 7 milijard nepotrebnih ljudi!

Tue, 3. Dec 2019 at 20:55

156 ogledov

Koliko časa še ostaja čebelam in nam?
Kako prijetno je bilo prebrati naslov na Siol.net - Če izumrejo čebele ostanejo človeku le še štiri leta. To zelo drži in na tej grozni poti skoraj brez povratka smo na zahtevo svetovne zločinske elite. Žal je nadaljevanje z velikim zavajanjem bralcev, saj je na prvem mestu vzrok izumrtja globalno segrevanje, ki ga seveda ni, torej izumrtje naročeno prikrivajo z ogabno lažjo. Res omenjajo tudi intenzivno kmetijstvo in celo pesticide, a kaj, ko trije glavni vzroki ostajajo neobjavljeni ali spretno zamegljeni. Pesticidi so zagotovo eden od hudih vzrokov in so res del intenzivnega kmetijstva, saj je glifosat namenjen prav čebelam, ki ga v članku ni, pa sta še dve smrtonosni orožji, ki čebelam in človeštvu ne bosta dala možnosti - GSO pridelava hrane in najhujše orožje - 5G. Ja, živali in tudi čebele nimajo zaklonišča pred tema zločinskima orožjema in samo vprašamo se lahko kje so še možnosti, da se bodo narodi dokončno uprli in do prepovedi postavljanja 5G omrežja ne bodo odšli s ceste? Seveda so mediji tu eden najpomembnejših faktorjev, da se resnica prikrije, kot so pred dnevi lagali, da so Kitajci najnevarnejši prek svojega zločinskega Huawei, Američani pa se proti temu borijo. Kot Ameriški Musk s postavljanjem 45.000 5G satelitov okoli zemlje omogoča Kitajcem posel na zemlji? Ja, korporacije na vseh področjih popolnima obvladujejo politične in medijske lutke, mi pa moramo vedeti, da so glifosat, GSO in 5G naša neizbežna smrt! Škoda, da tega tudi v omenjenem mediju ne zmorejo objaviti.

Tue, 3. Dec 2019 at 18:16

73 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.11.19
5G smrtna izdaja domovine  5G je naša rešitev, zato bo vlada do konca prihodnjega leta, torej pred vstopom v Agendo 21 podelila licence vsem morilcem za upravljanje s 5G sistemom. Kako ponosni bodo na to svoje dejanje, že zdaj pa doživljajo orgazem.......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Mon, 2. Dec 2019 at 18:58

144 ogledov

7 dobrot za hitrejše rakavo obolevanje
Morali bi se vsi zamisliti in tudi verjeti najnovejši neodvisni raziskavi, ki je zelo natančno opredelila sedem dobrot s katerimiu pospešite raka v svojem telesu. In to v kritični obliki! 1.) Kemoterapija, ki se že leta naznanja s strani farmacevtov in zapeljanih doktorjev kot najboljše orodje za boj proti raku. V resnici pa je najboljše orožje za pospešeno napredovanje raka, saj uničuje hitro rastoče zdrave celice, njena učinkovitost pa je v najboljšem primeru 3% 2.)Cepiva, ja tista, ki jih narod tako z veseljem sprejema, pa so mnoga narejena iz celic abortusov in prirejena za hitro rakavo stopnjevanje 3.) Tovarniško obdelani mlečni izdelki, od trajnega mleka do sirov, ki prisilijo telo v ustvarjanje škodljive sluzi. Zanimivo pri tem je tudi, da živali po koncu obdobja prihoda na svet nikoli več ne pijejo niti čistega mleka. 4.) Sladkor je že dolgo znan kot rakotvorna dobrota pa veliki večini to ni mogoče dopovedati. Rakave celice poleg kemikalij obožujejo prav sladkor, predvsem ledvične, jetrne in črevesne. 5.) Tovarniško obdelano meso, kjer je ogromno kemičnih sestavin, antibiotikov in parazitov, pa še vzgojenih hormonov. A rakave celice so pametne, vsem kislinskim sestavinam se spretno izognejo in le vprašanje časa je, kdaj udarijo! 6.) Radioaktivna sevanja v povezavi s kemoterpijo so seveda orožje prihodnosti za razrašanje raka, pa temu dodajte še 5G in ste na začrtani poti zelo hitrega slovesa od tega sveta!   7.) Umetna sladila nikoli niso bila namenjena zdravju in lepi postavi. Kje pa, laboratorijsko narejene kemikalije ustvarjajo pospešeno debelost, kar vidite čez lužo v milijonih človeških močno zrejenih pujskov in enako zadovoljevanje rakavih celic. Zato je treba dobro razmisliti o uporabi določenih izdelkov na vseh področjih, predvsem pa se zavedati, da ZDA uporabljajo cepiva in ostale pripomočke s tega seznama za množično depopulacijo. In naši, ki o teh stvareh odločajo,  niso tako zlobni, kajne?

Zadnji komentarji

Radmila Čučak

2019-08-28 14:31:47


Ata SVANTE THUNBERG, ki je ILUMINAT je peljal hčerko GRETO THUNBERG, ki je ILUMINATKA v nastajanju, preko morja na jadrnici ROTSCHILD, s skiperjem PIERE CASIRAGHIJEM, ki je pravtako ILUMINAT, plemič iz Monaka. GRETA se je odpovedala letenju... me zanima kako bo letela nazaj čez 1 mesec, verjetno z električnim PIPISTRELOM - pristanek direkt v morje. Ata SVANTE THUNBERG je vnuk SVANTE ARRHENIUSA, ki je sin od mame KAROLINE KRISTINE ARRHENIUS. Torej je SVANTE ARRHENIUS pradedek GRETE THUNBERG. SVANTE ARRHENIUS je skupaj z ALFREDOM NOBELOM ustanovitelj inštituta KAROLINSKA (ime je dal po svoji mami), ki podeljuje nobelove nagrade. SVANTE ARRHENIUS in njegova žena sta oba dobitnika nobelove nagrade za kemijo, leta 1903. SVANTE ARRHENIUS je kot komisija za nobelove nagrade zavrnil delo ALBERTA EINSTEINA, ker ni bil dovolj dober, da dobi nagrado. SVANTE ARRHENIUS je zagovarjal planetarni model, da gre Zemlja na pragu 20 stoletja v ledeno dobo, kar je dokazoval z linearno vzročnostjo količine CO2 v zraku in temperaturo planeta. SVANTE ARRHENIUS je v znanstveni tezi trdil, da gre planet v novo LEDENO DOBO. Danes pa njegova vnučka trdi, da gre planet v globalno segrevanje Zato so jo predlagali za dobitnico nobelove nargrade. Torej, njeni sorodniki, vsi skupaj iluminati, so sami sebi predlagali svojo sorodnico, Greto, da dobi nagrado, medtem pa jo iluminati vozijo preko morja na ROTSCHILD jadrnici - ki se danes imenuje MALIZIA II, (v italijanskem jeziku pomeni HUDOBIJA) v NY na podnebno konferenco. Tako na kratko o tej zadevi, kaj in kako "oni" jadrajo... VIR: FACE BOOK CIMN

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.7.15