Slovenija – kaj nas mora združiti v boju za naš obstoj – tretja razprava!
Božo žabjek
Državnozborske volitve 2014

Sreda, 18. junij 2014 ob 19:58

Odpri galerijo

Samo v prvih 5 mesecih je bilo v Sloveniji več kot 500 stečajev in samo še kratek čas, pa sploh podjetij več ne bomo imeli. Slovenskih, namreč, kaj šele delovnih mest. Bi človek najprej pomislil, da so v Citroenu nehali s proizvodnjo avtomobilov, da je prepovedano graditi lesene hiše, da se ljudje več ne oblačijo in da ne smemo več na zdravljenje v zdravilišča. Pa še te razlage bi bile bolj sprejemljive kot je osebni razlog peščice, ki hoče čisto vse pokrasti, zakonodaja pa jim to omogoča. Cimos, Mura, Marles in Rimske toplice so samo med največjimi pokradenimi. Zato je nujno spremeniti zakonodajo in to prefinjeno krajo prepovedati, prav tako stečajno upraviteljsko mafijo, ki dela točno kar in kakor si zamisli v navezi s sodniki. Preko stečajev izgubljamo še zadnja podjetja, pri tem delavci in Slovenci ne moremo prevzeti nobene odgovornosti, bomo pa plačali izjemne račune, saj kmalu ne bomo imeli več nič svojega.

Odpiram razpravo na tretjo točko najpomembnejših poenotenj vseh, ki želite, da bi presekali politično mafijsko navezo in začeli sami, državljani ali delavci upravljati tako z državo kot podjetji v državni lasti. V celoti so vsi členi objavljeni na naslednjem linku:

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/104451/slovenija-kaj-nas-mora-zdruziti-v-boju-za-nas-obstoj

 

c.) Stečajev več ne smemo dovoliti po sedanjem sistemu, ko se peščica dogovori, kako bi do zadnjega centa izpraznila premoženje podjetja. V primeru najmanjšega utemeljenega suma zlorabe s strani višjih, koordinatorjev, se jim blokira vse premoženje, ki mora vedno biti na vpogled vsem zaposlenim. Ob dokazani zlorabi se taki osebi odvzame vse in vrne v podjetje. Do stečaja pa lahko pride le, če se širši trg odloči, da nekega izdelka ali storitve več ne potrebuje. Pa tudi v tem primeru se iz neporabljenih, nezainvestiranih, nepokradenih sredstev lahko spremeni dejavnost v novo tržno smer. Zato pa imamo Slovenci znanstveno pamet. O tem odločajo vsi zaposleni na osnovi pravočasnih strokovnih razlag. Zaposleni imajo pravico dobiti za vsako spremembo tudi novo mnenje neodvisne osebe.

 

Spet vprašanja? Katera stranka ima pred volitvami vsaj kaj podobnega v svojem programu? Katera stranka je v slovenski kratki zgodovini že preprečila vsaj en tajkunski namerno pripravljen stečaj? Je katera stranka že zahtevalain dosegla vračilo lažno izžetih in v stečaj porinjenih podjetij, ki so ali zaprla vrata, ker so določene osebe pokradle čisto vse, ali pa so naredili stečaj samo zato, da je zadeva preko lažnih kupcev prišla v želene zasebne roke? Primer Rimske Terme. Stečaj je v Sloveniji zgolj nasilno privatiziranje!

Vaša mnenja, predlogi? Ali raje spite še naprej?

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Feb 2020 at 18:41

35 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.2.20
Poljubčki so jedro politike, kjer sta naroda skregana? Pa to dva določena sploh vesta? Mogoče bi tudi politiki potrebovali nakupe psihiatričnih zvarkov iz lastnih žepov, morda se potem kdo vrne v realno življenje? Ampak zaradi odtrganih politikov imamo tudi mnogo odtragnih mladih, tisti, ki uspejo preživeti zaradi globalnega segrevanja en mesec na Zemlji, torej od 16-tega do 65-tega leta, pa imajo pač malo sreče, so zadeli na NWO lotu!

Mon, 17. Feb 2020 at 18:19

61 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.2.20
Roboti in farmacevti družno prevzemajo oblast,  kar mora ljudstva zelo veseliti. Nič ne bo treba delati, kaj šele razmišljati, čeprav že zdaj zelo redki in po želji bomo zboleli kadar bodo drugi hoteli. Kitajci to že vedo, Brazilci hočejo svoj lastni virus kot Švicarji, edino Cerar pa še vedno po starih metodah - prodajmo se diktatorjem in zločincem!

Sun, 16. Feb 2020 at 18:43

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.2.20
Korona vojaška korporacija Toliko stvari se je nagnetlo v samo nekaj zadnjih dneh, da človek preprosto ne more mimo, pa ne želi širiti panike. Najnovejše obvestilo je grozljivo, saj zares podrobno opiše kaj je namen širjenja virusa - policijska država totalnega nadzora ljudi. Kitajska je namreč kot najnovejšega sprejela zakon, da vsak, ki ne bo takoj sporočil......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sat, 15. Feb 2020 at 18:27

98 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.2.20
Je Prešeren povedal čisto vse, vsaj za naslednje stoletje. Medtem pa izgled pred pametjo, srečanje s stricem pred resničnimi nalogami, ali pa pošteno o tem, da politik nima pojma o ničemer kar je povezano z narodom. Edina doktorska študija je vsakemu politiku prodana - Kako priti do milijonov! Pri nas brez tega dr. naziva poti v politiko ni!

Fri, 14. Feb 2020 at 18:45

98 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.2.20
Upokojenci niso namenjeni uveljavljanju človekovih pravic, bi bilo predrago in preveč dela. Kot nov verski objekt v Ljubljani, kjer lahko vstopijo samo ljudje, ženske nikakor. Pa je res celo Prešeren vedel, da državna pomoč večinoma ne bo namenjena potrebnim? Zagotovo pa je vedel, da bo nastavljanje vsake vlade kruta komedija.

Fri, 14. Feb 2020 at 16:34

164 ogledov

Telekom+Iskratel = 5G genocid
Združila sta moči Telekom in Iskratel, tako so od njih pač zahtevali avtorji Agende 21, kajti 5G je njihova prihodnost. Avtorjev Agende 21, da ne bo pomote. Rabijo pametne tovarne, zagotavljanje mnogo več delovnih mest v onkoloških tovarnah, v psihiatričnih bolnišnicah, v pogrebnih zavodih in diktatorskih policijskih enotah. Danes je sevanje v človeške možgane Hollywoodski film, ki v eni uri in pol pripelje od razuma do rakavega gnezda v celem telesu in ljudje ob gledanju filma bodo uživali, domov pa jih bo odpeljala policija, čeprav v nov dom, FEMA taborišče. Tudi domovi za ostarele bodo dobili nove razsežnosti, čeprav so že zdaj prazni, ampak demenca bo eksplodirala ob 5G, stari ne bodo vedeli kaj delati, dali bodo  vse svoje premoženje za nasilno ničvredno kratko oskrbo in dementni domovi za 2000€ na mesec bodo vseeno nekaj časa odlično živeli. Kako ponosna morata biti soustvarjalca združitvene pogobe, ki tudi v Sloveniji pelje tako delavce kot populacijo v genocid? Bosta tudi onadva v zelo kratkem času v 5G bolnišnici, kjer jima bodo nastale zdravstvene težave iz 5G znanosti uspešno dokončali s 5G tehnologijo skozi možgane? Ampak onadva, kot sploh višji lastniki obeh družb, so vseeno navdušeni, saj je danes genocid posel stoletja, da bodo dežele kot Slovenija izpraznjene in bodo grofije uspešno zgrajene za elitno peščico, seveda z odstranjenimi genocidnimi 5G stolpi. In taki razglašajo 5G kot svetlo prihodnost za naše gospodarstvo in hitro seksanje preko ekrana. Škoda, da jim pamet in čas ne dovolita pogovore z ljudmi, ki so se borili proti okupatorskemu nacizmu, kajti množice mrtvih bi jim zelo jasno povedale, da je bil celo nacizem blažja oblika genocida v primerjavi z 5G, kateremu bodo lepotno dodali koronalni virus, kot na Kitajskem in množični veliki posel bo izpeljan. Mogoče bi pa ti dve Auschwitz podjetji zaprosili za donacije na novih protestih proti 5G? 

Zadnji komentarji

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenija – kaj nas mora združiti v boju za naš obstoj – tretja razprava!