Nelson Mandela zahteva prepoved uporabe imena v Sloveniji
Božo žabjek
Državnozborske volitve 2014

Sreda, 18. junij 2014 ob 16:30

Odpri galerijo

Ko so desničarji včeraj napolnili DS, kdo ve na čigav račun in čigavim dovoljenjem, so iskre letele še predno se je cirkus začel. Zelo moteče a neizrečeno je prvo razkritje bosanskih računov za orožje, ki so ga naši vrli lažnivci prodajali tako Hrvatom kot Bosancem, da je bilo tam doli veliko mrtvih, tu gori pa veliko polnih denarnic. Seveda ni bil samo Jajce Janša kriv in omadeževan, a njegova strokovnsot je pač služenje z orožjem. Sramota je že, da ga tožilka nezakonito očisti, ampak ne skozi proces, pač pa z ustavitivijo postopka. Potem so naši spet namočili prste v marmeljado, kajne Jajce, a pri tem očitno naredili manjšo napako. Tokrat so z nakupom orožja pokradli kar lastni narod, da bi imel NATO koristi od naših poklicnih morilcev v Afganistanu in ostalih žrtvenih državah, ki ne poslušajo zadrogiranih zahodnih politikov. Smo pač finančna in vojaška velesila.

Potem je steklo nakladanje in laganje, odmevalo je po dvorani kot na preteklih shodih upokojencev, ki so jih vozili iz vse Slovenije. Za začetek si Primc, Cerkveni velenakladač celo dovoli zlorabiti ime Mandele in ga navezati na orožarskega profesionalca. Nato glavna tema v bran »nedolžnega« Janše (čigavi so potem njegovi otroci?)  Dogovor pred volitvami? Ha,ha,ha. Zakaj se niso spomili kakšne druge neumnosti, saj so s tem zares razkrili dogovor. Ta je bil približno tak:

Pred EU volitvami bomo postavili možnost spremembe bivališča JJ-ja iz Velenja na Dob, podkurili vse njegove, da zmagajo in gredo v EU Parlament. Tam se pričakuje precejšen porast desnih ekstremistov, zato je to tudi za nas v redu. O zmgovalcih je obveščena tudi DVK. Za državnozborske volitve pa bomo podprli leve lutke in si tako razdelimo pogačo. JJ bo pač odsedel, sicer simbolično, tisti dve leti, zelo hitro itak samo čez vikend in naš vlak gre naprej. EU nas že zelo pritiska, ker še nismo čisto vsega sprivatizirali. Se strinjate oboji? Torej potrjeno. In ne pozabite fantje, jutri se dobimo na prostozidarski večerji!

Zelo doigrano - nogomet s Coca colo in tanki, ter Patria z Jajcem sta glavni temi, da lahko volilci spregledajo bistvo in celo užaljeno zavračajo namige o umazanosti njihovega novega podtaknjenega carja.

In kakšna je razlika med desnimi in levimi oddelkarji v isti loži, kjer so šefi 24 let isti? Na desni je ves čas capo di banda le eden, Jajce vsemogoči Janša, na desni pa se vsako leto vrivajo nova imena in čeprav nočejo volilci nič vedeti o njih, jih navdušeno sprejemajo, obožujejo kot Cerkev Marijino vnebovzetje ali istospolne poroke, čez eno leto pa pač ponovijo komično žalostinko. Pride Pahor, zavozi, pride Janković, zavozi, pride Bratuškova, zavozi, pride Cerar, bo zavozil. Pa volilci, oboji, sploh nočejo dojeti, da z vsako predstavo zgubijo še en del plače, da so po vsaki predstavi še bolj pahnjeni v suženjski odnos do lažnih lastnikov, ki so to postali s prefinjeno izpeljano krajo!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Feb 2020 at 18:41

35 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.2.20
Poljubčki so jedro politike, kjer sta naroda skregana? Pa to dva določena sploh vesta? Mogoče bi tudi politiki potrebovali nakupe psihiatričnih zvarkov iz lastnih žepov, morda se potem kdo vrne v realno življenje? Ampak zaradi odtrganih politikov imamo tudi mnogo odtragnih mladih, tisti, ki uspejo preživeti zaradi globalnega segrevanja en mesec na Zemlji, torej od 16-tega do 65-tega leta, pa imajo pač malo sreče, so zadeli na NWO lotu!

Mon, 17. Feb 2020 at 18:19

61 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.2.20
Roboti in farmacevti družno prevzemajo oblast,  kar mora ljudstva zelo veseliti. Nič ne bo treba delati, kaj šele razmišljati, čeprav že zdaj zelo redki in po želji bomo zboleli kadar bodo drugi hoteli. Kitajci to že vedo, Brazilci hočejo svoj lastni virus kot Švicarji, edino Cerar pa še vedno po starih metodah - prodajmo se diktatorjem in zločincem!

Sun, 16. Feb 2020 at 18:43

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.2.20
Korona vojaška korporacija Toliko stvari se je nagnetlo v samo nekaj zadnjih dneh, da človek preprosto ne more mimo, pa ne želi širiti panike. Najnovejše obvestilo je grozljivo, saj zares podrobno opiše kaj je namen širjenja virusa - policijska država totalnega nadzora ljudi. Kitajska je namreč kot najnovejšega sprejela zakon, da vsak, ki ne bo takoj sporočil......./za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sat, 15. Feb 2020 at 18:27

98 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.2.20
Je Prešeren povedal čisto vse, vsaj za naslednje stoletje. Medtem pa izgled pred pametjo, srečanje s stricem pred resničnimi nalogami, ali pa pošteno o tem, da politik nima pojma o ničemer kar je povezano z narodom. Edina doktorska študija je vsakemu politiku prodana - Kako priti do milijonov! Pri nas brez tega dr. naziva poti v politiko ni!

Fri, 14. Feb 2020 at 18:45

98 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.2.20
Upokojenci niso namenjeni uveljavljanju človekovih pravic, bi bilo predrago in preveč dela. Kot nov verski objekt v Ljubljani, kjer lahko vstopijo samo ljudje, ženske nikakor. Pa je res celo Prešeren vedel, da državna pomoč večinoma ne bo namenjena potrebnim? Zagotovo pa je vedel, da bo nastavljanje vsake vlade kruta komedija.

Fri, 14. Feb 2020 at 16:34

164 ogledov

Telekom+Iskratel = 5G genocid
Združila sta moči Telekom in Iskratel, tako so od njih pač zahtevali avtorji Agende 21, kajti 5G je njihova prihodnost. Avtorjev Agende 21, da ne bo pomote. Rabijo pametne tovarne, zagotavljanje mnogo več delovnih mest v onkoloških tovarnah, v psihiatričnih bolnišnicah, v pogrebnih zavodih in diktatorskih policijskih enotah. Danes je sevanje v človeške možgane Hollywoodski film, ki v eni uri in pol pripelje od razuma do rakavega gnezda v celem telesu in ljudje ob gledanju filma bodo uživali, domov pa jih bo odpeljala policija, čeprav v nov dom, FEMA taborišče. Tudi domovi za ostarele bodo dobili nove razsežnosti, čeprav so že zdaj prazni, ampak demenca bo eksplodirala ob 5G, stari ne bodo vedeli kaj delati, dali bodo  vse svoje premoženje za nasilno ničvredno kratko oskrbo in dementni domovi za 2000€ na mesec bodo vseeno nekaj časa odlično živeli. Kako ponosna morata biti soustvarjalca združitvene pogobe, ki tudi v Sloveniji pelje tako delavce kot populacijo v genocid? Bosta tudi onadva v zelo kratkem času v 5G bolnišnici, kjer jima bodo nastale zdravstvene težave iz 5G znanosti uspešno dokončali s 5G tehnologijo skozi možgane? Ampak onadva, kot sploh višji lastniki obeh družb, so vseeno navdušeni, saj je danes genocid posel stoletja, da bodo dežele kot Slovenija izpraznjene in bodo grofije uspešno zgrajene za elitno peščico, seveda z odstranjenimi genocidnimi 5G stolpi. In taki razglašajo 5G kot svetlo prihodnost za naše gospodarstvo in hitro seksanje preko ekrana. Škoda, da jim pamet in čas ne dovolita pogovore z ljudmi, ki so se borili proti okupatorskemu nacizmu, kajti množice mrtvih bi jim zelo jasno povedale, da je bil celo nacizem blažja oblika genocida v primerjavi z 5G, kateremu bodo lepotno dodali koronalni virus, kot na Kitajskem in množični veliki posel bo izpeljan. Mogoče bi pa ti dve Auschwitz podjetji zaprosili za donacije na novih protestih proti 5G? 

Zadnji komentarji

Prijatelji

Franc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni Dansimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  BabičErnest Skrjanec

NAJBOLJ OBISKANO

Nelson Mandela zahteva prepoved uporabe imena v Sloveniji