Članek
Mojstrska števila v numerologiji
Objavljeno May 13, 2014


							Mojstrska števila v numerologiji so večkratniki števila 11, v praksi pa se za interpretacijo največkrat uporabljajo števila 11, 22, 33 in 44.

Mojstrsko število predstavlja velik potencial, ki ga oseba nosi v sebi. Za potencial, ki ga številka predstavlja, pa ni nujno, da je v življenju uresničen.

Da takšen potencial uresničimo je pomembno, da delamo na sebi in se tako naučimo, kako lahko naš potencial uporabimo v praksi. Velik pomen pri tem imajo tudi življenjske prelomnice v našem življenju, kot so selitev v drugo državo, zamenjava poklicne poti in podobno.

Število 11

Predstavlja močno intuicijo in veliko kreativnost. Število po eni strani predstavlja občutljivost, po drugi strani pa težnjo po vodenju. Ta dualnost ne malokrat v življenju ustvarja konflikte, s katerimi smo soočeni. Če se naučimo spoprijeti z življenjskimi konflikti, število predstavlja veli uspeh.

Število 22

Predstavlja nadarjenost pri realizaciji konkretnih idej, izjemno disciplino in s tem moč, ki omogoča velik uspeh.

Število 33

Predstavlja zmožnost prestopiti lastne želje in cilje. Število simbolizira razsvetljenje oziroma Velikega učitelja, ki pomaga drugim, da dosežejo svoje lastne cilje.

Število 44

Število predstavlja rast skozi izziv. Ponovna analiza miselnih vzorcev je potreba, da najdete vzroke pri jedru in niste predani življenju, da vas pelje po naključnih poteh.

Več o numerologiji na strani:  http://e-numerologija.blogspot.com