ZADNJI KOMENTARJI

pred 3 urami

Ko smo rekli, da bomo druga Švica, smo doživeli veličasten plebiscit! Potem so nam nekateri vodilni vrinili komunistični "kapitalizem". Včasih mi je bilo Kardeljevo samoupravljanje zelo všeč, a kmalu sem spoznal, da so ga nekateri imeli samo za vrinjeno "preobleko"! Težko je verjeti tistim, ki se ti samo zdi, da verjetno pa lažejo! Če napišem še enkrat svoje ime, bi to lahko zadostovalo

Poglej objavo
pred 3 urami

VSEGA SRANJA SE NE BO DALO SKRITI !
KO LAŽ POKRIJEŠ Z LAŽJO SE PREJ KO SLEJ NA NEKI TOČKI TAKO MOČNO ZAPLETEŠ, DA NI IZHODA !

Poglej objavo
pred 5 urami

Nalijmo si čistega vina. Zaradi CV ni umrl niti en človek tega sveta. Ljudje ne umirajo zaradi virusov, ljudje umirajo zaradi škodljivih zunanjih okoljskih vplivov in vnosa napačnih snovi. Ko ljudje "zbolijo za gripo" v resnici ne zbolijo za gripo ker je gripa samo manifestacija prečiščevanja telesa od nakopičenih strupov ki so posledica razgrajevanja nakopičenih tujkov s pomočjo bakterij v celicah našega telesa. virusi pa so diluenti ali topila teh strupov, ki se NEVTRALIZIRANI izločijo v obliki smrkanja, kašlja in potenja v času gripe.
KLASIFIKACIJA SMRTI KOT POSLEDICA CORONA VIRUSA JE KRIMINALNO POČETJE.
URADNE ZDRAVSTVENE INSTITUCIJE NAMERNO LAŽEJO DA BI NAPIHNILE SCENO - CILJ ? VZDRŽEVATI STRAH IN PANIKO MED NEVEDNO ČREDO OVAC.

VAM JE SEDAJ JASNO.
DRŽAVA LAŽE !
NACIONALNE ZDRAVSTVENE INSTITUCIJE LAŽEJO,
JAVNI MEDIJI POROČANJA LAŽEJO !

NIHČE OD NAVEDENIH NE BO OBELODANIL RESNICE DA SO VSI SKUPAJ "EN ENSEMBLE" UDELEŽENI V TEM KRIMINALNEM POČETJU V PRIKRIVANJU KRIMINALNEGA NACISTIČNEGA POČETJA PROTI LJUDSTVU S POMOČJO 5G BREZŽIČNE TEHNOLOGIJE, ONESNAŽEVANJA OZRAČJA Z ALUMINIJEVIMI SPOJINAMI S POMOČJO SPREJANJA IZ DRONOV IN LETAL ŠIROM SVETA, Z MOTENJEM ELEKTROMAGNETNEGA ZEMELJSKEGA POLJA.

VSI OBLASTNIKI BI MORALI BITI OBSOJENI ZA IZDAJO PROTI LASTNEMU NARODU IN OBEŠENI BREZ IZJEME.
NAŠA VLADA NI NOBENA IZJEMA !

SRAMOTA !

NACIZEM IN FAŠIZEM STA BILA ŽE ENKRAT POTOLČENA.

ZGODOVINA SE PONAVLJA !

Poglej objavo
pred 9 urami

Res je, Uroš!

Poglej objavo
pred 10 urami

PONAVLJAM DEL ENEGA MOJIH PREJŠNJIH KOMENTARJEV : ti mali ozkosrčni psihopati bolanega in omejenega uma bodo zdaj dobili možnost da realizirajo lastno "avtoriteto" nad ljudmi širokega uma, humanih nazorov in svobodnega duha. To je najrodovitnejša zemlja fašistoidnih režimov - ovajalski bedniki, prodane duše, brezvestni retardirani debili.

POLICIJO, TE "MALE" VARNOSTNIKE VSE JE ZA SKURIT. LJUDJE KI VERJAMEJO DA JE POLICIJA V REDU SO SLABOUMNI. POLICIJA JE VEDNO TAM KJER JE NI TREBA IN BO UVELJAVLJALA SVOJO DOMNEVNO AVTORITETO NAD POŠTENIMI IN MIRNIMI LJUDMI - ČE BI NA SCENI BILA DVA OBOROŽENA HLADNOKRVNA TIPA, BI SE TAISTI POLICAJI POSKRILI KOT ZAJCI - PA NAJ ME KDO POSTAVI NA LAŽ ČE MORE.
SICER PA POLICIJA = FAŠIZEM.
V SVOBODNI DRUŽBI SE MORAMO NUJNO BORITI PROTI VELIKIM POOBLASTILOM POLICIJE IN BI MORALI NJIHOVE KOMPETENCE ZMANJŠATI. TAKO PA SE VOZAKAJO NA RAČUN NAŠEGA DENARJA IN SE IGRAJO ŠERIFE.
ZDAJ JE PRAVZAPRAV PRAVI ČAS ZA TE SPREMEMBE KER SMO NA PRELOMU DOGAJANJA IN JE TREBA TEŽITI K VRAČANJU MORALNIH VREDNOT IN NE OBLASTNIŠKO POLICIJSKEGA SRANJA.

ŠE PRAKTIČEN NASVET DAJANA.:
TISTI NJIHOV NALOG SI LAHKO VTAKNEJO NEKAM !
ČE NISO NOSILI MASK IN ROKAVIC JE CEL POSTOPEK NIČEN, KER SO PRISTOPILI IN OGROŽALI TVOJE ŽIVLJENJE IN MORA PASTI NA KATERIKOLI INSTANCI. ČE BO TREBA GA MORAŠ NA TA NAČIN IZPODBIJATI IN MORAŠ ZMAGATI.
IGRAJMO SE NJIHOVO IGRO - SAJ VENDAR RAZSAJA SMRTONOSEN VIRUS - MAR NE !?

FOLK PA KAO MORA NOSITI MASKE IN ROKAVICE - KAKŠNA PATETIČNA FARSA. LEPO VAS PROSIM !

ZDRAMI SE SLOVENIJA !

Poglej objavo
pred 12 urami

NEMCI SO VEDNO BILI PAMETNI ! SLOVENCI PA TRADICIONALNO ZARUKANI IN ZLAHKA MANIPULIRANI !
VEDNO SO SE NEMCI PRVI ZGANILI IN TUDI TOKRAT SO RAZUMELI DA JE ŠLO ZA OBIČAJNO IN CELO MILEJŠO OBLIKO GRIPE.
COVID 19 PA JE NAČRTOVANA PREVARA FAŠISTOIDNE PSIHOPATSKE SVETOVNE ELITE Z BILOM GATESOM NA ČELU S CILJEM PRODAJE "CEPIVA" Z BIOMETRIČNIM ČIPOM IN POSLEDIČNO DEPOPULACIJE PO NADALJNJEM SCENARIJU.

ZARADI TRADICIONALO HITREJŠEGA ODZIVA SE BODO NEMCI NA DOLOČEN NAČIN ŠE IZVLEKLI IZ TEGA NAČRTOVANEGA SRANJA,
MI PA BOMO POTEGNILI TA KRATKO.
IMA PRI NAS KDO TOLIKO HRBTENICE IN ZALEDJA, DA LAHKO USPEŠNO TOŽI PREVARANTSKO OBLAST?

Poglej objavo
pred 12 urami

ti mali ozkosrčni psihopati bolanega in omejenega uma bodo zdaj dobili možnost da realizirajo lastno "avtoriteto" nad ljudmi širokega uma, humanih nazorov in svobodnega duha. To je najrodovitnejša zemlja fašistoidnih režimov - ovajalski bedniki, prodane duše, brezvestni retardirani debili.
Narod je slep, nekritičen in slaboumen, da bi spregledal PREVARO Z IMENOM CORONA VIRUS . Zdramil se bo, ko mu bodo fašisti v obliki policijskega nasilja vdirali v hiše, stanovanja in gnali na prisilno cepljenje z COVID 19 strupom in priloženim biometričnim čipom.

BEDNI ZAOSTALI KLOVNI NOSIJO MASKE IN MALOKOMU OD NJIH JE PADLO NA PAMET, DA SO VIRUSI 1000 KRAT MANJŠI OD PROPUSTNOSTI.

PRED ČIM SE ŠČITITE - ZARUKANI BEDAKI - VSI STE ŽE OKUŽENI IN BOSTE POMRLI PATETIČNI STRAHOPETCI, SAJ JE "VIRUS" TAKO ZELO NALEZLJIV IN SRTONOSEN, MAR NE !? WHAT THE FUCK !

MATI BEDAKOV JE STALNO NOSEČA !

Poglej objavo
pred 14 urami

Zim, to kar sem napisal je mogoče čisto mimo. Razmišljam samo.
Velike proizvodnje bodo imele težave in bo potrebno bolj počasi, male pa majo možnost se organizirat relativno varno.
Finska ima odprte vrtce, vsaj par dni nazaj jih je imela. Švicarskega pediatra sem bral in naj bi bili otroci slabi prenašalci, ker jih virus zapusti, ko ugotovi.....to poznate. Delujoči vrtci so pa velika razbremenitev. Otroci najbrž potem imuni in ti so zlata vredni za razvoj ljudstva.
Nas starih butlov pa tak nihče ne bo pogrešal, he,he.
Jaz sem rizičen, slaba pluča kobp in star in bom malo dlje moral biti v osami. Sem pa na deželi in se mi ni kaj dosti spremenilo. Nisem kaj dosti bolj tečen kot prej.
Bomo že nekak, držite se.


Poglej objavo
pred 14 urami

#14 Istok P.
Se strinjam. Le napoved o kakšnem tednu se mi zdi pre optimistična.
Jaz bi dodal kakšen mesec in v pričakovanju drugih valov želim srečno (vsem nam:)

Poglej objavo
pred 15 urami

Marsičesa ne vemo, zato je bolje biti preveč previden kot premalo.
Treba je zaupati izvršni oblasti in spoštovati ukrepe, ko so predpisani. Tu, kar se mene tiče ni debate.
Za ljudstvo lahko rečemo, da je solidno disciplinirano. Odkloni bodo vedno.
Na drugi strani je izvršna oblast, ki mora v takih situacijah poslušati stroko.
Enako se mora truditi, da v soodločanje pritegne večino političnih grupacij. To je pomembno za doseganje občutka, da dela vlada za vse prebivalce in ne le za tiste, ki jo podpirajo kot njeni volilci. Le v takem primeru bo ljudstvo zadostno disciplinirano. In to vodi k uspehu.

Za politična tekmovanja bo še čas.
Zdaj je treba trošit energijo za to, da se postopno vrne družbi čimveč funkcij ob čimvečji varnosti. Jaz ne bi pametoval kje in koliko sproščati, ker to drugi bolj vedo od mene. Bo pa treba sproščati, da bomo lahko ustvarjali, da bomo plačevali davke.
Zdaj se ustvarja občutek, da je treba samo ležati na kavču in čakati, ker Janša tala in bo vse v redu.
Ne bo, ker Janša tala to, kar bo treba vrniti. Toren, oštro še kak teden, potem rahljanje, na katero je treba ljudstvo oripravljati že sedaj. Da potem ne bo zbezljalo.

Poglej objavo
pred 16 urami

Spoštovani prijatelji!

Mnogi me sprašujejo, a je nov družben sistem Bio-humanizem v svoji vsebini sistem "za ali proti" levici ali desnici!

Bistvo novega družbenega sistema in njegova vsebina je za novo in boljše življenje vseh, zato ni ZA levico ali desnico, niti PROTI levici ali desnici, kajti vsebina novega družbenega sistema je namenjena delovnim in poštenim ljudem, ki se ne delimo, temveč tvorno sodelujemo in skupaj tvorimo novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Nov družben sistem v svoji vsebini, zato ni ZA ali PROTI komur-koli, temveč je namenjen ČLOVEKU za ČLOVEKA in politično, ekonomsko ter socialno osvoboditev izpod okov suženjstva, tiranije in zla, ki ga v človeku in drugimi bitji povzroča egoizem (ali pohlep) človeka!

Za to je prava alternativa temu egoizmu človeka (ki druge mu vsiljuje svojo voljo in širi zlo) le v LJUBEZNI, kI vsem daje pozitivno energijo življenja in omogoča živeti v sožitju in sreči s sočlovekom ter vsemi drugimi bitji s katerimi smo sopotniki življenja na zemlji!

Prav zato je nov družben sistem Bio-humanizem edina prava alternativa ZA "novo in boljše", saj ni proti nikomur, temveč za "ČLOVEKA in ŽIVLJENJE" vseh bitij na zemlji, ki je naša skupna mati življenja!

Človek je ustvarjen zato, da "uživa življenje" od rojstva do smrti, zato ne potrebuje nobene "borbe" (ali nasilja), temveč živi v sožitju z drugimi in gradi ter razvija svoj pozitivni odnos (z ljubeznijo) do sočloveka in vseh drugih bitij ter dobrin na zemlji, ki so darilo matere narave za naše življenje.

LJUBEZEN (ne egoizem) je tista osnova na kateri se konkretno ustvarja medsebojno spoštovanje in sodelovanje (ne vsiljevanja svoje volje ali nasilja), zato je njegovo osnovno vodilo življenja tudi LJUBEZEN, kot tista naravna pozitivna energija življenja, ki vsem daje "pravi smisel in poslanstvo življenja", kot svobodnega bitja v novi skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!!!

Poglej objavo
pred 16 urami

Tole ni ravno cisto prava resnica o koroni. Kar nekaj stvari ne drzi ali pa je bilo ze demantiranih, bilo dokazano drugace oz. je sploh neraziskano.
Virus (dokazano na ladji DiamondPrincess) ostane na povrsinah vsaj 17 dni ( in ne le nekaj ur ).
Je tudi izredno nalezliv in dokazano se lahko okuzi na najmanj 4m in na 15m v vetru (..zunaj...ventilatorji....prezracevanja....)
Ravno tako virus lahko lebdi v zraku vec ur in ga lahko z lahkoto vdihnemo ali pa se nam pri tem vsede na sluznico oci, itd Celo na nasi (sicer bolj zaostali) TV je to ze bilo.
Je pa ze samo osnovna logika razmislanja zadosti, da se virus prilepi na delce v zraku in tako potuje in lebdi.
Glede na koncni izid je zaenkrat smrtnost kar 21%. Tisti, ki prezivijo pa lahko racunajo z vsaj delnimi trajnimi posledicami na plucih (na ostalih organih se ni raziskano)...

Poglej objavo
pred 17 urami

Spoštovani!

Star ljudski pregovor pravi:

"Povej s kom se družiš, pa ti povem kdo si!"

Enako velja za vse aktivnosti človeka, kot na primer:
"To kar govoriš in misliš to si in tvoje misli te posledično vodijo do tvojih dejanj!"

Vprašanje je zelo preprosto, od kot meni, tebi ali drugim takšne misli in posledično dejanja!?

Misli so za človeka, kot virus, kar pomeni, več misliš, govoriš in se družiš z lopovi in kriminalci, bolj tudi sam lopov in kriminalec postajaš!

Iz opazovanj in raziskav življenja človeka je dokazano, da so misli človeka produkt njegovega življenja, kar pomeni, da lahko s spremembo svojega življenja in razmišljanja spreminjaš samega sebe in posledično svet okoli sebe!

Kaj to pomeni ?

Če resnično želiš sebi in drugim boljše življenje, potem se vse prične pri tebi, ne pri sosedu ali na drugem planetu.

Vsaka sprememba se zgodi, zaradi prisile (človek se podzavestno temu prilagaja) ali tvoje odločitve! Če nimaš svoje odločitve, boš žrtev prisile, ki ti ne bo dopušča živeti zdravo, prijetno in svobodno življenje!

Le tisti, ki ima jasno vizijo in razvojne cilje, lahko zagotovi sebi in drugim pravo pot nove skupnosti svobodnih srečnih in ponosnih ljudi.

Kdor si svojo varnost želi zagotavljati s silo (NATO) in svojo pot vidi v lažni demokraciji (EU), ta je sam sebe in svojo usodo predal zlu ali hudiču, zato je žrtev tega nasilja ali zločinskega družbenega sistema, ki povzroča genocid ali zločin nad naravo in človekom!

Ali resnično želimo sebi in drugim dobro je to odvisno le od naših odločitev in dejanj, kajti brez njih smo in bomo žrtev zločina, ki ga že občutimo na lastni koži, saj nam vsak trenutek to potrjuje z vedno hujšo bolečino in trpljenjem ali manj svobode in pravic ter vedno več nasilja, ki nas ogroža in nam onemogoča boljše in lepše življenje!

Kje je rešitev?

Ne v vaši glavi, temveč v vašem srcu, zato mu prisluhnite in se povežite s sočlovekom in naravo, ki z vami soustvarja vse potrebne pogoje za srečno in zdravo življenje.

Zato svoje usode ali življenja ne prepuščajte drugim in se sebi in drugim v dobro odločite za aktivno vključitev in sodelovanje pri gradnji naše skupne poti v novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Poglej objavo
pred 17 urami

hoj
https://ncov2019.live/data
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 17 urami

Kak je zdaj? Je kriv ali ni? Voduška mislim. Eden spodaj pravi, da so mu namestili proces, Rojc pravi, da kazniva dejanja Voduška nikoli ne bodo procesuirana. Torej ?
Križanje nevernikov? Pravoverni križarji cerkve? Razlika? Ni je.
V nekaterih glavah precejšna zmeda.
Kako to, da je jj za pravosodno ministrico nastavil takšno krivoverko? Mi lahko kdo to razloži?

Spravte se ven, na sonce, zamotite se z nekim delom in se bodo stvari v glavah morda malo zbistrile. Recimo, naberite regrad, ki vam zdaj lahko nadomesti vso zelenjavo. Lahko naredite smooti, lahko ga jeste v solati. S kuhanimi jajci in malo kruha je popoln obrok.
Boljše zelenjave z več vitamini in rudninami ne dobite nikjer na svetu.
In zdravi bodite.

Poglej objavo
pred 18 urami

Živimo v državi, kjer ni prepovedano niti kaznivo, ubiti ali skoraj do smrti pretepsti nekoga, če se to počne s podporo režima in ciljem zasledovanja interesov nedotakljivih posameznikov znotraj tega... Tako niti kazniva dejanja zanikrnega Voduška nikoli ne bodo sodno sprocesuirana, ker tako pač deluje slovenski pravosodni sistem ; grbavec se je zaobljubil, da bo stopil v službo režima v boj z nevidnim razrednim sovražnikom. Janez Janša je tisti, ki mu je bil dan v zasledovanje. V izogib zaporu bi klošar zasledoval in ovadil tudi lastno mater. Komunizem je več od tega. Vera brez Velike noči in Božiča ; zgolj s stalnim križanjem nevernikov... Vodušek deluje kot levi razbojnik na križu . Vedno se bo zatekal k zlu, da preživi. Farizejsko sodstvo pa tudi. Živi in obnavlja se na trpljenju in krvi darovanih žrtev v njihovih obredih laži in prevar.

Poglej objavo
pred 18 urami

Res zanimivo! Ko je Črnčec še sodeloval z Janšo, je bil tarča napadov v medijih, zdaj ko je njegov nasprotnik pa je zaščiten s strani levih medijev, ki so z redkimi izjemami, vsi v tej državi.

Poglej objavo
pred 19 urami

Mirko Mayer gre pač s tistimi, ki potrkajo na vrata. Tudi Damir je ocenil, da pri Janši ne bo več kruha. Nasploh pa vsi menijo, tudi puklasti pijanček Vodušek, nasploh pa kokoši v razpadajočem stanju z nacionalke, da gre za prehodno obdobje vladavine desnice, katero se bo po naslednjih volitvah spet postavilo v stare tirnice...Živi bili, pa videli. Janez brani Slovenijo.

Poglej objavo
pred 20 urami

Odkar Voduška držijo z montiranim procesom, njegovo pisanje ni vredno piškavega groša. Njegov portal itak bereta le Serpentišek in mehanik. Za ostale pa je njegov portal bolj zanimiv kot fenomen udbo fakenewsa podobno kot Lucu.

Poglej objavo
pred 20 urami

Od korita se je pa več kot očitno res težko posloviti in JJ ostaja strah in trepet za marsikoga.

Poglej objavo
pred 1 dnem

eno veliko prednost imajo vendarle NI JIM TREBA POSLUŠATI LAŽNIH POROČIL ABSURDNEGA ŠTEVILA OKUŽB IN SMRTNIH PRIMEROV
ZARADI VIRUSA KI SPLOH NE OBSTAJA. OBSTAJA PA SVETOVNA PREVARA FAŠISTOIDNIH PSIHOPATSKIH ELIT V NEIZMERNEM OBSEGU ! OBLASTI SO LAGALE, LAŽEJO IN BODO LAGALE - NAŠA NI NOBENA IZJEMA - PREJ PRAVILO !

Poglej objavo
pred 1 dnem

Dr. Dušan Dunđer, strokovnjak za nacionalno varnost in žrtev DEW - directed energy wapon, o COVID-19, umetni inteligenci in omrežju 5G kot orožju

https://www.facebook.com/slobodarskaomladinasrbije/videos/1859072380891837/?v=1859072380891837

Poglej objavo
pred 1 dnem

BILA JE SVOBODA ZDAJ PA RASTE FAŠIZEM POD KRINKO LAŽNEGA VIRUSA.
OVCE JE LAŽJE MANUPULIRATI KOT JIM PREDOČITI RESNICO, DA SE Z NJIMI MANIPULIRA. SLEDNJEGA NE BODO HOTELE RAZUMETI. (COGNITIVE DISSONANCE)
TUDI ČE JIM PREDOČIŠ RESNICO, DA JE VIRUS MEGALITIČNA PREVARA SVETOVNE RAZSEŽNOSTI IN DA SO ONE ŽRTVE TE PREVARE, BODO OVCE ŠE VEDNO RAJE VERJELE, DA VIRUS ZARES OBSTAJA. PROSTOVOLJNO BODO ODŠLE V KLAVNICO. SAJ JIH VENDAR NE MOREJO ZAKLATI, MAR NE !?

Poglej objavo
pred 1 dnem

Ko se človek poveže in preda ljubezni ali pozitivni energiji življenja, ki je sestavina modrosti življenja v naravi in univerzuma, izgubi občutek strahu in nemoči, ki je čisti produkt egoizma človeka ali nasprotje ljubezni takrat človek izgubi notranje ravnovesja in posledično ni več v ravnovesju s svojim okoljem in univerzumu!

Poglej objavo
pred 1 dnem

Res je, vse bolj opažam veliko prizadetost levičarjev in desničarjev, ki znajo le kritizirati in obsojati eden drugega, pa se sploh ne zavedajo, da večinoma gledajo le sebe v svojem ogledalu!

Zakaj le je potrebna kritika, ki ni le negativna, ampak tudi pozitivna, bo lahko vsak spoznal, ko pričel prebirati vsebine novega družbenega sistema Bio-humanizma, ki odpravlja politične stranke in uvaja neposredno demokracijo!

Do takrat bo vedno tako, dokler bomo dopuščali, da smo žrtev lažne demokracije (ali stranko-kracije), ki jo financira kapital in se omogoča privilegije levih in desnih za svoje koristi in sebične interese na račun množice drugo-razrednih poštenih in delovnih ljudi!

Poglej objavo
pred 1 dnem

Ob izbruhu te bolezni na Kitajskem in drugje v tujini je bilo veliko primerjav z gripo. Nato so te primerjave nekoliko potihnile, zdaj pa se med nekaterimi ljudmi spet pojavljajo. Ljudje tudi dvomijo o resnosti bolezni covid 19. So te primerjave sploh na mestu?

Pravzaprav so te primerjave, glede na to, da živimo v soseščini Italije, resnično absurdne. Ker če pogledamo številke, je bilo v Bergamu lani na teden 40 pogrebov, letos jih je bilo na teden 600. Če temu kdo reče, da je to isto kot lanska gripa, se je potrebno vprašati ne le o njegovi prištevnosti, ampak tudi o bresčutnosti do naših sosedov, take trditve pravzaprav niti otrok ne bi mogel sprejeti. COVID-19 ni kar neka gripa enostavno zato, kar gre za povsem nov virus na planetu, proti katerem nihče nima protiteles. Proti gripi, ki se od leta do leta zgolj nekoliko spreminja, pa imajo številni ljudje protitelesa in spominske imunske celice iz prejšnjih sezon, ko so bili bodisi okuženi, bodisi so se cepili. Resda imunost iz prejšnjih sezon ni idealna, a vseeno virusi gripe ne pridejo v imunsko povsem nemočen organizem.

iz intervjuja: https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/ihan-morali-se-bomo-nauciti-ziveti-z-virusom/519536

Poglej objavo
pred 1 dnem

Ko me že omenjaš, Zimzelen , naj pojasnim ; kolesarim tja, kjer se začenja gorski svet. Hladen zrak, pregretost, nezadostna zaščita, morda mrzla pijača, botrujejo pljučnici. To sem v desetih letih kasiral dva ali trikrat. Astma v familiji pripomore, da si za nekatere stvari dovzeten bolj kot drugi. Pomembno je paziti se v bodoče, a od nečesa pač človek mora umreti...Komunistični režimi so vedno bili v spopadu z demokratičnim zahodom; tako v znanosti, celo vesoljski tehnologiji kot tudi športu. Kitajčki tudi v iskanju zdravila ali cepiva za virus, katerega so proizvedli in ga lahko patentirajo, spet tekmujejo z drugimi in skušajo potlačiti v sebi manjvrednostni kompleks. Meni to deluje kot, da bi piromana odlikovali, ker je iz goreče hiše reševal ljudi... Poševnooki bodo največ pripomogli k normalnemu življenju na planetu, če spremenijo življenjske navade. Za začetek bo dovolj bolj pogosto umivanje. Ne le rok.

Poglej objavo
pred 1 dnem

ZAVAJAJOČA OBLASTNIŠKA DRHAL ZAVESTNO IN NAMERNO LAŽE O ŠTEVILU SMRTI ZARADI KORONA VIRUSA.
FOLK MORA DOJETI RESNICO - NIHČE NI UMRL ZARADI KORONA VIRUSA. VIRUSI SO V RESNICI ZAVEZNIKI NAŠEGA ORGANIZMA. SO TISTI, KI DEJANSKO RAZTAPLAJO STRUPE. VIRUSI DOKAZANO NISO NALEZLJIVI.
LJUDJE UMIRAJO ZARADI DRUGIH BOLEZNI KARDIOVASKULARNIH, RAKA, ZDRAVNIŠKIH NAPAK IPD. POKVARJENI IN LAŽNJIVI MEDIJI POROČANJA NAMENOMA IN PO DIKTATU VLADE LAŽNO PRIKAZUJEJO SMRTNE PRIMERE ZARADI KATERIH NAJ BI BIL VZROK KORONA VIRUS Z ENIM SAMIM NAMENOM ZASTRAŠEVANJA NEVEDNIH LJUDI. CILJ = SOCIALNO POGOJEVANJE FAŠISTIČNEGA OBLASTNEŠKEGA DIKTATA.

Poglej objavo
pred 1 dnem

https://www.youtube.com/watch?v=0Ppy0hpZZt4&feature=share&fbclid=IwAR26ICaObqeIP8ggfV9ieTJmM02pNjOAmqNc4Znk1VlBf-uq61x5hC7fUhs&app=desktop

Poglej objavo
pred 1 dnem

Ali ima posnetek datum? Morda je zvok dodan naknadno :-)

Poglej objavo
pred 1 dnem

https://www.youtube.com/watch?v=L4k2zawyvIY&feature=share&fbclid=IwAR1b5yCTHi1hRyLhmkNl6-HFuJKFZKHufOn17VaGH9DmPXTzlZwUtFNx2lk

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Zakaj večina tako rada kaže s prstom na druge in se izogiba lastne odgovornosti?

Odkod pa vsi ti kriminalci na visokem položaju, kdo jih je volil in izvoli in zakaj?

Kdo hodi na volitve in voli določene egoiste, ki jih na kandidatne liste postavljajo kapital in politične stranke? To je zelo dobro znano, egoisti saj kar tekmujejo koga bodo volili, mu dali svoj glas in izvolil (levega ali desnega egoista), ki je njim podoben, da jim na sebe ni bilo potrebno prevzeti osebne odgovornost, saj če bo kaj narobe so krivi drugi, tisti, ki so izvoljeni in ne jaz!

Družben sistem razredne družbe ali parlamentarne lažne demokracije je zasnovan na "lažni demokraciji" in negativni selekciji, pa se vprašajte, kaj ste pripravljeni storiti osebno vi, da ne sodelujete in podpirate obstoječi zločinski sistem in kdo vas prisiljuje, da ga podpirate in v njem sodelujete!

Zaradi vašega ega s prstom kažete na druge in si ne priznate, da ste žrtev lastnega ega, saj nimate poguma za "samokritiko in prevzem lastne osebne odgovornosti", ki je temelj neposredne demokracije, zato tudi neposredno podpirate obstoječo "lažno demokracijo in zločinski družben sistem v lastno škodo ter škodo delovne in poštene večine!"

Žal ali resnici na ljubo, tako funkcionira razredna družba in obstoječi zločinski družben sistem na negativnih vrednota življenja, kot so egoizem, laž, prevara, nasilje, poniževanje, sistemsko izkoriščanje in zlorabljanje, ...itd!

In zakaj se temu (umetnem podrejanju in poniževanju) ne uprete in pri tem uporu zoper zlo aktivno ne sodelujete?

Ker ste isti ali enaki egoisti, kot tisti, ki jih volite, da vam vladajo in potem lahko kritizirate ter se izgovarjate na druge in njihovo krivdo za vse, zaradi lastnega egoizma ali neodgovornosti do sebe in drugih ljudi!

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Z Azijskim državami je res en križ, saj je meso na voljo kar na ulicah brez prave kontrole in bodo že zaradi sebe morali kaj spremeniti.

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Kot razumem iz poročil, iščejo s testi proti telesa ne pa sam Corona virus 19. Ali napačno razumem?

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Revolucija niso plameni in barikade - je pozitivni razvojni proces iz slabšega ali obstoječega na boljše!

Revolucija je pozitivna sprememba, ki zajema skupno, drugačno razmišljanje, delovanje, obnašanje in ravnanje oz moralno-etične vrednote in organizacijo celotne družbe!

Omogoča in pomeni aktivno razmišljati ter novimi idejami, predlogi in rešitvami zgraditi nekaj drugačnega, boljšega, ki omogoča odpravo staro in slabo ter doseči načrtovani skupne cilje s katerimi bomo lahko korenito spreminjali obstoječi rigiden družben sistem, ki omogoča razvoj egoizma in prav ta najbolj blokira učinkovit skupni družben razvoj in napredek vseh!

https://www.vecer.com/intervju-alenka-zupancic-revolucija-ni-spektakel-je-drugacno-organiziranje-in-razmisljanje-10152756

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Uroš ne bo... vsi Kabalisti bodo polovljeni in vse čaka vojaško sodišče... drugače pa pojdi v skupino Alijansa Galaktične Federacije in se informiraj, KAJ SE V RESNICI DOGAJA.

https://www.facebook.com/groups/219294252068207/

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

https://publishwall.si/dajana.babic/post/538901/kdo-bo-odgovarjal-zaradi-posledic-epidemije-ki-je-ni

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Težko je komunicirati in resno jemati kitajski zločinski režim. Prav tako ni bilo verjeti niti našemu prejšnjemu, sovjetskemu vodstvu, kamor je bivši predsednik vlade hodil po instrukcije. V Bruslju zanj ni bilo ničesar pomembnega ali česa, kar bi tam pozabil, v Moskvi pač . ..Dejstvo je, da rumenokožci s svojo vsesplošno agresijo ogrožajo svet, tako ekonomsko kot v zdravstvenem smislu. Njihove pameti ne potrebujemo, dobrodošel bi bil le nekoliko višji komunikacijski nivo. Njihovi izumi in odkritja zdaj, ne bodo toliko zalegli kot so nam škodila prikrivanja in laži, v času širjenja virusa pri njih . Ko so ga rumenokljuni raznosili po svetu, je itak bilo že prepozno.

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

ITAK . Gledališki oder se pripravlja za inavguracijo fašistoidne psihopatske oblasti. Vsak od nas bo dobil svoj prisilni nanobot - svoj čip v obliki covid 19 lažne strupene vakcine. G5 routerji pa nas bodo nadzorovali na vsakem koraku, če se držimo socialnega distanciranja. Kdor ne bo ubogal bo za kazen ožarčen s >60gigaherz sekvenco in bo "zbolel za corona virusom".
Možen razplet ? Saj ste gledali terminatorja ? John Connor on steroids !

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Cepivo za gripo ni varno niti učinkovito, zaradi tega je precepljenost za gripo v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani le 25%, na pediatrični kliniki pa še manj - 20 % (vir: Dnevnik SLO1 8.1. 2019)

Več o tem je v moji objavi
https://publishwall.si/.publishwall.si/post/344574/aromaterapija-gripa-in-mikrobi

Pa tudi v tej:

https://publishwall.si/.publishwall.si/post/535195/koronavirus-covid-19-znacilnosti-in-zdravljenje

Sicer pa na Kitajskem uspešno uporabljajo intravenozno terapijo z C vitaminom za COVID-19 - NIJZ to terapijo ignorira

https://www.naturalhealth365.com/vitamin-c-covid-19-infection-3349.html

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Članek je zanimiv, ker je Pertinač zbral precej podatkov na enem mestu. Lepo se je potrudil in se mu zahvaljujem.

Zdaj bi se vlada s pomočjo stroke morala temeljito lotit iskanju načinov, da to prebrodimo in istočasno čimbolj normalno funkcioniramo kot družba.
Pokazalo se je, da smo Slovenci vredni več zaupanja. Da bolj zaleže ozaveščanje kot palica.

Čimhitrejša normalizacija vseh funkcij družbe. To mora biti naša prioriteta, ne pa vojska pa tistih 20 beguncev na dan. To bodo že polovili možje v modrem.

Najdite si prostor na soncu v teh lepih dneh in bodite zdravi. Levi in desni. In srednji.

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

#2 borut r.
Vse v tvojem stilu :-)
Povezave s pljučnico in rekreativnim kolesarjenjem pa nisem dojel pa tudi izgon nekaterih prebivalcev mi gre težko v lajšte.
Manjkal mi je le še poboj netopirjev kar tako za vsak primer, če bi jih slučajno kdo pripravljal za obed! Ostani zdrav :-)

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Kot rekreativni kolesar, sem kar nekajkrat preboleval pljučnico in gre za kar zoprno zadevo. Imam nekaj težav s kapaciteto pljuč, dihanje je zame kot prikritega astmatika, največji problem pri športu in hodim na redne preglede na kliniko Golnik. Respiratorni testi so najhujši ; dan , dva po njih se počutiš, kot bi ti odpihnilo pljuča, čutiš vsak vdih zraka in izdih... Po neki logiki bi lahko spadal v rizično skupino ljudi, ki okuženosti z novim virusom ne bi preživeli. Vseeno ta virus jemljem z neko dozo zadržkov, hodim v službo, trgovino ; v podzavesti vse skupaj še vedno dojemam kot nateg. Zakaj? Celo stroka je leto za letom nabijala z norimi kravami, ptičjimi gripami, mišjimi mrzicami in podobnimi izmišljotinami. Spomnim se zlasti dr. Sterleta, kako aktivno je sodeloval v propagandi cepljenja proti boleznim, o katerih danes ni več ne duha ne sluha. Panika z zravilom tamiflu je bila podobna zdajšnjemu iskanju zaščitnih mask in razkužila. ..Po mojem mnenju in verjamem, da trenutno niti stroka ne ve kaj dosti več, gre za nekoliko bolj agresivno obliko gripe, ki že v svoji osnovni obliki terja davek med bolnimi in starimi. Za te je itak smrtonosna tudi pljučnica ali zlom kolka, recimo, ki za sabo nosi škodljive posledice preležanin, anestezije in še česa...Ljudje depresije in še nekaterih duševnih obolenj, pač ne bodo mogli več zdraviti s potovanji, morda delno le še z nakupovanji. Življenje se bo moralo resetirati in postaviti v bolj normalne okvire. Multi-kulti in podobna slaboumna umišljanja levičarjev, pa postaviti na stranski tir... Meni, recimo, se Indijci že v osnovi zdijo bolni ljudje. Kitajci pa zanikrni. Pri teh nikoli nisem mogel jesti. Zdaj verjetno ne bo nihče več. Oni nam ne rabijo dajati nobenih nasvetov in priporočil. Le doma naj bodo, odidejo naj tudi tisti, ki so že tu. Tako bomo vsi najbolj zdravi.

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

*Dajana!
V kolikor so podatki, ki si jih navedla verodostojni (nisem preverjal:) potem lahko zaključim, da Covid 19 izboljšuje zdravstveno stanje Italijanov, celo več, podaljšuje jim življenje ter kvaliteto bivanja na sploh!

Kako je s prebežniki iz Afrike in drugod pa itak ni statistike (zagrebejo jih anonimno)

Poglej objavo
pred 2 dnevoma

Zanimiv članek, Morda respiratorji res niso prava rešitev. iz statistik posameznih držav je razvidno, da se bo še marsikaj pokazalo, kot zgrešeno.
Je pa pri respiratorjih (ventilatorjih) lahko tudi vprašanje, kaj je vzrok in kaj je posledica. Po zgornji logiki bi namreč lahko sklepali: Med vožnjo z rešilcem ( pa tudi po njej) umre veliko ljudi. Torej, če ste bolni ali poškodovani, ne v rešilec, ker je tam velika smrtnost - no vemo da ni tako.

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj