ZADNJI KOMENTARJI

pred 5 minutami

Primer Rok Čeferin je v nebo vpijoč in kaže na "modus operandi" vej oblasti države Slovenije. Hkrati so pa ekscesi priložnost, ki jo v danem trenutku izkoriščajo v odvisnosti od primera do primera, tako mediji blizu vladi, kakor mediji blizu opoziciji. Ker se je pred kratkim poročalo v srbskih medijih o aferi Kokez, Elez, Hrkalović, češ, da je Kokez odklonil poligraf zaradi vprašanja, ali je sodeloval pri atentatu na predsednika Vučića, so naši mediji ponudili Srbom sum, da bi za to grožnjo lahko stal sam predsednik UEFA - Aleksander Čeferin. Brez tega spina, Srbom povezava še ni prišla na misel. In ko bodo v Srbiji povezali dejstvo, da je Rok Čeferin brat Aleksandra Čeferina, bodo začeli sumiti tudi v dobronamernost obiska delegacije Ustavnega sodišča Republike Slovenije v Srbiji, 25.maja 2010. Spomnimo... 25. maja smo v bivši SFRJ praznovali Dan mladosti.

https://www.pinterest.com/pin/386113368030516311/

Poglej objavo
pred 31 minutami

Mene ne skrbi Kučan. Z verige se je strgal Janša. Apeliram na koalicijske partnerje in tiste, ki sodelujejo z njim, da ga imajo bolj pod nadzorom.

Poglej objavo
pred 38 minutami

Pri športu se ve, kdo je kdo. Imeli smo zlato nogometno reprezentanco, a drvarje na golu kakršen je bil Dabanovič. Zdaj imamo tam planetarne zvezde Handanoviča in Oblaka, a zanič igralce. Vedno nekaj zmanjka...
Pravo je povsem nekaj drugega, hudo raztegljiva reč , kot elastika, sploh, če živiš v mafijski državi kot je Slovenija. Tretira se kakor za koga. Stari Čeferin ni bil čudoviti um ; dokaz, oba sinova, ki sta telebana. A ta star je znal popihati na dušo kakšni sodnici, jo morda nategniti in ta je hitro storila procesno napako ali pozabila na zadevo, ki je zastarala.
Aleksander je nakladač. Tisti njegov nastop pred parlamentarno komisijo z enim od maloumnih sinov ljubljanskega župana, ga slika v pravi luči. Moraš mu napisati na listek, da ne nabija enega in istega stavka v obrambi svojega klienta cel dan. Čeprav odvetnik, se vsebinsko nikol ni znal lotiti problema. To ima po fotru.
Spet Rok Čeferin ni kriv, da je najbolj butast v familiji. Njemu so zrihtali tisto službo na sodišču, ki je povsem po naključju ustavno. Zdaj se možakar trudi po svojih močeh. Ne sme razočarati tistih, ki še verjamejo vanj. Ni veliko obetal že kot otrok, tudi zdaj na pogled deluje kot pijanček izza šanka, a to je slovenska realnost vladavine prava. Kdor je imel opravka s pravnimi zločini slovenskih sodišč, ve, o čem pišem.

Poglej objavo
pred 44 minutami

Glede na vse kar se dogaja zadnje čase se spomnim na obdobje vlade šivilje AB, ko bi morala k nam evropska trojka.... Očitno je, da so se je hoteli izogniti na vse mogoče načine, ker bi vse nečednosti, nezakonitosti in nemoralnosti prišle na dan.... Mogoče, če JJ ne bo uspelo z ureditvijo vseh "tranzicijskih" napak urediti, je čas za ponovni razmislek o evropski trojki... (kar se bo deloma uresničuje že z predlogom JJ o posredovanju evropske komisije glede medijske svobode). Sicer temu nisem osebno naklonjen (evropska skupnost je pač izgubila ves svoj potencial), a je očitno edina možna in ugodna rešitev za našo boljšo prihodnost.

Poglej objavo
pred 56 minutami

Ali ga ni nič sram. Vsi vpleteni ne bi smeli biti najmanjši uradniki ne pa ustavni sodniki. Ustavni sodnik Rok Čeferin, laže, manipulira - in verjetno je zadnji čas da si pogleda v obraz.

Poglej objavo
pred 57 minutami

Tisti, ki smo imeli radi nogomet dokler je bil to šport in se nanj tudi spoznamo, vemo, da Čeferin o njem nima pojma. On je s prevaro postal že predsednik Nogometne zveze Slovenije, čeprav je do takrat le dvakrat brcnil žogo. Na UEFI so potrebovali eksota iz nogometno nepomembne države, ki bo pokril kriminalne posle stavniške mafije in glavnih protagonistov nečednosti, Blatterja, Platinija, Beckenbauerja.
Ne prav bistri odvetnik se je na novem položaju vseskozi zapletal v nelogičnosti in protislovja, a je hitro spletel vezi z ljudmi, ki radi operirajo na drugi strani zakona. Tu mislim na balkansko mafijo, omenjenega Kokezo, pa Šukerja iz HNS-a, katerega kriminalne posle pa vsaj delno pokrivajo izredni rezultati hrvaške nogometne reprezentance. Končno, tudi Tomaž Vesel, ki za hobi vodi neko sodišče v Sloveniji, je del te bande.
Vse to na UEFI in FIFI, omeniti moram tudi prevarantskega Infantina, je treba razfukati in razpustiti, klubi pa se morajo sami in na novo organizirati. Le tako bo nogomet spet postal šport. Čeferin naj s prijatelji še naprej usmrčuje in razkosava trupla tistih žrtev, ki so zlikovcem stopili na pot. FK Partizan jim bo odstopil prostore za mesnico in skladiščenje.

Poglej objavo
pred 57 minutami

Anonimna pobudnika izpodbijata ureditev oz. zakonitosti odloka o začasni delni omejitvi gibanja in prepovedi zbiranja v času epidemije covida-19.

Dva anonimna pobudnika sta na ustavno sodišče vložila pobudo za oceno ustavnosti oz. zakonitosti odloka o začasni delni omejitvi gibanja in prepovedi zbiranja v času epidemije covida-19. Pobudo je podprla Pravna mreža za varstvo demokracije, saj sta po njenem mnenju pravici do mirnega zbiranja in svobode izražanja ustavno varovani, temeljni človekovi pravici.

Pobuda ni povezana z dijaki, oziroma Iniciativo Zahtevamo šolo, ki so v središču Maribora 9. februarja pripravili manjši protest proti zaprtju šol, ki so začeli prejemati plačilne naloge z globo 400 evrov, štirje mladoletni dijaki pa so dobili obdolžilne predloge in pozive na sodišče.

Direktorica Pravno-informacijskega centra nevladnih organizacij Katarina Bervar Sternad je ob podpori pobudo za oceno ustavnosti odloka o začasni delni omejitvi gibanja in prepovedi zbiranja dejala, da je pravica svobode izražanja in zbiranja je ustavno varovana pravica, omejevanje teh pravic je mogoče le ob strogem testu nujnosti, primernost in sorazmernosti. “Omejitev je lahko dana le ob konkretnem preverjanju vsakokratnega zbiranja. V tem primeru vlada tega ni storila”.

Demokracija ni le predstavniška demokracija, ustava namreč določa, da ima oblast ljudstvo, ki lahko oblast izvaja prek volitev in neposredno, način slednjega pa so tudi mirna zbiranja in svoboda izražanja, je izpostavila Rajgljeva. “Delovanje predstavniške demokracije v zadnjem letu niti ni omejeno,” je dejala. Nasprotno pa je pravica do mirnega zbiranja v Sloveniji že eno leto bistveno omejena, od oktobra pa je to v celoti prepovedano. “Menimo, da mora biti pravica ljudi, da izrazijo svoje mnenje v javnem prostoru, zagotovljena ne kljub epidemiji, ampak zaradi nje,” je povedala Rajgljeva.

Pravica do svobode izražanja in mirnega zbiranja sta temeljni človekovi pravici, je poudarila Jasna Zakonjšek iz odvetniške pisarne Zakonjšek. Absolutna prepoved mirnega zbiranja in svobode izražanja je ob tem, da se nekatere druge dejavnosti ob spoštovanju ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni izvajajo, prekomerni poseg, je bila jasna.

Izpostavila je, da ne gre zgolj za pravico tistih, ki izražajo mnenje, ampak za poseg v pravico vseh. “Pravica do svobode izražanja vključuje tudi pravico do sprejemanja mnenj ali vesti,” je dodala.

Pravico do protesta, ki se uresničuje skozi pravici do mirnega zbiranja in svobodo izražanja, ščiti tudi mednarodno pravo, je spomnila direktorica Amnesty International Slovenije Nataša Posel. Zajeti sta v konvenciji o človekovih pravicah ter v mednarodnem paktu o državljanskih in političnih pravicah.

Poudarila je, da gre za individualne pravice, ki se uresničujejo na kolektivni način. “Posameznikom mora biti omogočeno, da svoje mnenje izrazijo skupaj z drugimi in na javnem prostoru. Tako okrepimo svoj glas,” je povedala. Obsodila je tudi to, da država ne omogoča mirnih dejanj državljanske nepokorščine, kot so hupanje, branje ustave ali sedenje na trgu.

https://topnews.si/2021/03/02/v-zivo-pravna-mreza-za-varstvo-demokracije-gre-na-ustavno-sodisce/?fbclid=IwAR2htKu53PNIa612Bw-pxQ3babwgvN0m7E6Q2p_BsCstrGEmzGNGeTRQgw0

Video: https://www.youtube.com/watch?v=kSIgU4rHYss&feature=emb_imp_woyt

Poglej objavo
pred 1 uro

Takim,ki ne vedo kje ima avto,ki ga vozi volan, pri njegovih letih vozniškega dovoljenja ne podaljšajo. Zanima me kako sta se pogovorila s psihologom:)

Poglej objavo
pred 1 uro

Januarja je minilo že dve leti, odkar je Ustavno sodišče RS prejelo prve pritožbe kreditojemalcev s krediti v CHF. Koga z zavlačevanjem ščiti US? Koga se sodniki US bojijo, da tako zelo perečo problematiko za 100.000 oškodovanih Slovencev presojajo »prednostno« že več kot dve leti?

Od leta 2015 so kreditojemalci s krediti v CHF za pravdne stroške v postopkih pred slovenskimi sodišči plačali že več kot dva milijona evrov. To je samo ena od dragih in nedopustnih posledic neodgovornih sodb slovenskih sodišč, ki so neskladne s slovensko zakonodajo in še v večjem neskladju s sodbami Sodišča EU.

Medtem ko so vrhovna sodišča drugih držav članic EU že ugotovila, da je pogoj, ki določa vračanje kredita v tuji valuti, nepošten pogoj in je francosko sodišče spoznalo odgovornost banke za škodo, povzročeno kreditojemalcem, slovenska sodišča še vedno vztrajno branijo banke in s tem posredno preprečujejo tudi kakršnokoli možnost izvensodne ali sistemske rešitve problema. Slovenija je torej zaradi tistih sodnikov, ki sodijo po nareku bank in pri tem grobo kršijo zakonodajo, svojim državljanom doslej odtujila več milijonov evrov.

Ali bodo slovenski sodniki vračali odškodnine oškodovanim Slovencem namesto bank, ki so te toksične produkte tržile, ali pa bomo to ponovno davkoplačevalci RS si pa odgovorite sami.


https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/hrvasko-ustavno-sodisce-zavrnilo-pritozbe-bank-zaradi-spornih-posojil-v-frankih/551313


Poglej objavo
pred 2 urama

Ni samo ta primer! Drugi primer je objavil prof. Jurij Toplak. Ali ni sedaj čas, da predsednik države povabi predsednika Ustavnega sodišča na pogovor. Dva ustavna sodnika neposredno vpletena v neizvršeno izločanje (Čeferin in Pavčnik) in trije v neodgovorno izvajanje nalog (pri tem Accetto DVAKRAT!!!) pomeni za vsako normalno družbo alarm prve stopnje.
Kaj če se Vam, katerekoli državljanu Slovenije zgodi, da vas po krivem obtožijo, sodniki pa veselo sopodpišejo in potem greste v zapor, ker niso podpisniki zaradi LENOBE samo podpisali, brez da bi prebrali.
To je model delovanja sodišča, saj je za vsak primer na sodišču vpletenost najmanj še dveh strokovnih sodelavcev.
Zanimiva pa je povezava še z EPSČ. Torej tam obstoja sistematična cenzura povratnega informiranja za vse primeru, ki rešujejo dobra imena v domači državi po naročilu!!!

Poglej objavo
pred 2 urama

Pika na i so skrivalnice na Ustavnem sodišču. "sodnik dr. Rok Čeferin je že konec lanskega leta obvestil sodnike..." to so izjave, ki poskušajo zaščititi g.Čeferina z nekimi opravičili in kao odločitvami. Ponovno odločanje ali "popravljanje napak" ni sankcija na najvišji funkciji. Prostora za napake ni. Gre za inštitucijo, ki bi morala postavljati standarde za vso državo!
Zanimivo je, da se ljudje na najvišjih funkcijah v državi ne zavedajo posledic svoje mehkužnosti. Ko zaradi pokvek brez hrbtenice na US pada zaupanje povprečnega državljana v formalne vzorce, se krepijo neformalni družbeni vzorci. Če to prevedem iz sociologije, ki bi jo morali razumeti sodniki, v prosto govorico: če človek ne gre sodišče po pravico za storjeno krivico, si jo bo vzel sam. Na cesti, s pestjo ali pa pištolo...
Meni je vseeno za Čeferina in njegove vendete, gre za to, da taki incidenti šibijo naše institucije. Tako korak za korakom drsimo v stanje primitivnih družb, talionskega prava in nam bližje krvne osvete.
Rajko Knez ima priložnost, da pošlje državljanom sporočilo, kaj je vredno več: malo sramote za g.Čeferina ali pravica. Občutek imam, da mu je več vreden g. Čeferin. Ko bi se že enkrat motil!

Poglej objavo
pred 2 urama

Kriminalno izsiljevanje Pfizer mafije v Argentini in Braziliji: Pfizer zahteva nepremičnine, bančne rezerve in vojaške baze v Argentini ter brazilske nepremičnine v tujini kot garancijo za izplačilo odškodnin, v primeru civilnih tožb proti Pfizerju zaradi poškodb in smrt

https://www.bitchute.com/video/A35TSej5q6js/

Poglej objavo
pred 2 urama

Kje so sedaj strašni levi intelektualci in MSM, KUL, ki želijo vreči vlado zaradi moteče "komunikacije" PV, ne vidijo pa razpadanja pravnega sistema?

Poglej objavo
pred 2 urama

Kaj pa na na vse to pravi hišni komentator RTV Rajko Pirnat, ki zna strokovno komentirati celo predloge zakonov, ki jih sploh še ni prebral?

Poglej objavo
pred 2 urama

Kriminalci, pokvarjenci in retardiranci so po vsem svetu in tudi v zahodnih demokracijah. Vendar je v Sloveniji ena razlika. Volivci bodo te izmečke družbe, vedno znova volili, posredno preko levičarjev.
Tak narod pa nima svetle prihodnosti, ker na površje splavajo barabe, ne pa kvaliteten kader.

Poglej objavo
pred 2 urama

ŠOKANTNO! Spregovoril slavni francoski zdravnik profesor Christian Perronne: To niso cepiva proti “koroni” – Ne smemo jih prejeti!

Profesor Christian Perronne je vodja oddelka za nalezljive bolezni v bolnišnici Garches v Parizu. Petnajst let je bil vodilni svetovalec za javno zdravje v več francoskih vladah. Vodil je tehnični odbor za cepljenje pri SZO in bil podpredsednik strokovnega odbora za cepiva za celotno območje Evrope, ki vključuje celotno Rusijo in območje Srednje Azije. Njegov zapis so objavili številni tuji neodvisni mediji.

“Nikoli nisem bil proti cepljenju. Bil sem odločen zagovornik cepiv, ko so bila narejena v pravih pogojih, kar danes ne velja več.

Obstaja glavna zadeva: ali je res treba cepiti, ko je stopnja smrtnosti zaradi COVID-a padla na 0,05%? V zgodovini medicine še nikoli nismo cepili milijonov ljudi v nujnih primerih zaradi virusa, ki ubija samo ogrožene skupine ljudi, ki jih je lahko identificirati in ki bi jih lahko zdravili.

Temveč so nas prevarali s Remdesivirjem, toksičnim izdelkom, za katerega že mesece vemo, da ne deluje. Evropska unija ga je kupila za milijardo dolarjev.

Zdaj bo to veliko slabše. Zelo se jim je mudilo in nič ni znanega o tem, kako varna so ta cepiva. Zame je to velik škandal.

Pod pritiskom lobistov proizvajalci cepiv niso več odgovorni za neželene učinke. Obstajajo zelo slabi in resni učinki in zanje ne bodo krivi.

Starejših ljudi v domovih ne zdravijo, pustijo jih umreti, nad njimi je bila izvedena evtanazija. In zdaj bodo starostniki, ki nimajo okužbe, pred cepljenjem prebivalstva služili kot morski prašički. Etična pravila so v veliki meri kršena.

Modernino ali Pfizerjevo cepivo ni cepivo, obstaja zavajanje. To so proizvodi genske terapije z RNA in ne cepiva. Te tehnike še nikoli niso preučevali na živalih.

Ljudje bomo prvi morski prašički na zemlji. Lahko trajno in nepovratno spremenijo naše gene, naše kromosome in sčasoma se te nepravilnosti lahko prenesejo na naše otroke. Igramo se čarovniškega vajenca.

Potrebna bi bila leta, da se prepričamo, da je ta tehnika varna. Po dveh mesecih so rekli, da je vse v redu in da deluje, vendar rezultatov študij nismo videli.

Edino, kar smo videli, je bilo povečanje vrednosti delnic, ki so močno poskočile v korist proizvajalcev, ko so napovedali “dobre novice”.

Prestrašen sem: dali nam bodo skrito gensko terapijo – ki bi morala biti v prvi vrsti v skladu z zelo specifičnimi zakoni – in storili bodo vse, da bomo verjeli, da gre za cepivo. Kategorično ga moramo zavrniti.

Testi niso dobri in nihče jih ni poskušal izboljšati. Mislim, da je to namerno, ker bi zmanjšalo trg cepiv. Milijarde vlagamo v cepiva, nič pa v izboljšanje serologije. To ni več znanost, vse je obrnjeno na glavo. Gospodarski trg postavljamo pred znanost in medicino. ”

Profesor Christian Perronne

https://topnews.si/2020/12/15/sokantno-spregovoril-slavni-francoski-zdravnik-profesor-christian-perronne-to-niso-cepiva-proti-koroni-ne-smemo-jih-prejeti/

Poglej objavo
pred 2 urama

Kaj pa na to pravijo KULOVCI, ki so jih novinarji RTV veš čas spraševali za njihova cenjena mnenja in jih kot kužke vlačili v studio za njihove komentarje o vsakem pasjem dreku?
Zlasti me zanima mnenje pravičniške Tanje Fajon, ob njenem gorečem zavzemanju za pravno državo. A Erika že pripravlja oddajo o bombi na Ustavnem sodišču?

Poglej objavo
pred 3 urami

Že včeraj sem zapisal, da nima smisla...
Kakršnokoli opravičevanje svojega nemarnega, namernega, zavestno goljufivega in naivnega odločanja US

Poglej objavo
pred 3 urami

Le kje so zdaj vsi levaki (politiki in novinarji) s svojimi nebulozami o (ne)vladavini prava?

Poglej objavo
pred 11 urami

hoj
https://davidicke.com/wp-content/uploads/2021/02/LEMMINGS-VACCINE-IMAGE-1.jpg
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 14 urami

Slovenski zdravniki
utVrčerfadjtS goeb p19gro:urslh25unsnloraed ·
Hvala, Dnevnik

Miran Lesjak, odgovorni urednik
Kolumnist, ki mu še nisem segel v roko

Gospoda Matjaža Figlja smo za kolumnista Dnevnika angažirali jeseni 2020, po tem, ko smo spomladi istega leta v naši sobotni prilogi Objektiv objavili več njegovih nenaročenih prispevkov o epidemiji covid-19, v katerih je razgrnil svoje nekonvencionalne poglede na epidemijo in omejitvene ukrepe državnih oblasti. In tudi zato, ker je na vrhuncu spomladanske epidemije, ko so zdravniki, ki jim ljudje z balkonov niso mogli čestitati za njihovo požrtvovalnost, saj so preprosto poniknili v poklicno samoizolacijo, vsem omejitvam vlade navkljub sedel v avto in se iz Nove Gorice pripeljal v naše uredništvo. Samo zato, da bi lahko »pod masko« – on kot zdravnik in paliativec ter jaz kot urednik – izmenjala stališča o temeljnih ontoloških vprašanjih, o družbenem odnosu do bivanja, o življenju in smrti.

Naloga medija je, da z objavo intelektualno prepričljivih in prodornih, čeravno morda kdaj tudi mejnih refleksij – takšnih, ki gredo na sam rob našega intelektualnega univerzuma – bogati družbeno razpravo in s tem javni blagor. Gospod Matjaž Figelj je ta pričakovanja izpolnil in jih kot publicist še vedno izpolnjuje. Kot zdravnik, ki je tudi publicist, je dragocen avtor, saj nas v tem kompleksnem času sili, da kot ljudje preizprašujemo svoje najsplošnejše, civilizacijske vrednote. Zastavlja nam vprašanja in ponuja tudi odgovore. Ne vedno pričakovane, konvencionalne, ravno nasprotno – njegovi pogledi znajo biti včasih tudi nekonvencionalni, nestandardni, izvenserijski, provokativni. Ampak, človeštvo je vedno napredovalo zaradi (pre)drznih umov, nikoli zaradi neiinventivnih ljudi ali takih, ki so pograbili priložnost, ko so lahko bili tiho. Ni nujno, da se s Figljem strinjate, neizbežno pa je, da vas bo nagovoril k razmisleku in potem k utemeljenemu zavračanju ali pa k utemeljenemu pritrjevanju njegovim stališčem. Ali pa vas bo sprovociral, da boste iskali in našli tretjo pot, med njim in vami, kot ste nekoč bili.

Matjaž Figelj je tudi humanist. Če ne bi bil, ne bi mogel pisati za Dnevnik. Preden smo ga povabili h kolumnističnemu sodelovanju, smo preverili njegovo »zdravniško kartoteko«. Bila je neoporečna in zares veseli me, da doslej – navkljub živahnim polemikam, ki jih s svojimi prispevki sproža v svoji stroki - od njegovih pacientov in njihovih svojcev nismo prejeli nobene pripombe na račun njegovega poklicnega delovanja. Je tudi edini Dnevnikov kolumnist, s katerim se še nisem rokoval, zavoljo epidemioloških okoliščin seveda in spoštovanja preventivnih ukrepov. Žal mi je, da še nisem občutil sporočila njegove roke.

Miran Lesjak
odgovorni urednik

Poglej objavo
pred 15 urami

Ko je Čeferin postal predsednik UEFE, sem tule zapisal, da sem vesel, da je predsednik UEFE Slovenec. Čeprav mi fuzbal dol visi.
Besedo vzamem nazaj!
Bolje bi bilo, da predsednik UEFE ne bi bil Slovenec. Fuzbal mi pa še vedno dol visi.

Poglej objavo
pred 15 urami

Petrinač je z moje percepcije videnja, zelo plehek in površen mislec. Ne premore globine problema in ni sposoben kritičnega razmišljanja. On je še vedno po srcu komunist, privrženec socializma, avandgarde in moči.
Iz stranke ni izstopil zaradi nestrinjanja z zločinskim komunizmom, kar se stranka sd še vedno deklarira, kot "ponosna naslednica komunistov), ampak je izstopil zato, ker ga niso predlagali - delegirali višje (beri tekst med vrsticami).
Petrinač je komunist. Trenutno užaljen komunist. Nič več.

Poglej objavo
pred 15 urami

Anton Kokl!
Torej Čeferin je "pomotoma"(!!!!) sodeloval...Napaka, torej!
Tudi neki "borci" so pred časom izjavili, da so bili povojni poboji napaka. Napaka(!!!), ne ZLOČIN!
Kakšne izgovore imajo KRIMINALCI!!! Kako znajo spreminjati besede!

Poglej objavo
pred 15 urami

hoj
Izbruh Etne včeraj.
Zle sile na delu.
boditevcvetju
https://www.youtube.com/watch?v=TwfhVRskXhA

Poglej objavo
pred 16 urami

Mimogrede...

Na današnji dan pred petimi leti je pričela z oddajanjem televizija Nova24TV: Najbolj transparenten in dragocen medijski projekt v zgodovini države

---------------------

Pod članek na portalu Nov(r)e TV, se je podpisalo s čestitkami, 47 pismenih podanikov stranke SDS. Vsak poskus kritike so skladno z njihovimi standardi v službi resnice, na desku cenzurirali še pred javno objavo.

Poglej objavo
pred 16 urami

hoj
Zle sile se prebujajo. Izbruh v Indoneziji danes
https://www.youtube.com/watch?v=oY7pmpzuxUo&feature=youtu.be
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 17 urami

Hahahahaaaaaaaaa, Požar je na 24kur grato... "en spleti portal". Še dobro, da hcoj niso dali - baje.

Poglej objavo
pred 17 urami

Čeferina zamejat z Teršekom, rešeno.... LOL Te bo fsaj gratalo 6:3

Poglej objavo
pred 17 urami

Kar se tiče primerjave lopovov, štabnih kurb, škrabčevih počepač, boratov in drugorazrednih ciganov, najbolj ne vem kdo nas lahko predstavlja dovolj verodostojno.
Je pa res da je slovenija prava vukojebina, tako da nas lahko predstavlja vsak ki ima pet minut cajta.

Poglej objavo
pred 17 urami

Praprotnik! Malo poguglaj kdo so boratovi svetovalci in kdo jih je inštaliral, pa ti bo vse jasno."borat" pa predsednik slovenije, ne me jebat!!!

Poglej objavo
pred 18 urami

hoj
Kaj storiti, ko vas pridejo cepit.
Pobegnite.
boditevcvetju
https://anonup.com/thread/2211828

Poglej objavo
pred 18 urami

Za tita so rekli, "i sam je krao, a je i nama dao". Isto trdijo za srbskega cigana.
Za janšo pa to ne potegne, pa ne potegne,... kaj le dela narobe!???

Poglej objavo
pred 18 urami

Vidim da ne "štekate", levakov je več, ludamila bo dobila večino. Tako preprosto je to.

Poglej objavo
pred 18 urami

oba sta bila pokvarjena samo bandića je smrt prehitela tako da ga USKOK ni dobil v roke.v Sloveniji je še veliko Bandićev

Poglej objavo
pred 20 urami

In še to...kolikokrat se zgodi,da ustavni sodniki spisa ne preberejo,niti ga ne preberejo strokovni sodelavci?Torej ,mnogo napačnih odločitev ima osnovo v šlampariji,da ne napišem v namigih pred odločanjem,ki prihajajo kot svetlobni signali z Lune.

Poglej objavo
pred 20 urami

Na ustavnem sodišču so danes pojasnili, da je Čeferin že konec lanskega leta obvestil sodnike, da je pred časom pomotoma sodeloval pri dopisnem odločanju v zadevi, v kateri bi moral biti izločen in v kateri je bil sprejet neobrazložen sklep.(iz portala Planet -siol)

Tako torej. O tem kakšne so pristojnosti in naloge ustavnih sodnikov naj bi kandidati vedeli,ko se prijavijo. Mislim,da opravijo tudi neko prisego,ko so izvoljeni.
Sedaj pa se zamislite nad norčevanjem in poniževanjem državljanov. Ustavni sodnik pomotoma sodeluje "PRED ČASOM" in šele,ko zadeva postane javna, se sprenevedajoče izmikajo in poskušajo z nekimi idiotskimi opravičili.Uredili bodo.NIČ se ne sme urejati,dva zaslužita ostre sankcije,tretji,goljuf pa takoj odstrel.Nazaj v sv oje gnezdo in naj nudi usluge tistim kateri nesposobnežu še zaupajo.
Tudi predsednik države bi se moral opravičiti za svoj predlog in podporo strankam,ki so Čeferina predlagale.

Poglej objavo
pred 20 urami

“Pozdravljeni. Sem dijakinja Srednje šole v Celju. Stara sem 19 let. Pišem Vam, saj bi z Vami delila svojo zgodbo glede testiranja ipd.
V zadnjem času sem se za covidom morala testirati 2x (res je, zelo malo testiranj sem dala skozi). Testirati se moram, če želim vozit in enkrat končno opraviti izpit vožnje. Prvo testiranje moram pohvaliti. Prvič sem se testirala v ponedeljek, 15.2.2021. Pohvalim lahko osebje. Mlada punca mi je zelo lepo vzela bris iz nosa, bila je nežna, prijazna. Ni mi bilo težko. Za teste za vožnjo je vlada predpisala, da veljajo samo 3 dni. Zato sem se morala iti ponovno testirat. Drugič sem se testirala v ponedeljek, 22.2.2021. Na testiranje sem odšla sproščena in z mislijo, da bo vse lepo in prav.

Ko sem prišla na vrsto, sem vstopila. Punce, ki mi je vzela bris na prvem testiranju, ni bilo. Bila je malo starejša gospa, srednjih let. Postala sem negotova, živčna. Gospa je opazila mojo negotovost in mi v hipu dejala, da bova opravili hitro in da me razume, saj je testiranje zelo neprijetno. Poleg tega me je povprašala, čez katero nosnico bi rada, da mi vzamejo bris. Rekla sem, da mi je vseeno in da nimam posebne želje. S tem dejanjem in vprašanjem ter njeno prijaznostjo sem se zopet sprostila. A sem se vštela. Tako grobo, hitro in globoko mi je zarila test v nos, da sem mislila, da me od bolečine in strahu pobralo. To še ni vse. Poleg tega, da mi je na grobo zarila test v nos, si je še povrhu vsega dovolila in začela s testom mahati levo in desno, ko je ta bil v mojem nosu ... Ko sva končali sem bila besna. Posledica drugega testiranja se mi je poznala cel dan na učki, saj se mi je nenormalno solzila in pozna se mi še danes, po nekaj dneh. Imam bolečino v nosu in ušesu ter bolečino v učki, ki se pojavlja vsak dan tu in tam (jaz nikoli nisem imela težave z ušesi in očesi)!

Opazila sem tudi, da na levo uho NE čujem več dobro.

Sama ne verjemem več NOBENEMU (VLADI, EPIDEMIOLOGOM, MINISTROM...). VLADA sili vse ljudi od mlajših do starejših k množičnemu testiranju s hitrimi testi, saj je pogoj, če tega ne narediš, ne smeš MARSIKAJ (hodit v službo, vozit, itd...).

To je zame osebno BOLANIJA. Poleg tega pa ti testi niso zaneslivi in so lažni. Poznam veliko primerov, tudi v Celju. Hitri test jim je kazal, da so pozitivni. Odšli so na PCR test in bili so negativni. Zame je to siljenje, manipuliranje in nadzorovanje državljanov Slovenije. Aja, pa da ne pozabim, je to tudi lepo služenje vlade na račun nas. Vsak dan sem v upanju, da se vlade ne bomo prestrašli in podredili. Ter vsak dan upam, da bomo mogoče v kratkem času lahko mi kaj spremenili.
Moje mišljenje je, če si ne bomo znali pomagati sami, nam ne bo pomagal nihče!!!!STOPITI MORAMO SKUPAJ IN SE BORITI ZA NAŠE PRAVICE IN SVOBODO NAS VSEH!

Zahvaljujem se Vam vsem, ki ste si vzeli čas in prebrali zgodbo.

Poglej objavo
pred 21 urami

SDS ji bo izstavil račun v primeru kandidature, še malo samo naj sere.

Poglej objavo
pred 21 urami

Hej @Jernej. Nisi opazo, da si na ovem pogrošnem Požar portali??? To ni RTV portal. Je Jaklič že napiso ločeno mnejne???

Poglej objavo
pred 22 urami

Ne bom pozabil kako se je oglašala glede Madžarske... kako je pri nas je pa tiho ko je treba kaj reči. Seveda, ko bi morala biti tiho se pa oglaša

Poglej objavo
pred 23 urami

Zadeva je na volilcih. Če bi vsakič samo 5 volilcev volilo jankovića, ne bi bil nikoli župan, ker se volitev ne bi upali ponarediti.
Tako ste torej volili. In imate enega najhujših kriminalcev za župana. Ne velja, kaj je naredil. Velja poštenost in človeškost.

Poglej objavo
pred 1 dnem


hoj
https://comicallyincorrect.com/wp-content/uploads/2021/02/01-fauci-2035-li-1080-1050x750.jpg
Po besedah dr. Fausija zaklepanju in maskam ni videti konca.
zig
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 1 dnem

Halo, RTVS! Materiala za zgražanje in poročanje ogromno! Poročajte! Pa ne čez pol leta. Danes!
So vam, urednikom in ostalim novinarjem, prepovedali poročati o čeferinovskih zadevah?

Poglej objavo
pred 1 dnem

....In kdo je predlagal DZ v izvolitev "naših" ustavnih sodnikov, ja, sam predsednik države....in kdo je njemu zaukazal kdo so tisti "pravi", ki naj jih predlaga??? Pri onem nadobudnem samopromotorju Teršku se je streznil in ga ni predlagal še tretjič....Torej, kdo je kriv za razmerje na US 7:2 v korist "naših", oni odločajo in določajo kaj je za plebs dobro in kaj ne, kaj lahko in kaj ne sme...tudi, če ni po črki zakona......Če so v dilemi se posvetujejo z režijo.....

Poglej objavo
pred 1 dnem

and more importantly, your personal experienceMindfully using our emotions as dat https://vidmate.onl/download/ a about our inner state and knowing when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainly relate and I think others can too

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj