Zavestno spočetje

Oddajalenka keber, dne 2016-07-21 ob 11:26:45

Ko izvem nekaj tako pomembnega, tega enostavno ne morem zadržat samo zase. Kar sem izvedela, obstaja že dolgo. Tudi raziskave so narejene. Na živalih in na ljudeh. Ampak da to tako močno vpliva na zarodek, na otroka, ki se spočenja, na otroka, ki bo nekoč odrasel v človeka… Pozabila sem kako se to imenuje. Sindrom prvega žrebca mogoče. Če je plemenska, rodovniška samica enkrat oplojena z mešancem, nikoli več ne bo imela pravih plemenskih potomcev. Dokazano. In potem so šli znenstveniki naprej in vse to prenesli in dokazali na ljudeh.
Vsak spolni parner zapusti v ženski svoj odtis, dnk, ki preide v kri. Zato je možno, da je otrok drugega moža vizualno ali karakterno podoben prvemu možu. Dokazano je, da je ženska belka rodila otroka z Azijskimi potezami partnerju, ki “se je dal dol” nekaj dni pred spočetjem tega otroka z Azijko. Prav tako ostanejo sledi v moškem. Če j
e mama splavila moški zarodek, ima lahko naslednji otrok ženskega spola v krvi Y kromosom, ki ni ženski kromosom. Prav tako, če se rodita dvojčka različnega spola, se kri v maternici meša….Tako to je. Znanstveno dokazano. In proti temu se ne da nič.

Kar je bilo meni grozljivo in mi je še, je to, da je v ženski odtis vsakega moškega. Še posebno, če je bila posiljena, in tega še ni predelala, ozavestila, morda je še globoko v podzavesti, kot je bilo to pri meni, do 40etega leta. In ima otroka, otroke in ti otroci nosijo v sebi energetski odtis, fizične ali karakterne podobnosti tiste osebe. In do včeraj tega nisem vedela. Verjamem da tega ne ve pre-veliko ljudi. Saj ne, da se da zgodovino izbrisati, niti da bi si to želela. Niti ne morem v tem trenutku ničasar spremeniti za nazaj. Lahko pa s tem zavedanjem in vedenjem spremenim za naprej.

Obstaja rešitev in to je moj namen tega pisanja. Obstaja način, kako se lahko očistimo vseh teh odtisov in sledi vseh preteklih partnerjev, ki jih ne želimo v sebi. In obstaja način da to lahko stori tudi moški pred zavestim spočetjem otroka, oz kadarkoli.
Ja, tema tega zapisa je zavestno spočetje. Ker pa se ukvarjam s predelavo večletnih zlorab, se me je to še toliko bolj dotaknilo.
In ker je bilo to žensko druženje ob polni luni, smo v vodeni meditaciji to naredile. Očistile smo svoja telesa, svoje maternice, jajčnike in spolne organe vsega, česar ne želimo imeti več v sebi. Obstaja način, obstajajo metode in da se.

To je smisel vsega. Izveš neko informacijo. V tebi prebudi določene občutke in čustva. In to potem očistiš, predelaš. Se sicer dogaja in za sabo potegne še marsikaj drugega, ampak narediš in delaš sebi dobro. In ne le sebi, tudi svojim otrokom in ostalim potomcem.

Zapisala Alenka Keber

Alenkakeber.com

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ana Kos
1
Jul 25, 2016
Alenka, zdaj sem več brala o vsem tem, po eni strani primeri govorijo o telegoniji, po drugi strani je pa nemogoča. Kdo bi vedel!
Vsekakor je vredno živeti tako, da si naberemo čim manj grdih in težkih stvari ...
#3
alenka keber
1
Jul 25, 2016
Različni so tile dokazi. Sem brala o dnk analizi, ki potrjuje telegonijo. Res pa šteje le delo na sebi.
#2
Ana Kos
0
Jul 22, 2016
Pred leti sem poslušala enega moškega, ki se je bal, da bo njegova nekoč prej posiljena žena rodila otroka, podobnega posiljevalcu.
Meni se je zdelo to nemogoče, toda zaradi tega moškega sem iskala informacije o tem.
Temu "pojavu" se reče telegonija.

No, potem sem zvedela tako, da je telegonijo ovrgel Mendel s svojimi zakoni dedovanja.

Tako da na nek način je nemogoče, da bi telegonija res veljala, res je pa tudi, da nas vse, kar doživimo, odlikuje in določa. In včasih oklepa, žal. Tako da je vredno delati na sebi, da bi se očistili vsega slabega, kar se nam je zgodilo.
#1
alenka keber
alenka keber
Objavil/a 2016-07-21 11:26:45 (Jul 21, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Prvi vtis...
Sporočilo modre starke
Zavestno spočetje
Ljudje potrebujemo ljudi
Luknje v spominu
Odgovornost
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2022
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj