Članek
ČLOVEŠKO OBČUTENJE
Objavljeno Nov 22, 2014

Zakaj je včasih dobro spremljati blogosfero?

Obstaja več razlogov. Lahko preberemo kaj poučnega, lahko pa tudi marsikaj izvemo o sebi.

Vsi ki me poznajo, lahko potrdijo, da redkokdaj napišem kakšno objavo. Tisti, ki me poznajo še malo bolj, dobro vedo zakaj sem prišla sem. Pa naj zaenkrat tudi ostane tako.

Tokrat pišem svojo drugo objavo. Pravzaprav se v prvi objavi sploh nisem predstavljala ker se sploh nisem želela izpostavljati, pravzaprav sem želela ostati čimbolj anonimna, saj svojega osebnega in poslovnega življenja nisem želela in še vedno ne želim javno predstavljati na spletu.

Nisem imela občutka, da sem se kjerkoli vsiljevala s prijateljstvem, z veseljem pa sem sprejela vsako mi ponujeno prijateljstvo.

 Zakaj pravzaprav to pišem? Vsi blogerji, ki ste tukaj vsaj že nekaj časa, ste verjetno brali tudi moje komentarje. Zato vas z najlepšim namenom sprašujem za vaše mnenje o teh komentarjih na FB.

Kaj menite? O kateri osebi tukaj teče beseda? A mogoče o komu od vas, ali mogoče o meni?

1. Piše D.:

    Obstaja ena oseba, ki stalno leta za mano na blogih, komentira na način, ki mi ni všeč in me opravlja pri drugih, govori o

    meni . Ima kdo kakšen nasvet, kako naj se je rešim?

Komentar : Izgleda, da ima vate investirano spolno energijo.

Odgovarja D. : ženska je.

Komentar:  povej mu, da si srečna in vesela ....

Komentar:  simpl D., blokiraj jo, pa bo mir.

Odgovarja D.: ne morem je blokirati na blogu. Na FB-ju pa ni.

Komentar: ko se nehajo pogovarjati s tabo, govorijo o tebi in ko govorijo za tvojim hrbtom vedi, da si korak pred njimi...vem ni prijetno in zadeve umirijo...in ja nasmeh na obrazu jih vedno zmoti...zame si sonček in vedno čakam kako me boš s svojimi objavami enkrat nasmejala...

Komentar: očitno ti nekaj zavida

Komentar: čez rame fukni, bolj boš nesrečna, bolj bo oseba srečna in nagajiva. Uživaj!

Komentar: nič ne stori, samo ignoriraj, ti zavida, si precej koraktov pred njo. Zafrustriranost, nevoščljivost, pa še zabluzena je.

Odgovarja D.: na začetku sem bila prijazna do nje. Potem pa sem videla, da komentira kjerkoli sem jaz in vedno išče napake pri meni. Ona ne objavlja. In potem meni govori kako dobre objave imam. Kadarkoli se s kom pogovarjam (na blogu) gre ona za mano in si hoče to osebo pridobiti. Pač njene komentarje brišem, ker je nočem imeti za prijateljico. Mislim, da je zaradi tega znorela in vsepovsod razlaga, kako sem jaz slaba in kako brišem njene komentarje. Pa sploh ne, samo njene. Sicer jo seveda ignoriram. Ampak, ko vidim, da me kje opravlja in govori laži o meni, mi pa dviga pritisk.

Kdarkoli se kje pojavim, ali kje komentiram, komentira ona za mano. Ej...bolnica.

Komentar: Eni imajo bolezen, ki se ji reče "imeti zadnjo besedo"

Komentar: Blokiraj jo.

Komentar: ma, saj je boga po svoje, hoče vso pozornost, nevoščljiva, da jo ima kdo drugi, oziroma več od nje. Pravilno, da brišeš komentarje....

Komentar: v bistvu to ni tvoj problem, ampak njen

Odgovarja D.: ne morem, sploh ni na FB-ju. Na blogu pa se je ne da blokirati.

ITD..........................................................................

Torej, na koga neki od nas se nanaša to besedičenje? Ženska je.

Mogoče na Klavdijo, mogoče na Marijo, mogoče name?   Kaj pa vi menite?

Danes jaz, jutri mogoče ti, dragi bloger ali blogerka.