Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel.

OddajRoža Karan (Astrologinja), dne 2014-02-26 ob 23:40:24

Dragi Slovenci

Odkrito vam povem, niso še tisti pravi hudi časi. Prišli bodo hudi časi. Mi se ne moremo zavedat, kakšni časi bodo prišli. 

---

Toliko revežev, toliko bogatašev, nikoli ta slovenska zemlja ne bo imela, kot jih bo imela sedaj. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel. 

---

Verjemite mi dragi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, suženj Evropi in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo!

Vi boste preživeli Vi, ampak kaj bo z vašimi otroci, dragi Slovenci. Vi se boste v grobu obračali, ker bo otrokom slabo šlo. 

---

Kar se Janez nauči to Janez dela. Vidite to so najbolj pokvarjeni. Danes je komunist, jutri je cerkveno. Kdor so pravi komunisti, so pravi komunisti ostali, dragi Slovenci. Taki pa se obračajo kot veter sem pa tja. To so najslabši lumpi. 

---

Vidite nobenih zakonov ni. Če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in službo boste izgubili. Oni pa cele tovarne kradejo. Cele tovarne in nobeden nič ne odgovarja. 

Jaz se sprašujem danes..... kaj je Kramberger živel leta 2014??? Točno je videl in vedel, kaj bodo naredili naši levi in desni. 

profileimage
Všeč mi je
8
Komentarji
69
timotej fajmot
0
Apr 29, 2020
Draga moja, ni dobro fiksirati negativnih informacij v zavesti, z tem pripomoremo k ustvarjanju bede v Svetu...
#69
G Z
0
Mar 03, 2018
Zanimivo branje ... o Iveku

https://www.mikstone.si/mikstone-report/item/867-ivek

IVEK - This is who we are

Danes je obletnica smrti Ivana Krambergerja. Spet tema za desne lažnivce in ljubitelje teorij o zarotah. Ivek je ogrožal
#68
G Z
0
Mar 03, 2018
Zim Zelen, smešno je, ko guru Stoyan Svet piše o Krambergerju kot o osebnem prijatelju in kako mu je zaupal o "atentatih". Seveda to lahko piše, ker stvari ne moremo preveriti. Kramberger je mrtev. Je pa ta trditev odlična za "bildanje" EGA. Pri Krambergerju je bil dobrodošel vsak, to moram priznati, kar pa ne pomeni, da si z nekom prijatelj, zato guru, ne nakladaj. Če se ne motim si bil miličnik in te ljudi je Kramberger preziral. Sicer pa to ni prvič, da guru laže. Lagal je tudi tukaj

... Čudna so pota Stoyanova, ko sem kar naenkrat po takšnih hvalospevih z njegove strani deležen negativne psihološke obdelave in to nekega bivšega socialističnega miličnika. Delavca RSNZ, ki se ima za kvazi duhovnega guruja. Vi miličniki RSNZ imate veliko prakse z izdelovanjem psiholoških profilov nepridipravov, očitno sem kar naenkrat padel v nemilost tudi sam. Nikoli te nisem označil za udbovca in nikogar drugega, če za to nisem imel dokaza, povedal pa sem ti nedavno, da uporabljaš udbovske metode tako, kot še nekateri, ki so me napadli.

Ena takih je "sicer ima veliko prav", ko seveda ne povedo, kaj imam prav, ampak "njegov značaj je problematičen, sporen", ostalo si napisal v točkah. Ni jih malo, ki dežurajo na forumih, ker so za to plačani, da podirajo vsakogar, ki ima kaj pametnega povedati ljudem. Debato pa skušajo spraviti na raven javnega stranišča s kletvicami, napadi sogovornikov, obtoževanji, ne spuščajo se v napisano, ampak napadejo človeka. To so novodobne udbovske metode, ko ponavljajo v nedogled, da hoče taka oseba kot sem jaz, da vsi mislijo, kot mislim jaz, da je vsakdo moj sovražnik, če se z mano ne strinja itd. Seveda se nihče ne rabi z mano strinjati, ampak naj navede argumente, zakaj se z mojimi razmišljanji ne strinja.

Všeč so mi ljudje, ki me kritizirajo tako, da se potrudijo in preberejo, kar zapišem, potem pa podajo svoje videnje na zapisano in podajo za to, s čimer se ne strinjajo, protiargumente, konstruktivne predloge, kako jim nekaj ni všeč in bi oni drugače, ne pa, da rečejo "daj Troha, ti si bedak, pojdi se še enkrat ugrabit." No, to me prizadane, kot bi vsakogar, ki ima dušo in srce.

Zdaj pa res ne vem, Stoyan Svet, kako bova rešila tole tvoje blatenje zgoraj. Upam, da se zavedaš, da si se spustil na nivo javnega ocenjevanja moje osebnosti, kar je nedopustno, in ker je to narejeno v javnosti, tudi kaznivo, ker gre za blatenje časti in dobrega imena. ...

https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/523-pljuvajte-blatite-tolcite-e-preivim-boste-vsi-v-zaporih-in-slovenski-narod-bo-svoboden-

LADISLAV TROHA KONČNO IN DOKONČNO RAZLOŽI JAVNOSTI, KAKO SE JE "UGRABIL SAM."

Gibanje OPS - Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije. Pridružite se nam.
#67
Zim Zelen
0
Mar 03, 2018
Ne vem, če je iz njegovega gnezda, ampak precej ležerno razlaga kar ga teži.
Čisto slučajen neznanec, zdaj je pa tukaj!
https://youtu.be/TlluUNLnLWk

Rodomor nad Slovenci izvaja Forum 21 - YouTube

Vodstvo Predsednik: Milan Kučan Podpredsednik: Slavko Pregl Tajnik: Božo Kovač Programski svet: Niko Toš (predsednik), D
#66
abram1b2 Cej
0
Mar 03, 2018
Grag:)
Ravno to sem omenil na malo drugačen način kot praviš ti. Dvom v njegovo opravilno sposobnost potrebno za predsednika R Slovenije.Lp:)*
#65
G Z
0
Mar 03, 2018
abram, Kramberger je bil primitivec in neizobražen kmečki človek. In ravno zaradi tega je desnici odvzel veliko glasov. Verni desničarji so se z njim poistovetili in to je šlo vodilnim v nos. On Kučanu in levici nikoli ni bil nevaren, levica je svojo volilno bazo imela in zmagala. Se je pa na desni razdelilo.
#64
abram1b2 Cej
1
Mar 03, 2018
Greg:)*
Sam sem prebral informacijo,da je delal /kot postrežček/ pri izumitelju patenta za dializo in ta mu je potem bojda podaril nekaj pravic od patenta. Kolikor se spomnim ,sem to nekje prebral.Kramberger tudi kot tak-zame ni imel potenciala,da bi lahko bil opravilno sposoben predsednik Slovenije. Uspelo mu je malo premešati ta slovenski politični drek Lp:)*
#63
G Z
2
Mar 03, 2018
Ko je v prvem krogu pogorel in desnici odvzel lepo število glasov, je podprl Kučana in takrat so ga pihnili. Ni bil nikakršen dobrotnik, patent za dializo je ukradel, Sloveniji pa podarjal predelane, stare aparature za dializo.
#62
Zim Zelen
0
Mar 03, 2018
*Greg Z. #60
Pozabil sem. Morda znaš kaj razložiti v zvezi s tem.
Jaz se spomnim, da je kandidiral, bivše rdeče je pa zmerjal, seveda tov.Kučana ni pozabil omenjati.
#61
G Z
0
Mar 03, 2018
Komu je odvzemal glasove in koga je podprl po prvem krogu volitev?
#60
Zim Zelen
2
Mar 03, 2018
Petelin, ki prezgodaj zapoje je pač umaknjen, radi ljubega miru.
#59
G Z
0
Mar 03, 2018
"Poglejte jo, prasico, Kučanovo!!!!", Ivan Kramberger, upokojenki, ki ni hotela kupiti njegove knjige, na Prešernovem trgu v Ljubljani.
#58
zumo
4
Apr 25, 2017
prej so se mu smejali in vse kar je rekel je prslo. Samo ne razumem tiste preko katerih se jezite volite vsi sami. Kaj nimate nic talenta v glavi pred volitvami. Nasi predniki so imeli vedno prav in se danes imajo prav ko recejo hlapc bo vedno hlapc.
#57
Maria Arko
1
Feb 28, 2017
V Živo se spominjam teh besed, ... čeprav smo čudno gledali. Večkrat se spomnim naj ... že zaradi lakote, ki je prej nismo bili vajeni. Škoda, ... dolgo sem čakala na čas, da bomo mala Švica. Tako so rekli.

Nisem pristaš Trampa, vendar počne, kar je obljubil v predvolilnem obdobju. Kapo dol.
#56
Roman
2
Feb 08, 2017
Ne sili jih v vodo , ali jih že ni dosti tistih ki kradejo nam.....
#55
Lipnik
2
Feb 06, 2017
Pa če ste vsi tako pametni...pa ustanovite svojo stranko, dobro si zastavite cilje, pa se bo potem videlo, kaj ste to zavedni Slovenci. Ne mislim nič slabega, ampak takole za računalnikom sedeti in JAMRATI čisto nič ne pomaga.
LP vsem
#54
Franc Jazbinsek
4
Feb 06, 2017
Ni bil edini, ko je vedel kakšna skupina kriminalcev je sestavljala vlado in veliko, preveliko mu jih je verjelo in posledično temu ga je takratna vlada umorila! Danes ni nič drugače in tudi jutri nebo bolje Slovenski politiki se enostavno bojijo pravega sistema, ko bi zahteval pravo delo! Tako jim sedanji komunističen režimski sistem še kako odgovarja. Banda nepopravljiva!
#53
andzelko
4
Feb 05, 2017
to je naš pohlep...ja imejmo svojo državo...sedaj jo imamo...kup revežev,ki so naivno naleteli kako bomo v drugi Švici...ja pa ja de...bili smo v Švici,šli smo pa v greznico
#52
Valentina
13
Sep 25, 2016
Pa še kako prav je imel ....žal se je zgodil najbolj črn scenarij, ki nam ga je pripravila ta prokleta politika in barabini ki so spisali zakone za sebe in svoje žepe.......
#51
Bojchrus
17
Apr 02, 2016
Tako je, samo nihče ni vede, on pa je bil nevaren, da bo marsikaj razkril, kajti ni bil neumen.
#50
Pokaži več komentarjev
Roža Karan (Astrologinja)
Roža Karan (Astrologinja)
Objavil/a 2014-02-26 23:40:24 (Feb 26, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Dvignimo si moralo......
Karl Erjavec: pomembno sporočilo mojim upokojencem!
No pa smo tam, kdo pa je kriv, da je otrok lačen? Kaj pa LOPOVI ki so nas pripeljali v to situacijo?
Celotno zgodovino so v vojni. ZDA obstajajo 239 let, do sedaj so se vojskovale 222 let!
Avstrijski mediji: Rotschild je podprl begunsko krizo, vsi begunci dobili po 11.000 eurov!!!
Layth Ayman Munshidi se je rad slikal poleg ljudi, ki jih je ubil, danes je begunec v Berlinu
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
sir
(1)
meso
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj