Delim....tole je nujno...deliti, ker je rešitev za vse nas

OddajRoža Karan (Astrologinja), dne 2013-12-04 ob 09:46:34

KALIJEV ASKORBAT Z RIBOZO       √ Naroči kalijev askorbat 

Kalijev askorbat je derivat C vitamina, močan antioksidant  in nima stranskih učinkov. Klinični rezultati kažejo, da se pri 17 od 20 bolnikov simptomi ne izražajo več tako močno oziroma se umaknejo vse do popolne ozdravitve. Kalijev askorbat vstopa v celico skozi črpalko Na-K na celični membrani, pri čemer ne vnaša samo kalija, ki je med degeneracije celice izločen, temveč tudi rekonstruira verige genetskega sporočila. Celica tako postane odporna na napad tumorja. Ne obstaja tveganje predoziranja z vitaminom C, ker organizem sam izloči višek.

Terapijo s kalijevim askorbatom je dr.Gianfranco Valse Pantelini odkril čisto po naključju.

Bolniku v terminalni fazi raka želodca je svetoval, naj proti bolečinam pije limono in sodo bikarbono. Leto zatem, ko je dr.Pantelini že mislil, da je gospod pokojen, ga je srečal v popolni fizični kondiciji. Ponovno ga je pregledal in ugotovil, da raka ni več. Ugotovil je, da gospod po pomoti ni jemal sode bikarbone, temveč kalijev askorbat. S to snovjo je eksperimentiral petdeset let in na različnih kongresih predstavljal odlične rezultate tovrstne terapije. Edini učinek, ki ga je dosegel, je bila izključitev iz zdravniške zbornice. Kdo bi imel interes uvesti zdravilo, ki ne stane skoraj nič.

Torej zdravilo obstaja, problem je, da nič ne stane. Če ni ekonomskega interesa, pozitivne učinke prekrijejo. Če bi preprečili tumorje, bi to lahko bila za nekoga neprecenljiva finančna škoda.

Kaj je riboza?

Riboza ima pomembno vlogo pri metabolizmu.  Je sladkor, ki skrbi za 3 glavne funkcije v telesu.

Po potrebi se lahko pretvori v glukozo, lahko tvori pyruvat, ki je koristen pri tvorbi energijskega cikla, najpomembnejše pa je metabolični proces tvorbe adenosin trifosfata (ATP), glavnega vira energije, ki ga uporabljajo celice za normalno delovanje. Kot prehrambeni dodatek v predpisanih količinah riboza zagotavlja znane prednosti s hitro obnovo energijskih nivojev v srčni in skeletnih mišicah. Dodatek riboze lahko pomaga srcu ponovno vzpostaviti energijo in milijoni ljudi bi lahko imeli od tega koristi.

Riboza lahko zelo pomaga izboljšati kvaliteto življenja oseb, ki bolehajo za določene srčne bolezni in študije so pokazale direktni učinek na delovanje srca pri osebah, ki bolehajo za ishemijo. Dodatki riboze lahko podaljšajo aktivnost ljudem, ki imajo probleme s cirkulacijo. Tako lahko hodijo hitreje in dalje in sploh lahko delajo več kot tisti, ki ne jemljejo riboze. Riboza ima tudi druge funkcije. Uporablja se pri tvorbi nukleinskih kislin kot je DNK (Dezoksi-ribonukleinska kislina) in RNK (Ribonukleinska kislina). Tvori tudi vitamin B2 ali riboflavin. Poleg tega tvori ciklične nukleotide, ki uravnavajo elektrolitsko aktivnost celic. Riboza nima prav nobenih stranskih učinkov in bi se lahko uporabljala tudi v večjih količinah.

Kalijev askorbat z ribozo pomaga za ponovno uravnoteženje mehanizmov, ki vodijo v degenerativne procese in deluje tudi za krepitev imunskega sistema. Prisotnost riboze povečuje učinkovitost spojine zaradi svoje potencialne katalitične aktivnosti. Ker nima stranskih učinkov, je lahko jemanje le tega časovno neomejeno.

Je zelo močan antioksidant, ki ga imamo danes na voljo. Ne škoduje, se hitro absorbira in deluje proti raku. Dejstva kažejo, da se z jemanjem kalijevega askobata z ribozo tumor razvija počasneje, nazaduje ali se ustavi. V primeru začetnih tumorjev pa ni bilo malo primerov, ki so pripeljali do popolne ozdravitve.  Naroči kalijev askorbat

Iz izkušenj se lahko kalijev askorbat z ribozo priporoča pri mnogih zdravstvenih težavah kot so: povišana telesna temperatura, slabši imunski sistem , rak, aids, multipla skleroza, vnetje oči in očesne veznice, artritis, nevritis, revmatizem, medrebrna nevralgija , bolečine na splošno, revmatoidni artritis, psoriatični artritis , artritis, artroza, nevralgija, gingivitis, zobobol , zobni karies , kandidoza , analne razpoke, stomatitis , vaginitis, mastitis , maternični miomi , ciste na jajčnikih , trombocitoza , luskavica, herpes simpleks, ekcemi, kašelj , prehladi in sinusitis , laringitis , faringitis , traheitis , boleče grlo, gripa, emfizem, bronhitis , pljučnica,, tonzilitis , astma, adenoiditis , nefritis, cistitis .

Raziskave s kalijevim askorbatom z ribozo je izvedla Mednarodna fundacija Valse Pantellini skupaj z ministrstvom za javno zdravje, Univerza v Parmi in Zavod za Mutagenezo in diferenciacijo CNR v Pisi.

Kalijev askorbat z ribozo je sol pridobljena z askorbinsko kislino, zlahka topna v vodi, ki se pridobiva s povezovanjem askorbinske kisline (vitamin C), D-riboze in kalijevega bikarbonata v čisti kristalni obliki.

Komponente, že izmerjene, je treba zaščititi pred vlago in svetlobo, pri čemer je občutljiva zlasti askorbinska kislina. Poleg tega je treba askorbinsko kislino in ribozo ohraniti ločeno od kalijevega bikarbonata. Kalijev askorbat z ribozo dobimo z raztapljanjem komponent v 20 ml vode.
Da bi se izognili morebitni oksidaciji, ne smete uporabljati kovinske žlice.

Kot preventiva pred boleznijo:

Priporočeni odmerek za odrasle: 1 doza, enkrat zjutraj na tešče (15 minut pred zajtrkom)

Od 5 do 12 let: 1 doza, enkrat na teden zjutraj na tešče (15 minut pred zajtrkom)

12 do 15 let: 2 dozi, enkrat na teden zjutraj na tešče (15 minut pred zajtrkom)

Kot kurativa:

Trikrat na dan, 15 minut pred zajtrkom, 45 minut pred glavnim obrokom.

Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

Za več informacij pokličite na 030 692 739 :)

Kalijev askorbat » Center Holistic

Kalijev askorbat je derivat C vitamina

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Roža Karan (Astrologinja)
Roža Karan (Astrologinja)
Objavil/a 2013-12-04 09:46:34 (Dec 04, 2013)
Starejša objava Novejša objava
Kalijev askorbat » Center Holistic

Kalijev askorbat je derivat C vitamina

ZADNJE OBJAVE
Dvignimo si moralo......
Karl Erjavec: pomembno sporočilo mojim upokojencem!
No pa smo tam, kdo pa je kriv, da je otrok lačen? Kaj pa LOPOVI ki so nas pripeljali v to situacijo?
Celotno zgodovino so v vojni. ZDA obstajajo 239 let, do sedaj so se vojskovale 222 let!
Avstrijski mediji: Rotschild je podprl begunsko krizo, vsi begunci dobili po 11.000 eurov!!!
Layth Ayman Munshidi se je rad slikal poleg ljudi, ki jih je ubil, danes je begunec v Berlinu
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
sir
(1)
meso
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj