Članek
Amerika s tehnologijo spreminjanja vremena napada Rusijo
Objavljeno May 17, 2014

Svet se sooča z nenadnimi spremembami podnebja in nenavadnimi podnebnimi razmerami v nekaterih delih sveta. Nenavadno dolga in preveč vroča poletja v zadnjih letih dviguje duhove v Rusiji, krivdo za to pripisujejo američanom, kot del vojne. 

haarp tornado

Vse to se morda zdi, kot še ena "teorija zarote", vendar tako razmišlja tudi general polkovnik Leonid Ivashov, ki je predsednik Akademije za geopolitične strategije.

Nedavno je Ivashov v javnem nastopu izjavil, da HAARP  nikakor ni sistem, ki služi v miroljubne namene.

Ivashov je dejal, da zanesljivo ve, da so Američani naredili močan sistem, ki vpliva na podnebne spremembe, kjer jo potrebujejo. "Američani so na tem področju že veliko naredili in vse so eksperimentalno preverili," je dejal general.

Leonid Ivashov

HAARP je zelo nevaren sistem, ki nikakor ni namenjen za miroljubne namene. Rusi prav tako poseduje tehnologijo HAARP, ki se imenuje Sura, ki prav tako temelji na Teslinem projektu in to ni nikakršna skrivnost. 

Nedavne katastrofalne poplave v Ameriki, ki so povzročile veliko škodo in tudi človeška življenja američanov niso pustile ravnodušne, zato so se spraševali, če za tem ne stojijo Rusi s svojim sistemom za klimatske spremembe. 

Haarp učinki

Novozelandski pisatelj Ray Waru je s preiskavami vojnih dokumentov prišel do podatkov, da so ZDA imele sistem za povzročanje tsunamijev že leta 1944. 

več v linku