Članek
Vsi so isti. Uničili so vse, kar je bilo narejeno z golimi rokami, uničili so prihodnost naših otrok
Objavljeno May 08, 2014
VSI so ISTI..hočejo priti na OBLAST , POLOŽAJ ...hočejo imeti moč nad nami..uničili so vse, kar je bilo narejeno z golimi rokami..naših prednikov, uničili so prihodnost našim otrokom in otrokom naših otrok... BREZ SRAMU in SLABE VESTI ... pijejo nam kri do zadnje kapljice .....uničili so nam danes, jutri in tudi včeraj...  posredujem...
ZAROTA V SLOVENIJI....Mislim, da se hoče zavoženo slovenijo popolnoma uničiti in se to dela namerno pod vodstvom mafijskih pajacev opankarjev in domačih izdajalcev oligarhov. 

Včasih najbolj rastoče gospodarstvo danes pa velika tuga .....ena sama korupcija in neupravičeno napajanje iz državnega proračuna in bogatenje posameznikov, ki so tako zaščiteni, da ne odgovarjajo za nobeno laž, krajo in nečastno dejanje. So nedotakljivi in nihče jih ne sme vprašati po izvoru premoženja.

Pokvarjenost seže tako daleč, da se celo identificirajo z nami navadnimi smrtniki in hodijo nasmejani okrog nas, kot da je vse v najlepšem redu. Včasih pa smrtno resno gledajo in nam kažejo kako je vse brezupno v tej ekonosko gospodarski krizi, ki jo sploh ne bi bilo brez njih.


				www.zainproti.eu

Forum 21 hoče ustoličiti opankarja Zorana Jankoviča za novega mandatarja, ki ima 70 ovadb. Spet rabijo še naprej človeka za nečista posla, da nas obere do kosti. Kaj sploh lahko pričakujemo v taki državi in kaj sploh čakamo....da nas čisto pohodijo. Najbolje, da se preimenujemo v SLOSRBIJO in še naprej služimo bivši kontunuiteti, če smo tako zavoženi in slepi !!!!!!

Ne vem zakaj še sploh razobešamo svojo zastavo, če so nam pa državo že zdavnaj ukradli in jo izrabljajo le še za bogatenje posameznikov......kako so temu včasih rekli ?!!!!!