Članek
Omnia in numeris sita sunt - Vse je skrito v številkah
Objavljeno Apr 26, 2014

„Omnia in numeris sita sunt“ – „Vse je skrito v številkah “ (lat.)

„…Števka je najstarejši vir svete informacije. Števke so po svoji naravi večne in so del božje besede hkrati s človeštvom. Števke so sestavni del biblijske zgodbe, ki ima vlogo posrednika med človeškim dojemanjem in božjo previdnostjo …“

„V človeški zavesti obstajajo deli, povezani z vsako števko. Med osredotočanjem na posamezno števko se znotraj tega dela zavesti pojavi vibracija. Jezik, v katerem se izgovori števko, ni pomemben…”

„Na ta način, pri procesu obnavljanja s pomočjo osredotočanja na števke, človek zamenja svoj duhovni svet v smeri večnega razvoja. Hkrati ustvari svojo prvobitno večno bistvo, ki je sposobno ustvariti večno telo. S pomočjo znanj, ki jih človek prejme s tem, ko uporablja števke, se človek usmerja k duhovnemu stanju, ki predstavlja večnost.“

„419 318 88941898 ta niz zagotavlja okrepitev intenzivnosti delovanja, ki ga vsebuje načelo neumrljivosti, v katerem je poleg zagotavljanja zdravja vključena tudi odsotnost dogodkov, škodljivih za zdravje. Pomembno se je zavedati, da se navedeni niz ne nanaša le na proizvodno delo ali posel, temveč na splošno na katerokoli človeško dejavnost. Pred začetkom kateregakoli delovanja s ciljem lastnega večnega življenja se lahko v mislih osredotočite na ta niz ali na prve tri števke tega niza: 419. Naša zavest razume in doumeva, da tem števkam sledijo vse ostale, s pomočjo katerih dosežete večni razvoj.”

Načelo zavesti, da prvim trem števkam sledi ves niz – katerikoli, ki ste ga kadarkoli prebrali, deluje za vse števčne nize. Prve tri števke vsebujejo tudi kodo »rešitev in harmonični razvoj«.

Osredotočanje na števčne nize lahko vadimo na več načinov. Lahko gremo od števke do števke, ali pa od začetka oz. konca proti sredini. Lahko se na vse števke osredotočamo enako dolgo, lahko različno. Ko spremenimo trajanje osredotočanja na neko števko, spremenimo tudi intenzivnost učinka, ki ga ima ta števka na proces. Če nam med osredotočanjem na niz neka števka še posebej izstopa oz. se celo osvetli, potem moramo tej števki posvetiti posebno pozornost.

Števčni niz lahko napišemo na list papirja ali naravnost na kožo, lahko ga preberemo – tiho ali na glas, lahko ga odpojemo, lahko ga mantramo. Med osredotočanjem se zanesimo na svojo intuicijo, čeprav števčni niz deluje že sam od sebe. Vedno bomo dosegli učinek.

Med nadzorom smo v svojem srcu in zavesti mirni. Vse naj poteka samo od sebe, ničesar ne vsiljujemo ali silimo. Vsa naša dojemanja potekajo na čustveni ravni. Občutimo zadovoljstvo, da ta izvajamo nadzor. Ne dovolimo negativnim mislim, da nas zmotijo. Nikoli ne vstopimo v avto-sugestivno stanje transa.

Vir: Grigorij Grabovoj

Prevod: Elizabeta Bobnar Najžer