Članek
VILINSKO SPOROČILO ZA 13. MAREC 2014: začutite svojo notranjo moč
Objavljeno Mar 12, 2014

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ ZAČUTITE SVOJO NOTRANJO MOČ ❀ ☮ ☯

"Bodite to, kar v resnici ste. Začutite svojo notranjo moč. Ste MOGOČNA ljubezen in svetloba. Spomnite se, odločite se! Življenje so odločitve." <3

Pomlad je tu, ponovno smo zaživeli, prebudili smo se iz zimskega spanja... In sedaj je čas, ko ponovno začutimo svojo notranjo moč!

Naša notranja moč je neizmerna. Samo včasih pozabimo to. Ali pa si jo sami zmanjšamo. S tem, da ne živimo svoje resnice. Da se zavoljo vljudnosti ali ljubezni trudimo biti nekaj, kar nismo.

Kaj napišete, ko pišete prošnjo za delo? Napišete, da imate tiste lastnosti, za katere pričakujete, da želijo slišati? Ali ste toliko zvesti sami sebi in pogumni, da napišete točno vaše unikatne lastnosti, pa čeprav na prvi pogled morda niso najbolj primerne za to delovno mesto? Če ste zvesti sebi, če si upate izražati vašo čudovito osebnost, potem ste veliko močnejši, kot če se prestrašeno skrivate za maskami.

Če ste samski in vam je določena oseba všeč - ali ste ob njej točno to kar ste, ali pa morda izveste kaj je tej osebi všeč in vi kar naenkrat postanete največji oboževalec tega? Če ste iskreni in kažete svoj pravi obraz, razgalite svojo dušo... Takrat imate možnost, da srečate svojo sorodno dušo, ki vas bo samo v tem primeru zmožna prepoznati. Že vem o čem govorim... Kajti to sem doživela sama :) Ko sva se s partnerjem našla ravno v določenem trenutku življenja, ko sva bila bolj iskrena in odprta, kot kadarkoli prej v življenju... Nobeden od naju ne verjame, da bi se kadarkoli lahko našla drugače. Ker najine maske niso imele dosti skupnega... Najini razgaljeni duši pa sta se prilegali tako, da ni bilo niti najmanjšega prostorčka za dvom.

Začutite to svojo neizmerno moč! Dovolite si, da sijete v vsem svojem sijaju. Pa kaj če sijete v zeleni barvi, ko bi vsi radi nekoga, da sije v rdeči... Morda si vsi v resnici želijo ravno zelene, pa nimajo poguma, da bi to priznali na glas.

Bodite to kar ste! Bodite močni v srcu!



Mir, ljubezen in blagoslov <3