Zdaj se predvaja
arrevija
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Odprto pismo levičarjem Dixie

Moja pot v 'radikalizacijo' se je pričela tam okoli leta 2015, ko sem še bolj nedolžno spremljal politiko in kulturni boj.

Tam nekje tistega leta so se v medijih zopet (po socializmu..) začele pojavljati besede kot so fašist in rasist za ljudi, ki imajo konzervativni politični pogled.

V konservativnem besednjaku nisem našel besed kot so fašist in rasist in še manj primerjave s Hitlerjem, kakršne smo lahko pospešeno (ravno tako nekje od 2015 naprej) vsakodnevno brali v medijih, ki so imeli evidentno levičarsko agendo.

Pred kratkim je na primer predsednika Trumpa Ksenja Benedetti v OnaPlus primerjala s Hitlerjem. Kako kontroverzna je taka primerjava nam pove dejstvo, da gre za predsednika ZDA, ki je dosegel rekordno visoke številke zaposlenosti in rekordno visoke številke novo odprtih podjetij med črnci in drugimi manjšinami, da niti ne omenjam 500 milijonov, ki so jih z republikanskim kongresom namenili zgodovinsko črnskim univerzam, kar ni uspelo niti Baracku Obami. Hkrati pa gre za predsednika, ki po dolgoletnih nenehnih vojnih intervencijah ZDA ni posegel z vojaško silo v nobeno drugo državo, (če odštejemo nekaj minornih akcij, v katerih je umrlo le nekaj targetiranih posameznikov, večinoma s teroristično agendo).

Hitro sem ugotovil, da je ta 'radikalna' pot, kakor nas želijo prepričati, pravzaprav pot normalnosti in spodobnosti.

Začel sem se učiti o konservatizmu, kako govorit, se obnašati in nastopati kot konservativec. Pogledi povprečnih konservativcev so precej zadržani. Upam si trditi, da skoraj vsi razmišljamo podobno.

Smo za odprto družbo, odprt pretok blaga in ljudi, vendar z določenimi omejitvami. Če smo za odprto družbo to pomeni, da mora biti kljub temu zagotovljeno varovanje meja in preverjanje ozadja oseb, ki vstopajo na naše ozemlje. Vsekakor ne sme biti odprtost povsem nepregledna, kot to zagovarjajo levičarji, ki bi dajali zatočišče ljudem ne glede na to ali gre za vojne zločince, kriminalce, zapornike in ne glede na to, kakšne so njihove navade, običaji, prepričanja in ne glede na to, koliko so ti neskladni z našo kulturo in civilizacijo.

Prav tako morajo biti omejitve pri pretoku blaga in izvozu proizvodnje. Prav, pojdite na Kitajsko proizvajati rokavice, seveda vam tega ne branimo, toda hkrati moramo do neke mere vzpostaviti vzpodbude, da se ohranjajo delovna mesta za domače ljudi in se dumpinške cene ter neravnovesja na trgu, do katerih lahko prihaja pri takih velikanskih razlikah v ceni dela in drugih subvencijah kitajske ekonomije, ne prelije k nam na način popolne odvisnosti in popolne prevlade nekega trga.

Podpiramo nevladni sektor, vendar morajo biti v tem sektorju tudi take nevladne organizacije, ki so blizu našim pogledom, običajem, našim kulturnim vzorcem. Z napadi na Zavod Iskreni za nekaj deset tisočakov, ki so jih prejeli od države, levičarski mediji še bolj radikalizirajo nas, ki smo na konzervativnem polu. In čeprav odpuščamo in nismo zamerljivi, vseeno ne pozabljamo: vsi vemo kakšni milijonski zneski se obračajo v pretežno levičarskem nevladnem sektorju. Naj samo na hitrco naštejem dva povsem nora primera:
Mirovni inštitut je v primerjavi z Zavodom Iskreni (ki skrbi za srečanja slovenskih družin in otrok) pravi bogatun. Spodaj je prilepljena slika finančne podpore države ene in druge nevladne organizacije za primerjavo. Za dodatno začinjenost naj poskrbi tudi to, da so v obdobju nekaj let štirje umetniki, ki so se preimenovali v »Janez Janša«, dobili preko 4 milijone(!!) evrov. Izračunajte si prosim, koliko boste vi dobili v celotnem vašem življenju. Če pridete preko 600.000 eur, ste že res dobro plačani.


				printscreen Erar			printscreen Erar: financiranje Zavoda Iskreni


				printscreen Erar			printscreen Erar: financiranje Mirovnega inštituta   

S takim potiskanjem leve agende mediji in državni aparat nevarno potiska jeziček na tehtnici v ekstreme. Take ekstreme, da se bo razkrinkalo privilegije in bo konec zabave.

Radi imamo kulturo, kultura smo ljudje, ne država. Zato smo proti ekscesnemu financiranju kulture z davkoplačevalskim denarjem. Za nas kultura, ki jo globoka država izkorišča za kulturni boj in je vir neenakosti in srž sporov, preprosto ni kultura, ki bi jo morali financirati mi iz naših davkov. Nas ne moti, če imate svoje Škuce, NSK-je in Mesta Žensk. Želimo le, da nas ne posiljujete s tem na vsakem koraku in izrabljate teh platform za boj proti demokratično izvoljenim predstavnikom konzervativne politike. Okrvavljene mize niso kultura, ampak grožnja. Napad na »janšiste« z besedami "Smrt janšizmu", čeprav se mnogi ne strinjamo z vsem kar naredi in reče Janez Janša, je napad na vse tiste, ki so volili in podpirajo konzervativno politiko v Sloveniji, kakršno vodi pač tudi SDS.  

Družina je za nas sveta in po našem prepričanju ôtrok potrebuje mamo in očeta. Nimamo nič proti istospolnim, ne motijo nas celo niti istospolni starši, vendar ne dovolimo, da skozi državne inštitucije, šole in skozi medije, ki jih plačujemo preko davkov, naše otroke indoktrinirate z bolj ali manj odkritimi ideološkimi shemami LGBT agende. Ne želimo namreč, da naše otroke s tako indoktrinacijo vpeljujete v svet spolnosti pri njihovih zgodnjih otroških letih, ne želimo tega, da jih prepričujete o tem, kako je spolna usmeritev nekaj, kar bistveno določa identiteto nekega posameznika ali skupnosti. Skratka, ne želimo družbeno političnih aktivistov v vlogah učiteljev, saj šola ni namenjena temu, da otroke izrabljamo v politične in ideološke namene…

Kljub temu, da se ne strinjamo z raznimi Jadrankami Juras z njihovimi napadi na nas ali npr. z raznimi Godniči, da nas preko medijev zmerjajo in porivajo v »Hudo jamo« ali pa Benedettijevo, da nas primerja s hitlerji pa vseeno dopuščamo, da to rečejo.

To je dobra stran svobode govora, deluje kot en oder, kjer se izmenjujejo ideje, dobre in slabe. In najboljši sodniki so ljudje, ki to poslušajo in vidijo. Mi torej, populacija, ki jim na nek način »sodi« z svojim denarjem in s svojim umikom. Lahko kupimo, lahko pa pač ugasnemo tv in preprosto gremo stran.

Zato, dragi levičarji, naj uporabimo vašo formulacijo: vi ste krivi za radikalizacijo, vaša sovražna nastrojenost, vaše sovražne in strupene besede, vaši neprestani napadi, razdvajanja in pljuvanje je tisto, ki me radikalizira. In verjetno ne samo mene.

To je vzrok za vzpon populizma, za Brexit in za Trumpa.

 

Dixie

Slike članka
Zadnje objave
Pismo Slovencem
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
Delni prevod teksta »Smrt interneta«
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
V sodnih dvoranah ubijajo nedolžne?
Najbolj obiskano
1
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
2
Zločinski ideologi in vodje krvave revolucije na tleh Jugoslavije v besedi in sliki.  
3
Savlov nateg
4
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
5
Pobuda ARrevija