Zdaj se predvaja
arrevija
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Kolumna Ane Karantanske: Popis po narodnosti! Nekaj misli Ane Karantanske o popisu po narodnosti in po verski opredeljenosti

V Avstriji se pripravljajo na zamenjavo vlade. Iz svobodnjakov in demonstrantov nastaja nova ljudska stranka. Vodilo tega gibanja je izstop Avstrije iz EU in ponovna uvedba lastne valute.

Videti je, kot da je Kurz le še zadnja ovira. Na teh avstrijskih protestih ne boste našli migrantov, saj le-ti dobro vedo, da bo v primeru zmage protestnikov, s svobodnjaki na čelu, konec njihovega "socialnega turizma".

Slovenci se še vedno ukvarjamo z manj pomembnimi vsebinami. Te podtika opozicija, ki preusmerja pozornost ljudstva od pomembnih stvari.

Najpomembnejše vprašanje je POPIS PREBIVALSTVA 2021 PO NARODNOSTI IN VERSKI OPREDELITVI.

Po napovedih Vlade, kljub številnim opozorilom, še ne nameravajo izvesti fizičnega popisa, ki naj bi stal cca. 20 milijonov evrov. To pomeni 1 evro na vsakega za 10 let, na kolikor časa se delajo popisi in stroški so pokriti.

Slovenski narod je zaradi dolgoletnega komunističnega terorja izgubil velik del svoje narodne zavesti, predvsem pa bi moral obuditi občutek kdaj je potrebno stopiti skupaj in reči DOVOLJ!!!

Glede tega so Avstrijci v prednosti. V soboto se bodo namreč avstrijski Svobodnjaki s Herbertom Kicklom uradno pridružili protestom. Medtem pri nas komunistična frakcija "MASKE DOL" zlorablja proteste za širjenje socialistične propagande. In to je trenutno problem Slovenije. Imamo kup satelitskih udbo-komunistično-mafijskih frakcij, medtem, ko je narodu demokratična miselnost tuja. Mar nismo ves čas socializma sanjali o svobodi? Doživeli smo osamosvojitev, vojno, a že naslednji dan so se pričeli oblikovati (po večini stari) klani in ljudje so pristali na to. Prvi korak zato je, da se znebimo politične korupcije in globoke države in stopimo trden korak v smeri demokracije. Avstrija je že ugotovila, da ne želi biti več marioneta Merklove in da si želi normalnost in varnost, ki je Kurz s politiko odprtih vrat ne zagotavlja.

Blokada priseljevanja in združevanja migrantskih družin bi avtomatično pomenila tudi konec ugodnosti za migrante in konec ilegalnih migracij. Moto avstrijskih protestov je "#KurzMustWeg" torej, Kurz mora iti z vsem kar predstavlja! On je tisti, ki že 5 let govori, kako je potrebno ustaviti migranski val, po navodilih Merklove pa pušča vrata na široko odprta. On je tisti, ki ima polna usta zakonov, a hkrati neprestano krši ustavo. Korona je samo pika na "i" in avstrijski protestniki so jo izkoristili, da so se lahko povezali s svobodnjaki. Svobodnjaki ne nasprotujejo cepljenju, nasprotujejo pa zlorabi bolezni v politične namene in "Great Resetu" (Velikem Prelomu). V Avstriji naj bi se zadnja desetletja uničilo vse kar je bilo pozitivnega in ljudje se tega zavedajo. Tudi v Nemčiji je enako, ljudje majo dovolj takšne politike in očitno bo AfD edina opcija proti islamizaciji.

V Sloveniji bi morali močneje razvijati domoljubne politične opcije. Dejansko se težko ustanovi politične stranke, ne da bi globoka država vanje naselila "komunistične podtaknjence", ki uničijo vsako upanje. Pred vsakimi volitvami agentura ustvari novo stranko "podtaknjencev", ki navadno vstopi v parlament.

Taki podtaknjenci se bodo še naprej uklanjali Soroševi Evropi, ki v naši "slabo" poseljeni deželi vidi priložnost za naselitev vsaj še pol miljona migrantov!

Slovenski narod je iz socializma izstopil kot "hlapec", biča je bil dejansko vajen več stoletij, povečini dunajskega, nato beograjskega.. A zdaj ne smemo več biti "hlapci" interesom globoke države in različnim prostozidarskim frakcijam, ki se vtikajo v politiko države! Ni več umika! Kot narod si ne smemo več pustiti odvzeti ponosa! Oživimo in ohranimo Slovenski ponos!

Slike članka
Zadnje objave
Pismo Slovencem
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
Delni prevod teksta »Smrt interneta«
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
V sodnih dvoranah ubijajo nedolžne?
Najbolj obiskano
1
Jugoslavija, 3.del:  »Industrijska revolucija« in obubožano kmetijstvo po socialistično.
2
Zločinski ideologi in vodje krvave revolucije na tleh Jugoslavije v besedi in sliki.  
3
Savlov nateg
4
Jugoslavija 1945-1980 RAJ NA ZEMLJI-za naivne- 1. del
5
Butalska Slatina?