Zdaj se predvaja
arrevija
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Levičarstvo Johanca razgali levičarsko "logiko"

Ste kdaj, verjamem, da ste, poslušali levičarje pri njihovih razlagah, nastopih v razpravah? Malokdaj in malokdo na levi strani pove kaj smiselnega, logičnega.

Ko pridejo do polovice svojega nastopa,  ponavadi  že demantirajo sami sebe.

Znana EU poslanka je prava mojstrica pametne debilnosti. Kaj s tem mislim? Pametna debilnost je artikulacija izobraženih ljudi, novi, svetovljanski izrazi, ko pa črto potegnem nisem dobila nič, nobenega podatka, nobene rešitve in kar je najhuje, pomembno je le, da so proti. Nikoli ne rečejo, jaz sem proti zaradi tega in tega, moj predlog je, da to naredimo tako in tako. Na primer: dama se bori za ženske pravice, a niti z besedo ne omeni kršenja ženskih pravic v muslimanskih krogih, islamskem svetu. Ste jo vi že slišali govoriti o tem? Bori se za pravice otrok, ste kdaj zasledili njeno zgražanje nad pedofilijo v nekaterih kulturah in verah, ker in kjer je to pač njihova tradicija?

Nikoli nisem zasledila, da se zgraža nad obrezovanjem deklic, da problematizira »poročne« noči šestletnic in smrtne žrtve med njimi, ker nastanejo raztrganine in otročki umrejo.

Zavzema se za vladavino prava obenem pa molči ob velikih sodniško tožilskih blamažah v Sloveniji. Se je kdaj, kadarkoli, z besedami, ki jih rada uporablja, oglasila ob finančnih mahinacijah znane družine? Nedopustno? Ni, kajne? Se je kdaj oglasila, kako je pritisk na novinarje, ki niso v njenem jagodnem izboru nedopusten? Ni, kajne?

V Sloveniji gredo v boju proti zdravemu razumu zelo daleč in to se lepo pokaže v času Covid epidemije, ko nam influencerski možganski maloposestniki zatrjujejo, da so maske škodljive, da se pod njimi ne da dihati, da… ja dobro, ampak potem bi zdravstveno osebje širom sveta izumrlo že davno tega.

Naslednja cvetka je, da se virus ne prenaša. Ja kako je pa potem (ponovno) vedno več bolnih? Da je virus prevara, a zato milijon mrtvih zaradi Covida? Itak so stari in bi umrli, je odgovor, ki ga dajo. In potem vrhunec njihovega pomanjkanja vsega, kar v glavi mora biti: vladi, ki se preko določil, odlokov in ostalih vzvodov po svojih najboljših močeh trudi širjenje virusa omejiti, oporekajo neuspešno obvladovanje širjenje virusa Covid19, obenem pa vodijo izjemno glasno medijsko kampanjo proti ukrepom vlade in pri tem imajo tudi vso pomoč opozicijskih strank, ki jim vlada seveda ni povšeči.

Nazaj na oblast želijo preko trupel, dobesedno.

Korona obdobje v Sloveniji  razkriva vso bedo in sovraštvo politične scene. Razumem, da levi in desni nimamo istih prepričanj, zato pa smo levi in desni, ampak s svojim prepričanjem iti preko razuma, namerno širiti dezinformacije, zavajati ljudi, s svojimi dejanji povzročati škodo, skozi leta svojih vlad ubijati državo in potem, ko niso na oblasti, za vse okrivijo…koga?

Trenutno je vsega kriva Janševa vlada, ko Janše ni, težave čudežno izginejo. Ni lačnih otrok, ni stradajočih upokojencev, ni trpečih zaposlenih, ki garajo za minimalno plačo in so dobesedno zaposleni klošarji, saj ne zaslužijo dovolj za dostojno življenje in ravno dovolj, da ti ni za umret.

Zdravstvo je pred kolapsom…in seveda so pri opozarjanju na to najbolj glasne stranke in posamezniki, ki nosijo levji delež krivde, da je temu tako.

Skratka na pomanjkljivosti, napake, krivice in žalostno stanje države opozarjajo stranke, ki so državo vodile večino njene samostojne poti in je stanje, v katerem država je, dejansko rezultat njihovega dela. Degutantno!

Levičarjev so polna usta sovražnega govora, zanje je vse, kar jim ni po volji, sovražni govor. Zato smo tudi vsi, ki jim oporekamo, fašisti. Med tem oni uporabljajo besedno zvezo smrt janšizmu, janšizem enačijo s fašizmom, in ko so po WWII "ustavljali fašizem" in nacizem, so to delali tako, da so večino ljudi pobili PO koncu vojne.

Pogosto preberem, "še premalo smo jih", "v rove z njimi", "teraj z bajonetom v morje" in kar je pri vsem tem najbolj banalno je to, da organi pregona tega ne preganjajo, še več »ubi janšo« ni sovražni govor, ker je Janša politik in mora prenesti malo več, po drugi strani, je pa vsak domoljubni zapis sovražni govor.

Vse kar ni njim po volji je fašistično in nedemokratično.  Kaj pa je demokracija, po njihovo namreč? Zaenkrat razumejo demokracijo kot nekaj, s čimer krojijo svet, državo po svoje, po svojih merilih, za nasprotni politični pol jim ni mar. Demokracija je, ko vladajo oni, če ne vladajo oni, je takoj vse narobe, država se spremeni v kletko in oni so ujetniki fašistov, nacistov…dragi moji, to ni demokracija, to je leva diktatura, totalitarizem. Demokracija, tako kot je lepa, toliko je v rokah pokvarjenih politikov strahotno nevarno in uničujoče orožje. V imenu demokracije nam uničujejo Evropo, Slovenijo, svet.

Povejte mi, kako se lahko nekdo zavzema za ustavitev ilegalnih migracij in obenem pogojuje denar iz EU sklada s sprejetjem »beguncev« (beri ilegalcev) v države članice. Prisilna solidarnost ni demokracija, izsiljevanje in grožnje niso demokracija; a se vse to dogaja ravno v imenu le te.

Kaj je zame levičarstvo?

Ideologija nelogičnosti, ideologija, ki ji lahko nasede le množica, ki ne zna, noče, ni sposobna samostojnega razmišljanja. Ljudje, ki pa te stvari prodajajo, so po mojem mnenju vse prej kot neumni, so pametni, dobri manipulatorji, ki so za dober denar, položaj, vpliv, moč  pripravljeni na marsikaj. Ne podcenjujte levičarjev, nam se zdijo neumni a njihova moč je brutalna.

 

Slike članka
Zadnje objave
Pismo Slovencem
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
Delni prevod teksta »Smrt interneta«
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
V sodnih dvoranah ubijajo nedolžne?
Najbolj obiskano
1
2. TIR - slovenski Titanic
2
Telebani za telebane
3
Jugoslavija-Dokončni zlom ječe narodov.
4
Savlov nateg
5
Zločini Komunistične oblasti nad narodi Jugoslavije 2.del