Zdaj se predvaja
arrevija
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Zanje boste zagonili svoj čas! (Ker denar ste že prej)

Vsi, ki ste bili na kolesarskih protestih, ste že not. In ste določen čas že pridno zagonili. Tudi denar, ker ste plačevali davke, mar ne?

Psihološko je znano, da boste težje priznali napako, če ste že naredili nekaj narobe, četudi bi vam nekdo to uspel nazorno dokazat in prikazat. Zelo zelo težko boste izrekli besede: »Ah, joj, res sem se uštel! Nasedel sem, ker sem tako kot vsi drugi sedel doma in kuhal nezadovoljstvo več tednov in so me zdaj skozi več kanalov dobesedno naplahtali, da sem se usedel na kolo in šel izražat svoj bes. In ker obvladajo in ker so organizirani, sem zdaj del tega procesa, ki ga vozijo drugi. Mi, ki pridno kolesarimo po ulicah, pa smo v bistvu le voženi ali celo povoženi…!«

Kdo so dejansko tisti, ki vas vozijo? In želijo iz ulice in koles rušit vlado, ki smo jo vsi skupaj na (vsaj tako so rekli, ko je sestavil vlado Šarec) demokratičnih volitvah izvolili!

In je SESTAVLJENA iz 4 strank: torej daleč od tega, da bi vse vodila ena politična opcija. Celo obratno je, saj so te politične opcije druga od druge odvisne, če želijo še vodit vlado. Ni ideološke enotnosti. Daleč od tega…

Kdo so torej tisti, ki vas vozijo na vašem lastnem kolesu? In vam polagajo v usta svoje parole?

Alenka Bratušek, ki ima pripravljene vse podlage za gradnjo enega največjih projektov, v katerem bo spet izginilo stotine milijonov evrov- podobno kot pri TEŠ6? In česar večina ljudi nekako ne zmore razumet, ker 1.4 milijarde za 2. tir je to tako veliko denarja, da je ne zmoremo več misliti v okviru normalnega življenja?
Bom dal primer: jaz imam relativno dobro plačo. Zvozim čez mesec s 1400 eur. V svojem celotnem delovnem času (če bom še imel službo) bom zaslužil koliko? 1400 krat 35 let delovne dobe (vsakič po 12 plač). To pride okrog: 588.000,00 eur. Torej v celem svojem življenju bom nekako prišel malo čez polovico milijona…

Milijarda pa je tisoč milijonov!

Toliko denarja so oprali v Novi ljubljanski banki in so to raziskali skozi parlamentarno komisijo ter dali na policijo, a se stvar nekako noče in noče premakniti do sodišč... Čudno, a ne?

Tule je en LINK
Le pridno kolesarite, to vsekakor pomaga...

Se še spomnimo Uroša Rotnika in tega, kako so pri njemu doma našli več milijonov evrov gotovine, od katere pa je potem mirno plačal 1.6 milijona in stvar je tako rekoč šla v pozabo? No, to se je dogajalo neposredno v povezavi s TEŠ6….
Kje so takrat bili kolesarji?
Tukaj je en od člankov o tem: LINK

In kje ste bili kolesarji, ko je župan Ljubljane, naključno ujet v prisluhe, "biznisiral" s farmacevtko ter želel od nje seksualne usluge? Kje ste bile kolesarske feministke?
Tudi pisnile niste, a ne?
Ali pa takrat, ko so temu istemu Jankoviću odpisali 29 MILIJONOV dolga? Je kdo slučajno rekel karkoli? Ne, lepo tiho ste hodili v službice in niste niti muksnili, zdaj pa se derete zaradi mask, ko ni niti približno dokazano, da je bilo karkoli narobe in niso stvari šle niti še do sodišč! 
In kar je najbolj res problematično: tam se derete, da je kriv JJ, ki ga okrog mask nikakor nikjer ne najde nihče od t.i. žvižgačev. !!!Ampak on je tvital!!! 
(Za intermezzo... Bom rekel takole: JJ ni moj favorit od trenutka, ko sem zvedel za Marakeško deklaracijo in ko je postalo jasno, da je njemu precej bolj vseeno za to, kaj se dogaja s Slovenijo Slovencev kot pa sem to jaz predvideval na podlagi njegovih sporočil in predvolilnih obljub. Ampak... 
Kolesarji se derejo, da je on diktator. 
A se vi zavedate, kaj se je zgodilo še v 80tih s kakšnim tipom, ki se je drl, da je Tito diktator? 
No, če ne veste, vam lahko povem: najmanj, kar se mu je zgodilo, je bila ena divja vožnja z marico, kjer se je prelomil že od butanja v stene marice, potem pa so ga še dodobra popedenali na postaji z mokrimi brisačami. 
Če je imel kakšno boljše družinsko poreklo in je imel kakšnega starega fotra domobranca, je pa hitro končal v kakšnem zaporu... 
Temu se reče diktatura. In vem, da če bi se JJ lotil tega na tak način, bi se večina, ki se zdaj dere, dobesedno pokakala ob prvem obisku kakšnega tajnega policista.  Ampak.. gremo naprej in si oglejmo še kak primer ljubljenca fužinskih src...)

Janković ima takih afer kot je zgornja kar nekaj: od »opek« in »peska« preko Mercatorjevega prihvatiziranja pa vse do prvih dni, ko je njegov sin maturiral tako, da je oči plačal izpite… Noben kolesar si ni upal reči nič… Kolesa ste.. kaj? Zaklenili v klet?
LINK

In joj, ko je čisto jasno obelodanjeno že leta in leta, da časopisna hiša DELO sploh ne rabi bralcev, saj od vas, davkoplačevalci, dobi milijone kar tako, KJE ste takrat, kolesarji? Natančneje, od leta 2003 do danes je Delo dobilo 41.644.399,83 eurov!
LINK - ERAR
Prav tako ne potrebuje bralcev Mladina, ki je sicer dobila manj denarja, a ima tudi manj zaposlenih: tukaj so njeni prihodki, ki ste jih namenili njihovim novinarjem kar preko davkov: LINK - ERAR
Pa saj ne moreš brat Mladino in hkrati kolesarit, boste rekli.


Kolesarji kolesarite za denar, ne pa za pravičnost.

Tisti, ki dejansko mislite, da greste tja kolesarit zaradi pravice,
ste žal le koristni idioti teh, ki jih naštevam tukaj.
Res žal, ker verjamem, da vas je med temi kar nekaj, ki imate dovolj visok IQ, da lahko te podatke sprocesirate in si uredite misli ter si rečete: 

Res, zakaj točno bi ravno jaz moral biti kanon-futer? Kdo me sili v to? Kaj konkretno bom JAZ IMEL OD TEGA?

Pomislite na štiri umetnike, ki so se preimenovali v Janez Janša. Oni so preko različnih kulturnih društev in zavodov dobili preko 4 milijone evrov denarja v zadnjih nekaj letih. To je okrog 7 mojih ŽIVLJENJ v ekonomskem smislu, kot sem prej razložil... In vem, da bodo med kolesarji tudi taki, ki bodo v celem življenju dobili morda samo kakšnih 300.000 eur. Ker so na minimalcih.. In ti umetniki se bodo smejali, ko bodo pomislili na vašo neumnost, da gonite zanje.
Zanje boste zagonili čas. Denar ste že, ko ste plačali davke. Ne samo to: denarja ste zapravili že toliko, da bodo tudi vaši morebitni otroci imeli enak problem, ko bodo morali plačat...
In morda bodo oni zadovoljni gledali na vas med kolesarjenjem po ulicah Ljubljane in si mislili: o, bedaki, ki ne štekajo zakaj so tu, dobro smo vas dali na štango in prepeljali žejne mimo luže…

Kako pa kaj Mirovni inštitut? Tudi preko 4 milijone… tukaj poglejte: LINK - ERAR

Sem omenil šolo v Kamniku, ki naj bi jo zgradil Šarec, a je ni... in zdaj ni ne denarja ne šole? 
LINK

Takih primerov je samo v ERARju stotine. Poglejte si ERAR. Vprašajte se, kje so vse tiste nevladne organizacije, ki pomagajo različnim afganistanskim, albanskim, afriškim migrantom, jim nastavljajo vreče z oblekami in hrano po gozdovih in jim urejajo pravno pomoč pri stiku z našimi policaji? Veste, kakšna so imena teh organizacij, da boste lahko preverili, koliko denarja namenjate njim preko vaših davkov?
Ja, se mi je zdelo. Sploh ne veste, a ne? Tudi jaz ne vem, ker jih je desetine, pravzaprav na stotine in se pojavljajo na novo, stare pa ukinejo, ko je enkrat denar nakazan in porabljen za različne namene…

 

Le pridno gonite svojo naprej…
In naj vas vozijo naprej v krogu, da ne boste slučajno kam prišli.

Slike članka
Zadnje objave
Pismo Slovencem
Kolumna Jirija Kočica: Memetska kultura je past za misel
Delni prevod teksta »Smrt interneta«
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
V sodnih dvoranah ubijajo nedolžne?
Najbolj obiskano
1
2. TIR - slovenski Titanic
2
Telebani za telebane
3
Kolumna Adolfa Hudnika: V lasti ne boš imel ničesar in srečen boš
4
Savlov nateg
5
Zločini Komunistične oblasti nad narodi Jugoslavije 2.del