PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-09-25 ob 09:10:13

https://reporter.si/clanek/slovenija/vojska-na-mejo-posilja-dodatne-vojake-731975


Pošiljanje vojske na mejo je totalno brez smisla! Vse kar lahko dela vojak na meji je opazovanje in da dela družbo policistu. Tu se njegove pristojnosti končajo. Dokler se ne bo spremenila azilna zakonodaja in povečala vojski pristojnost je to ogrožanje, PONIŽEVANJE in norčevanje iz pripadnikov slovenske vojske in iz nas državljanov.

Naloga policije ni in nikoli ni bila varovanje meje. To so že jasno povedali predstavniki policije.
Svojo uspešnost pa Pokljukar zagovarja po številu prijetih migrantov. Tako, da ne moremo reči, da niso uspešni.

Istočasno pa se moramo zavedati, da je vsak ujet migrant strošek države.
Šarec je iz razumljivega razloga povečal proračun policiji, ker je ilegalnih migrantov v notranjosti države vse več. Tako, da ima policija posledično vse večje stroške.

Zakona o mednarodni zaščiti ne bo spremenil, ker ga ne sme! S to spremembo ne bi država kršila človekovih pravic. Temveč bi zaščitila svoje ozemlje in nas državljane.

Zavedati se pa moramo, da tudi z zamenjavo leve vlade z desno ne bi bilo drugače. Ker je ravno desna vlada morala po direktivi Evropske komisije sprejeti zakon ZMZ – 1.

Rešitev obstaja! Zedinjen narod in sprememba sistema. V Sloveniji smo Slovenci doma in mi smo tisti, ki bomo odločali, koga bomo sprejemali V SVOJ DOM!

Sedaj pa prihajamo do totalnega absurda: tihotapci delajo v dobro države, ko tihotapijo ilegalce v Avstrijo in Italijo, sploh če ilegalno prislužen denar potrošijo v Sloveniji. S tem se bogati proračun! Sliši se noro, vendar tako je. Ilegalcev na tak način, kot ga izvaja vlada, ne moramo zaustaviti. Pod nujno pa moramo  zavarovati vse svoje meje.

Cilj Evropske komisije ni zaustavitev migracij. Temveč obvladovanje ilegalnih prehodov na ta način, da se ilegalne migrante v čim večjem številu spravi v azilni postopek in se jim uredi subsidiarna zaščita, s tem si ilegalci pridobijo nadomestni status begunca.

Evropska komisija z delom naše vlade ni zadovoljna, ker zadržijo premalo ilegalcev. Saj večina njih, ko zaprosijo za azil pobegne naprej v EU.

Tudi ograja na meji ni za to, da se prepreči ilegalni prehod. Namreč zato, da olajša policiji delo. Ilegalec, ko prečka slovensko mejo in se nahaja pred ograjo, ne bo vrnjen ampak ga mora policist ujeti. Tako, da je lahko brez skrbi, da bo vrnjen nazaj. Dovolj je da izreče eno besedo – AZIL!

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-09-25 09:10:13 (Sep 25, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj