Heroji so umirali, izdajalci se tolčejo po prsih!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-03-27 ob 10:42:29
Poraja se mi vprašanje, zakaj ljudje nasedajo raznim borčevskim organizacijam, ki s figo v žepu častijo upor slovenskega naroda proti fašizmu? Ta država ni postala samostojna zaradi ljudi, ki so izdali slovenski narod in se pridružili marksističnim neoliberalcem, ki so narodu ukradli zmago nad fašizmom. Skrivajo se pa za simbolom rdeče zvezde, skrivajo in za izdajo. Slovenija je postala samostojna ravno zaradi herojev, ki so se 1941- ega leta uprli fašizmu.
Slovenija, kot država, danes te je lahko pošteno sram. Rojstna hiša Josipa Vidmarja, ponos slovenskega upora proti nacistom je v lasti Nemčije. DRUŽINA VIDMAR JE HIŠO PODARILA DRŽAVI, z osamosvojitvijo Slovenije je ta prišla v zasebne roke in bila prodana bivšim okupatorjem.
Zveza borcev za vrednote NOB si je celo drznila podati izjavo, da je pretirana skrb, da Nemci ne bi skrbeli za Vidmarjevo hišo odveč, kar je totalen absurd. Upravičeno se lahko vprašam, zakaj ni v Sloveniji Izraelske ambasade. Morda bi bila zato primerna prav Vidmarjeva hiša. Izraelci bi zagotovo našli kotiček v hiši, ki bi ga namenili v spomin ustanovitve OF. Zveza borcev za vrednote NOB naj se vpraša, koliko je bilo pobitih slovenskih Židov s strani fašistov!
Sestanek se je leta 1941 zgodil v Vidmarjevi hiši in ne pred hišo, kjer je Plečnikov spomenik
Odnos do upora slovenskega naroda s strani omenjenih marksističnih neoliberalcev, ki izvajajo genocid nad Slovenci se s tega vidika prikazuje v zelo sprevrženi obliki. Župan Jankovič in tedanja Cerarjeva vlada so s samo prodajo Vidmarjeve hiše omadeževali ves slovenski narod. Istočasno so s tem potrdili, da so vse njihove ceremonije na partizanskih obeležjih en velik nateg.
Žalostno je, da jim zavedni oziroma zavedeni Slovenci nasedajo. Ti ljudje jim omogočajo, da našemu narodu vladajo prevaranti, ki nas iz dneva v dan porivajo v propad države. Moralno sporno pa je, da dnevna politika to izkorišča za poceni nabiranje političnih točk.
Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni. Slovenski narod pa ravno zaradi njih izginja!
Ti ljudje, ki se hinavsko klanjajo borcem NOB, so naša velika sramota in nedopustno je, da tem ljudem še naprej dovolimo, da onečaščujejo partizanska obeležja s svojo prisotnostjo. Ravno ti vladajoči marksistični neoliberalci delujejo nasprotno od tega, za kar so se partizani borili. To se dobro vidi tudi v partizanskih pesmih.
Kaj oni pojejo? Tujec mora z naše zemlje, na slovenskem smo mi gospodar. Vsi vidimo, da lažni 28 letni oblastniki naseljujejo tujce, gospodarji naše države so tujci. Večino pomembnih zakonov se sprejema po direktivi in za interese tujcev.
V glavnem, marksistični neoliberalci, ki so ukradli revolucijo leta 1945 in po 45 letih to ponovili skupaj z desničarskimi neoliberalci, zavestno sprovajajo Hitlerjevo idejo. Da bo mera polna so nam ravno ti ukradli naše skupno premoženje, ki se je ustvarjalo v prejšnji državi. Na nas je, da ukradeno zahtevamo nazaj. Družbena lastnina nam je bila odvzeta protipravno in s tem dejanjem so nam bile kršene človekove pravice.

17. člen - deklaracije človekovih pravic

1. Vsakdo ima pravico do premoženja, tako sam, kakor tudi skupno z drugimi.

2. Nikomur ne sme biti premoženje samovoljno vzeto.

Ne smemo si zatiskati oči niti pred povojnimi poboji. Ne smemo iskati krivcev med partizani, ki so se z dušo in srcem borili proti okupatorju. V začetku druge svetovne vojne so bili v partizanskih vrstah v večini kristjani. Marksistov je bilo le za vzorec. Vendar so si skozi drugo svetovno vojno utrdili prevlado in prevzeli oblast. Ravno ti marksistični neoliberalci so izvajali poboje nad partizani in domobranci, ko je bila vojna praktično že zaključena.
Tudi pripadnikom Štajerske varde se marsikaj očita, predvsem pa poveljniku Andreju Šišku, ki so prisegli, da bodo branili deželo Štajersko in Slovenijo. Mainstream mediji, po naročilu vladajoče politike, objavljajo v večini nesmisle in laži. Tem lažem nekateri celo nasedajo. Vendar je vse več tistih, ki razmišljajo s svojo glavo in prav je tako. Slovenci se moramo postaviti sami zase, saj v nasprotnem primeru nas čaka katastrofa. Pozivam vse Slovence, da začnemo spoštovati našo zgodovino in boj naših prednikov za svobodo naše domovine. Na tem mestu tudi pozivam, da začnemo ponosno uporabljati prave slovenske simbole, kot je karantanski panter, ki je tudi uradni simbol Republike Slovenije. Osti jarej!
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-03-27 10:42:29 (Mar 27, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj